Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens duomenys: vardas, pavardė, asm. k. ir kt.

QUOTE(svelniai @ 2006 07 22, 09:35)
Jei turite vairuotojo teises, butinai pasikeiskite ir jas

hmmm...as kaip tik galvojau, kad teisiu tai nekeisiu, nes naujos isduotos visai neseniai, o ta pavarde ant ju nieko nereiskia g.gif g.gif
Atsakyti
Deja, reikia ir teises keistis.
Bet ten greitai, svarbu, kad medicinine apziura nebutu pasibaigus.
Atsakyti
Kadangi labai greitai ir mano pavardė keisis, tai banke klausiau, kaip čia man bus su kortele? Tai sakė, kad reikės užpildyti prašymą ir pakeis nemokamai. Poto dar reikės keistis tap. kortelę, teises, perrašyti darbo sutartį... Kas dar? g.gif
Atsakyti
perrasyti turto nuosavybes dokumnetus, jei pavarde keitei is ienes i aite- tai ir diplomus
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 22, 14:19)
perrasyti  turto nuosavybes dokumnetus, jei pavarde keitei is ienes i aite- tai ir diplomus

Musiek, norėjai parašyti "iš -aitės į -ienę", ania mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 22, 14:19)
jei pavarde keitei is ienes i aite- tai ir diplomus

Na, kad diplomus keist reikia, tikrai pirmą kart girdžiu g.gif

Ir dėl teisių anksčiau nebūdavo jokių problemų, jei su mergautinėm teisėm važinėji.
Atsakyti
teisų keitimas ir mane labai domina g.gif pažystama jau 4m ištekėjus ir su mergautinėm teisėm važinėja.dėl diplomo,tai šiems mokslo metams prasidėjus pateiksiu pasą ir tegu įtraukia mane su nauja pavarde į sarašus,gatavai ir diplomas bus tokia pavarde smile.gif
Papildyta:
o kur reikia eit,norint teises pasikeist?
Atsakyti
Norint pasikeisti pavardę ant teisių, reikia kreiptis į kelių policiją. Bet yra vienas nemalonus (kaip kam rolleyes.gif ) niuansas, kad jei pas tave pasibaigusi medicininė apžiūra, reikės ją praeiti iš naujo.

Kiek žinau, galima važinėtis ir su senomis teisėmis, kur yra mergautinė pavardė. Pataisykit, jei klystu blush2.gif

O šiaip, visur kur reikės keistis dokumentus, tai reiks nešt santuokos liudijimą ir viskas bus pakeista bigsmile.gif
Atsakyti
Diplomo tai tikrai nereikia keisti, tik reikia santuokos liudijimo kopijos ir viskas.
Aš tai irgi su mergautinėm teisėm važinėju, kažkaip neprisiruošiu pasikeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2006 08 08, 14:47)
teisų keitimas ir mane labai domina g.gif  pažystama jau 4m ištekėjus ir su mergautinėm teisėm važinėja.dėl diplomo,tai šiems mokslo metams prasidėjus pateiksiu pasą ir tegu įtraukia mane su nauja pavarde į sarašus,gatavai ir diplomas bus tokia pavarde smile.gif
Papildyta:
o kur reikia eit,norint teises pasikeist?

Teises keiskit būtinai, aš irgi važinėjau, bet netyčia užklausiau moteriškės, kuri policijoj tas teises išduoda, sakė priklauso ant kokio policninko užsirausi, bet gali turėt nemalonumu, taip kad kuo skubiau pasikeičiau.
Atsakyti
va informacija kuria radau VPK puslapyje

Prisijungė: 2006 01 06
Parašytas: Kv. 05 04, 2006 2:20 pm Rašyti temą: Pavardes keitimas butinas?

--------------------------------------------------------------------------------

Mano zmona pries savaite pasikeite pavarde, gavo naujo pavyzdzio asmens tapatybes kortele. Dabar kilo klausimas kaip su vairuotojo pazymejimu. Ar tinka senoji pavarde ir jei ne, tai kokiu sankciju gali susilaukti kol neturi?

Pareigunas

Prisijungė: 2004 12 01
Parašytas: Pen. 05 05, 2006 9:49 am Rašyti temą:

--------------------------------------------------------------------------------

Jūsų žmonai reikėtų pasikeisti seną vairuotojo pažymėjimą į naujo pavyzdžio vairuotojo pažymėjimą, kadangi gali kilti įvairių nesusipratimų išvykus į kitos šalies teritoriją. Pagal šiuo metu Lietuvos Respublikoje galiojančią tvarką, asmens tapatybė yra nustatoma panaudojus asmens kodo duomenis, o ne pavardę. Lietuvos Respublikos piliečiai, kurie naudojasi vairuotojo pažymėjimu, kuriame yra įrašyta buvusi pavardė, tačiau dokumentas galiojantis, nėra baudžiami.

Atsakyti
Reiškia, jei nežadi artimiausiu metu važiuoti svetur - teisių keitimas po vestuvių nebūtinas. Tai labai gerai, nes, jei man reiktų jas keistis būtų liūnoka - yra pasibaigus med. apžiūra ir reiktų ją praeiti iš naujo doh.gif wink.gif
Atsakyti