[quote=samilte,2008 06 11, 13:03]
mokinukes, aisku skaudu kai sitaip purvais drabstomas jusu darbas, nu bet taip yra, cia gi ne is pirsto lauziama, kalba patirtis. Aisku, mes pirmavaikes mamos daug tikimes is jusu

ir gaunasi nusivylimai, nuoskaudos...

Kazin, jus nuejusios sakykim i banka, ir pamaciusios kad darbuotojos jusu ten niekas net neketina aptarnauti - nusiviltumet. Taciau banke vidaus darbo taisykles neleidzia banko darbuotojui taip elgtis su klientais. Tai lygiai taip pat ir mes esame SGN klientes

ir norime aukstos kokybes paslaugu. Taciau jusu virsenybe - LR sveikatos ministerija (

) jums kaip ir neapibrezia tokiu grieztu taisykliu, kaip banko darbuotojui (kas susije su klientu). Gal sakysit, tai nesulyginami dalykai, bet mano nuomone tai tikrai analogiskos situacijos.

manau ir
mokinukes nepatiktų tokia paslaugų kokybė jei ji būtų eilinė pirmą kartą gimdanti gimdyvė (beje ne medicinos darbuotoja)
žinoma nereikia "mėtyri akmenukus tik į vienus vartus". ir kitose gyvenimo situacijose ne visada gražiai bendraujama ir suteikiamos paslaugos, tačiau po gimdymo moteris būna super jautri ir įsibainusi ne tik dėl savo bet svarbiausia dėl vaiko sveikatos, gal todėl tos nuoskaudos ilgiau išlieka. Aš nesakau kad
mokinukes dirba blogai, asmeniškai aš nepažįstu, tačiau ne itin paslaugiai dirbančių sesučių yra dauguma, gal todėl ir susidaręs toks neigiamas požiūris apie Šiaulių GN