Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(RamuneM @ 2007 08 28, 16:46)
Nesu išbandžiusi, bet va ką radau:

3. Liežuvis baltame padaže. Pamarinuoti, išvirti ir nulupti liežuvį supjaustyti, dėti į baltą padažą ir patroškinti apie 15 min. O padažas toks: pakepinti miltų, vandens ir sultinio, kur virė liežuvis, dar grietinėlės arba grietinės, galima papildomai prieskonių įmesti. Pakepintus miltus reikia atšaldyti, kad nepasidarytų gumulų. Valgoma su virtom bulvėm.

Apsiseilėjau  blush2.gif

Mane sitas "uzkabino" jauciu kad gal ir pabandysiu aciu labai 4u.gif ir dar su bulvytem valgomas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 08 28, 21:07)
nesu girdejusi kad ji patiektu kaip karsta patiekala...  g.gif

O mes valgom jį tik karštą mirksiukas.gif Matai, kai jo nedaug, tai šaltą papiaustai, ir kiekvienam pora riekelių tenka - per kokį baliuką pats tas. Juk paprastai jį ruošdavo po skerstuvių. O kai gali nusipirkti į valias, kiek nori ir kada nori, gali gaminti ir šiltą patiekalą. Kai pakankamai ilgai verdi, nebūna jis kietas. Išverdi visą, paskui piaustai ar tai riekėm, ar kubeliais. O padažą darai iš sultinio, kuriame virė, kokį nori - ar baltą su grietine, su citrina, ar gana populiarų su raudonu vynu, gali su grybais, su pomidorais...Tik vadinama tas patiekalas ne guliašu (kas iš teisybės yra vengriškas nacionalinis mėsos troškinys su paprika), o ragout.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalia: 29 rugpjūčio 2007 - 09:24
QUOTE(pupa999 @ 2007 08 24, 16:36)
Gal galetum receptukai pasidalinti ka jame darai, nes as irgi turiu, bet naudoju tik gal pora kartu per metus, kazkaip vis nesugalvoju ka i ten deti  blush2.gif   g.gif


Pupa999, kadangi mano patiekalai sukurpiami pagal tai, kas saldytuve ir saldiklyje randama, tai nelabai turiu kokiu receptu - viskas is galvos blush2.gif
bet pasiknisau internete - gal sudomins sitie receptai ir duos kokiu minciu savai kurybai 4u.gif

keletas receptu letapuodziams

ir dar cia
ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 31 rugpjūčio 2007 - 21:00
QUOTE(RamuneM @ 2007 08 29, 01:46)
Nesu išbandžiusi, bet va ką radau:

1. Liežuvį apvirti, nulupti, pabarstyti prieskoniais, apvolioti kiaušinyje, džiuvėsiuose ir pakepti.
2. Apvirtu, nulupti, supjaustyti gabaliukais, pakepinti su prieskoniais, svogūnais, grybais, jei yra. Tuomet dar viską suversti į puodą ir patroškinti, gale įdėti grietinės, dar patroškinti ir valgyti su ryžiais ir šviežiomis salotomis.
3. Liežuvis baltame padaže. Pamarinuoti, išvirti ir nulupti liežuvį supjaustyti, dėti į baltą padažą ir patroškinti apie 15 min. O padažas toks: pakepinti miltų, vandens ir sultinio, kur virė liežuvis, dar grietinėlės arba grietinės, galima papildomai prieskonių įmesti. Pakepintus miltus reikia atšaldyti, kad nepasidarytų gumulų. Valgoma su virtom bulvėm.

Apsiseilėjau  blush2.gif


Aš taip ir darau, tik nevolioju džiuvesėliuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 08 31, 12:58)
Aš taip ir darau, tik nevolioju džiuvesėliuose.  4u.gif


jungiesi prie uzsienio mamu jau? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 08 31, 23:20)
jungiesi prie uzsienio mamu jau?  blush2.gif  mirksiukas.gif


Jo. Ir morališkai ir fiziškai jau ruošiuosi. Šešios dienos liko biggrin.gif
Atsakyti
Noriu Fasolkos torto recepto, kas netingi prasom parasyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai tinginiais gyvenu pastaruoju metu, sakaugal jau pristabdyt laikas butu doh.gif Kazko taip jau noriu saldaus ir butinai tinginio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 09 02, 19:20)
As tai tinginiais gyvenu pastaruoju metu, sakaugal jau pristabdyt laikas butu  doh.gif Kazko taip jau noriu saldaus ir butinai tinginio  doh.gif



As ir apie tingini galvoju, bet va Kajote kavinukeje uzsarazino su Fasolkos Tortu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 02, 21:27)
As ir apie tingini galvoju, bet va Kajote kavinukeje uzsarazino su Fasolkos Tortu  lotuliukas.gif



o as jau kelinta savaitgali kepu obuoliu pyraga (toki kur Vilniuj Kavineje prie Parlamento), good.gif essen.gif toks man jis skanus, karstas su ledais wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2007 09 02, 20:44)
o as jau kelinta savaitgali kepu obuoliu pyraga (toki kur Vilniuj Kavineje prie Parlamento), good.gif  essen.gif toks man jis skanus, karstas su ledais wub.gif  wub.gif



Koksai velnias ,cia ant nakties mane i maisto skyreli trauke doh.gif doh.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 03, 00:48)
Koksai velnias ,cia ant nakties mane i maisto skyreli trauke  doh.gif  doh.gif essen.gif


hihihi.gif hihihi.gif

o man tai apskritai toks apetitas atsirado vakarais, anksciau tai jei ir uzsinoredavau, tai pagalvodavau, kad jau velu ir ner ko cia bevalgyti, reikia eiti i lova, o dabar tai negaliu nueiti miegoti pirma iki saldytuvo neuzsukusi... doh.gif
Atsakyti