QUOTE(mamadina @ 2008 05 15, 13:20)
Tai gerai, kad taip išpuolė. Man tą patį sakė, kad jei budės- tai čekių nereiks. Jei ne- tai nerizikuos iš darbo išlėkti- tik su čekiu- tad sakė pamąstyti ar labai jau reikalinga jos pagalba, nes viską nepigu. Tada pasiūlė jei noriu gali pasižiūrėti kas maždaug tomis dienomis dirba ir jei noriu gali susitarti, tik jau atsidūrus ligoninėje jai paskambinti. Taip ir nepaskambinau. Bet išėjo taip, kad gimdžiau vien tik su akušere, gydytoja net nespėjo ateiti- gimdymas buvo superinis greitas, natūralus net neįtrūko niekur- tad pamąstymui- jei būčiau susimokėjus gydytojui?? Jo net nebuvo, atėjo į gimdyklą kai jau leliuką svėrė, tad pinigus būčiau išleidus vėjui.
Jau geriau piktoms seselėms vėliau padalinti
tai dziugu kad taip gerai

, o as buvau susitarus belekuria kaina su gyd ir gerai dariau nes nezinia kiap butu baigesi, nes man ji skatino gimdyma, o kiti gyd dar neaisku kiek butu lauke kol pradesiu gimdyt, o ji zinojo kad negalima ilgai laukt nes as pirma pernesiojau o gimdymas prasidejo tik kai jau organizme prasidejo infekcija, ir dabar taip tikriausiai butu buve, mat toks organizmas