Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 17, 19:13)
siaip tai is kitu internetiniu parduotuviu issiunte paraso i el.p. , tada lauki kol gauni , o cia jokios zinios ar issiusta, ar pinigai gauta. siais laikais visko buna, nezinai ne ka galvot
laukiu sad.gif , tikiuosi kad gavus apsidziaugsiu

gal jau turite gerų žinių iš rankdarbių parduotuvės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2007 12 21, 10:50)
gal jau turite gerų žinių iš rankdarbių parduotuvės?  g.gif

aha ax.gif , jau vakar atnese laiskanese i namus... bet biski liudna nes truko vienos prekes, bet ideta kita pigesne unsure.gif , tiek paguode kad gautose prekese broko lyg ir nebuvo
is auksarankes kai gavau tai neturima preke buvo pakeista panasia ir tikrai ne mazesnes vertes ir dar keletas karoliuku ideta dovanu smile.gif , nors i pateikta uzsakyma patvirtinima atsiunte veliau, bet prekes gavau savaite anksciau nei is rankdarbiu
is abeju parduotuviu buvau uzsisakius uz ta pacia suma
tikekimes kad cia tik bloga Kaledu itaka 4u.gif , visumoj patenkinta
Atsakyti
noriu paklaust apie si tinklapi http://www.auksarankems.info/ , kas nutiko kazko neberodo kelinta diena
nesu anglu kalbos zinove, bet idomu ar uzluzo tinklapis, bankrutavo ar dar kas. gal kas zinot? g.gif
Atsakyti
O aš radau šitą per kitą forumą Akmenėliai
Jau buvau pas juos parduotuvėj Pilies g. ,Vilniuj. O sesuo siuntėsi siuntinuką į Klaipėdą. Gavau dovanų ir vielutės, ir replytes, o sesuo dar ir maišelį visokių akmenėlių. Man patiko, kad labai didelis pasirinkimas ir, palyginus su visokiom internetinėm, nekalbu jau apie silver citį, labai pigu.
Atsakyti
o tai kaip per neta kainas paziuret ir tt?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 10, 14:44)
ka galit pasakyt apie sia parduotuve nete http://www.auksarankems.info/ g.gif
prisiregistravau, bet jokio el. laisko negavau. prisirinkau prekiu, visas pirkimas lyg ir gerai, bet vel jokio patvirtinimo ar duomenu sask apmokejimui negavau, raso PENDING(kabo) . siunciau ir elektronini laiska- jokios reakcijos. nezinau kaip elgtis ar laukt, ar keliaut i kita

As pirkau akmenukus, tai puse apdauzytu, o keitimas irgi uztruko sad.gif Su reakcija irgi beda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 03, 23:31)
gal tiksliau galima kur ta parduotuvyte,kaip vadinasi? ax.gif

praeini rusu reatorana, kepyklele ir uz jos yra laiptukai i rusi... daug karoliuku, visokiu spalvu troseliu ir vielutes.
Atsakyti
Tai jus jau ileidzia i svetaine?
Atsakyti
O aš Pilies g. Apsipirkau, tai iškart davė ir nuolaidą ,ir vielutės, ir reples padovanojo. Ir pirmą kart buvau, nereikėjo 10 maišiukų rinkti, ar čekių ant 300 lt mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pushi: 26 gruodžio 2007 - 20:23
QUOTE(pushi @ 2007 12 26, 19:22)
O aš Pilies g. Apsipirkau, tai iškart davė ir nuolaidą ,ir vielutės, ir reples padovanojo. Ir pirmą kart buvau, nereikėjo 10 maišiukų rinkti, ar čekių ant 300 lt mirksiukas.gif  thumbup.gif

kur tokia auksine vietele?
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2007 12 23, 20:05)
O aš radau šitą per kitą forumą Akmenėliai
Jau buvau pas juos parduotuvėj Pilies g. ,Vilniuj. O sesuo siuntėsi siuntinuką į Klaipėdą. Gavau dovanų ir vielutės, ir replytes, o sesuo dar ir maišelį visokių akmenėlių. Man patiko, kad labai didelis pasirinkimas ir, palyginus su visokiom internetinėm, nekalbu jau apie silver citį, labai pigu.

O gal zinot kaip is ten galima uzsisakyti bigsmile.gif , kazkaip nerandu duomenu blush2.gif , gal sesuo koordinates issisaugojo, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Reikia parasyti savininkei. Lygtais buvo ten, o jeigu nera, tai craftladies yra idetas skelbimas. Galiu paieskoti, jeigu reikia
Atsakyti