buvau uždėjus keputytę savo,buvau apšaukta,kad nesterilu
gryna nesąmonė,dar ir kaip reikia mažyliui ko nors iš namų
As ir buvau uzdejus savo kepuryte, bet, kai ryte isiveze - tai atveze perrengta ir vel su ligonines kepure, taip ir nusvilpe musu rubeli... Paklausiau, ar galeciau aprengt savais rubais - tai grieztai nedraude, bet liepe geriau nerengt, tai atkentejom tas kelias dienas
QUOTE(Tinar @ 2008 04 30, 10:19)
buvau uždėjus keputytę savo,buvau apšaukta,kad nesterilu
gryna nesąmonė,dar ir kaip reikia mažyliui ko nors iš namų 
o man net buvo pasakyta atsivest savo kepuryte
QUOTE(yolitux @ 2008 04 30, 12:54)
As ir buvau uzdejus savo kepuryte, bet, kai ryte isiveze - tai atveze perrengta ir vel su ligonines kepure, taip ir nusvilpe musu rubeli... Paklausiau, ar galeciau aprengt savais rubais - tai grieztai nedraude, bet liepe geriau nerengt, tai atkentejom tas kelias dienas 
Aš , kai ateidavo pasiimti vaikelio, pasakydavau, kad čia mano rūbeliai, tai sakydavo, gerai, kad pasakot, nes mes nežinom, ir grąžindavo su savais, niekas nedingo.
QUOTE(mamadina @ 2008 04 25, 21:57)
Nu jo. Geoji fėja ta mokinukė pasirodo, tik kažkaip jos prieš Kalėdas nesutikau. Taip išeina, kad visos mamos čia kvailos tik viena ji teisi. O įdomu. Ji taip reiškiasi už visą personalą nejau ji kiekvieną parą dirba, kad taip viską gerai žino. O dėl privačių gimdymo namų. Tai tikrai būtų daug geriau- susimokėjai ir ramu, žinotum kad tinkamai pasirūpins, kad gali reikalauti, nes susimokėjai.
GAILA, KAD Siauliuose neturim privaciu GN
Man gine is karto pasake,kad reikia atsivesti savo kepuryte, pirstinytes ir vilnones kojinytes. Kt.rubai grieztai ligonines, taciau del visa ko pasiemiau savo rubus, kuriais tik susipykusi su personalu aprengiau savo stebukla. Siaip tarp vaiku 13 metu skirtumas ir per ta laikotarpi situacija SiauliuGN tik pablogejo,i gera nepasikeite
QUOTE(mamadina @ 2008 05 01, 00:02)
Man gine is karto pasake,kad reikia atsivesti savo kepuryte, pirstinytes ir vilnones kojinytes. Kt.rubai grieztai ligonines, taciau del visa ko pasiemiau savo rubus, kuriais tik susipykusi su personalu aprengiau savo stebukla. Siaip tarp vaiku 13 metu skirtumas ir per ta laikotarpi situacija SiauliuGN tik pablogejo,i gera nepasikeite 
na reikia tiketis, kad kai persikels i naujas patalpas ka nors pakeis ir savo poziuryje
Papse, labas
Pas kokia tu lankeisi gydytoja su antru nestumu?
Pas kokia tu lankeisi gydytoja su antru nestumu?
QUOTE(papse @ 2008 05 02, 10:44)
na reikia tiketis, kad kai persikels i naujas patalpas ka nors pakeis ir savo poziuryje
bei atgyvenusiose taisyklese 
Viltis mirsta paskutine
Kas is to, kad persikels i naujus gimdymo namus - personalas tai liks tas pats, todel bus ta pati saraskino kontora tik naujose patalpose, nors labai noretusi tiketis, kad kasnors pasikeis, nes dabar po gimdymo jokios reabilitacijos - tik nusivarai nuo koju ir tiek, va jau grizes namo po truputi pradedi atsigavineti, sekmes visoms pereinant si sunku pogimdyvini perioda
Papse - sveikinu sulaukus mazyles, mano balandzio 1 pasirode - svere 3550 ir buvo 54 cm ugio, sakiau dar metras - ir bus lygiai tokia pat kaip mama
As irgi noreciau pasveikinti visas mamytes su musu nuostabia svente
Taip pat noriu pasidalinti ispudzius, nes tik vakar is ligonines parvaziavome.
Kas liecia sesutes, tai labai truko pirma diena ju pagalbos.Cia katik iskepta mamyte dar neatsigavus po gimdymo. Mazyle verkia, teisingiau klykia. Negaliu jos nuramint, o sesutes net pro sali eidamos neikis galvos pazet kas ten daros.Na sekancias dienas ir be ju kuo puikiausiai susitvarkiau.Maistas baisus. Pirma diena likau be valgio, nes dave ko negalima valgyt, kad vaikui alergijos nebutu.Tai daugiau net nesivarginau ir eit ir baisu vaikuti viena palikt be prieziuros.Kas liecia apranga leido kepuryte det jau antra diena. Palatos labai baisios, ziema, tai net neisivaizduoju koks ten saltis.Tai vatokie mano pastebejimai
Kas liecia sesutes, tai labai truko pirma diena ju pagalbos.Cia katik iskepta mamyte dar neatsigavus po gimdymo. Mazyle verkia, teisingiau klykia. Negaliu jos nuramint, o sesutes net pro sali eidamos neikis galvos pazet kas ten daros.Na sekancias dienas ir be ju kuo puikiausiai susitvarkiau.Maistas baisus. Pirma diena likau be valgio, nes dave ko negalima valgyt, kad vaikui alergijos nebutu.Tai daugiau net nesivarginau ir eit ir baisu vaikuti viena palikt be prieziuros.Kas liecia apranga leido kepuryte det jau antra diena. Palatos labai baisios, ziema, tai net neisivaizduoju koks ten saltis.Tai vatokie mano pastebejimai
QUOTE(ataner24 @ 2008 05 04, 15:41)
As irgi noreciau pasveikinti visas mamytes su musu nuostabia svente
tai vat , nieko nepadarysi