QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 28, 21:09)
Gal kas zinot ar galima kazkaip pateikti liezuvi karsta? gal koki receptuka kas zinot, nes siaip as ji salta visada darau kaip uzkanda arba salotas

ziuriu kameroj 3 dideli liezuviai stovi galvoju gal ka karsto is ju galima pagamint
Nesu išbandžiusi, bet va ką radau:
1. Liežuvį apvirti, nulupti, pabarstyti prieskoniais, apvolioti kiaušinyje, džiuvėsiuose ir pakepti.
2. Apvirtu, nulupti, supjaustyti gabaliukais, pakepinti su prieskoniais, svogūnais, grybais, jei yra. Tuomet dar viską suversti į puodą ir patroškinti, gale įdėti grietinės, dar patroškinti ir valgyti su ryžiais ir šviežiomis salotomis.
3. Liežuvis baltame padaže. Pamarinuoti, išvirti ir nulupti liežuvį supjaustyti, dėti į baltą padažą ir patroškinti apie 15 min. O padažas toks: pakepinti miltų, vandens ir sultinio, kur virė liežuvis, dar grietinėlės arba grietinės, galima papildomai prieskonių įmesti. Pakepintus miltus reikia atšaldyti, kad nepasidarytų gumulų. Valgoma su virtom bulvėm.
Apsiseilėjau