QUOTE(mokinukes @ 2008 04 19, 20:02)
Tai vat,nuomones cia skiriasi.Kazkurtai pyle s.. kruva ant naujag reanimac., kazkam jau neblogai,vadovaujant Mikelienei.
Kuo bloga jums Zydrune Mikeliene? Ar kad reikli? Tinget neleidzia?Ar kad didelis kontrastas tarp jos bendravimo su tevais ( jautrumas, pagarba, paguoda) ir jusu, seseliu, bendravimo (atsainumas, skubejimas, panieka)??????Nedriskit suniekinti sitokio saunaus zmogaus. Ne vienai mamai juodziausia akimirka asara nusluoste butent ji. Bent jau man asmeniskai tai labai daug padejo, beje, butent jai pradejus rupintis mano vaikeliu pagerejo seseliu elgesys su manimi po 2 gimdymo.
Papildyta:
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 04 19, 21:32)
Gi yra labai nemazai mamyciu ir Siauliuose kur tuoj is gimdyklos su leliuku i palata .
O Kaune per naktį sesutė užeina gal 5 kartus, su konkreičias pagalbos pasiūlymais, o kiek kartu jūs užeinat naktį pas mamą ?
Mėgaujatės tuo, kad mamoms bus sunkiau ?
O į konkrečius mano užduotus klausimus taip ir nesugebat atsakyt, svarbu kelt audrą stiklinėj....
Psio baigiu nes čia galo nebus , o mano gimdymai jau manau šiaip ar taip baigti....
O Kaune per naktį sesutė užeina gal 5 kartus, su konkreičias pagalbos pasiūlymais, o kiek kartu jūs užeinat naktį pas mamą ?
Mėgaujatės tuo, kad mamoms bus sunkiau ?

O į konkrečius mano užduotus klausimus taip ir nesugebat atsakyt, svarbu kelt audrą stiklinėj....
Psio baigiu nes čia galo nebus , o mano gimdymai jau manau šiaip ar taip baigti....

Nakti kad uzeitu siaip sau, tai jau anekdotas, nebent vaikas rekiantis miegot trukdo... Kad tik nesibaigtu toks abejingumas koki syki gimdyves mirtimi, neduok dieve... As tai toj ligoninej jauciaus kankinama, galvoju - greiciau namo, tai ir nusiprausiu, ir valgyt namie duos, vaika nakti pades priziuret, ir valytojos nesitrankys 5 ryto.