QUOTE(mokinukes @ 2008 04 18, 23:13)
O ko Jus tik va cia pasireiskiate? ko ten tylite? Tokios va jau sustros,

viena tik kitai sau porina... Apie daktarelius savo nusipirktus sau tik glaisto glaisto,giria tik giria.. Zodziu man tik truksta.. Kam malonu pas mus-tikiu-YRA.Neuzsiema tik turbut cia internetais tais.Darbas aciu Dievui dziugina mane-nes dar yra kam tai reikalinga,kas visa sitai ivertina.
Personu demesiui: pasisakykit apie savo darbo vietas,gal ir as turesiu ka pasisakyt
na bet iš tiesų trūksta žodžių

iš mokinukių pasisakymų susidaro įspūdis, kad visos gimdyvės yra paskutinės raganos, nesupratingos, aikštingos ir t.t. tik vat personalas yra nuostabus. mokinukės reikalauja supratimo iš mūsų pusės, tačiau ji pati matyt nelabai suvokia, kad daugelis gimdyviu išvis gimdo pirmą kartą, viskas nauja, nežinoma ir tikrai mažytė pagalba būtų ne prošalį, apie kurią iš šioje temoje būtų geruoju pasisakyta.
manau, kad jeigu temoje dauguma pasisakymu negatyviu, tai ne be pagrindo.... ši tema ne vien kritikai, tikrai ir pati pastebėjau pozityvių postų, kas rodo, kad kai kurie ten dirbantys žmonės to išties verti.
labai bjauriai pasisakinėjo mokinukės - visažinė, kieta GN darbuotoja, tūkstančius vaikučių mačiusi ir prižiūrėjusi... tik matau ta įtampa iš darbo taip nuoširdžiai čia išsiliejo
piktinamasi dėl jai kišamų dešimtinių... neduodi - pyksta, duodi - tai žemina... o kiek norėtum? manau daugelis gimdyvių tuos pingėlius duoda jau vien pamačiusios, koks ten požiūris į jas... nors manau, kad seselės už savaime malonų ir rūpestingą (ir aš kalbu ne apie kokį ištisinį šokinėjimą, o apie bent jau minimalią pagalbą) tikrai sulauktų ne tik didesnės padėkos pinigais, bet ir atsiliepimais šioje temoje
manau kiekvienai moteriai išties būtų gera vaikelio gimimą prisiminti geromis nuotaikos, kad jai padėjo pasirūpinti mažyliu, pamokė kaip tai daryti teisingai ir t.t.
jeigu atvirai, tai pačio gimdymo nebijau, bijau, kad mane šiaulių GN laikys dar vienu statistiniu pagimdžiusiu vienetu, kuriai nereikia jokios pagalbos, nebent visiškai kritišku atveju.... i
prisipažinsiu, man baisu, kad pagimdžiusi vaikelį iškarto bijosiu jį paimti ant rankų, jį rengti, kad jo neužgaučiau, paimti jį pamaitinti,nes man tai visiškai nauja... ir aš tikrai tikėjausi, kad patyrusi personalo darbuotoja, man visiškai šviežiai mamytei, paaiškins ir parodys bet vieną vienintelį kartą kaip tai daryti.... manau to reikia.... bent jau norisi...
po tokio mokinukės pasisakymo supratau, kad reik būti dėkingai, už tai, kad permiegojai palatoje tau priklausančias čia išbūti dienas, o jeigu nori kažko kito, atsivežk tokį patį žalią tėvelį, visas mamas arba anytas.....
net nežinau ar gerai pasielgiau čia prisidėdama prie visų ir ginčydamasi su mokinukės - gi man gimdyti irgi ten reikės

bet gal kaip nors
[