QUOTE(mokinukes @ 2008 04 19, 19:02)
Dekui mamytei "Kerijai" uz nors sioki toki pagirima.Jau nujauciu,kad neistezusi mama yra.. Prabuvo sau kelias paras,greiciausiai 5;) Pagimdzius i savas vezes greit matyt atsistojo.Nereikejo "ratu aplink sukt". Tikrai labai malonu.. Ir sekmes Jums augt diduciais,sveikuciais
Tokiu "puopu" kaip cia pasisakiusiu forume nemazai,bet labai dziugu,kad yra ir neverkslenku mamyciu.Liuliuka jau maziukui laikas sluostyt,o nebe sau
Sunku man suprast abieju pusiu pretenzijas, nes is skubejimo ir noro pasireiksti labai daug rasybos ir stiliaus klaidu darot

Stai ka noriu pasakyt is savo varpines: jei mamyte gimde lengvai, gali pati leliuku rupintis, zino, ko ir kada prasyti, tai viskas bus gerai. Antra leliuka pasigimdzius as buvau stipri, drasi, dar seseliu postas salia, tai ir vyrui nakti pagalviu atsirado, pajuokavom, kita nakti prikeliau labai fainute sesele, vaistu prasiau, prisibegiojo jinai. Dienom tiesiog uzeidavo tiek, kiek butina, as viska tvarkiaus pati ir viskas buvo labai gerai.
Bet kai prisimenu savo pirma gimdyma... Buvau vos gyva, vaikas reke kaip isprotejes, as negalejau ne paeit ne atsikelt zmoniskai, gavau velniu maziausiai 2 kartus per savo buvimo laika ligoninej, ir niekas nerode ypatingo zmoniskumo. Elgesi labai saltai, atsainiai. Ka man reikejo daryt, jei nezinojau kam skustis, nepajegiau niekur nueit. Saukt reikejo nesavu balsu vidury nakties? Norejosi tik miegot, buvo labai silpna, nes buvau daugiau nei vidutiniskai nukraujavusi. Kad bent butu sesele pasakius, kad buna taip vaikams, kad klykia visa pirma nakti, tik istvert reikia. Primaitino misinuko, isplesus is ranku grubokai pagulde i lovyte ir isejo. Likusia nakties dali mano vaikas toliau klyke ir atpylinejo misinuka. O as vaiksciojau po palata, bandydama nenualpti, ir nesiojau vaika. Siaubo filmas man kazkoks. Jei dabar taip butu - skambinciau vyrui, tada nepagalvojau tiesiog pasikviest ji pas save...