QUOTE(RamuneM @ 2007 08 28, 16:46)
Nesu išbandžiusi, bet va ką radau:
3. Liežuvis baltame padaže. Pamarinuoti, išvirti ir nulupti liežuvį supjaustyti, dėti į baltą padažą ir patroškinti apie 15 min. O padažas toks: pakepinti miltų, vandens ir sultinio, kur virė liežuvis, dar grietinėlės arba grietinės, galima papildomai prieskonių įmesti. Pakepintus miltus reikia atšaldyti, kad nepasidarytų gumulų. Valgoma su virtom bulvėm.
Apsiseilėjau
3. Liežuvis baltame padaže. Pamarinuoti, išvirti ir nulupti liežuvį supjaustyti, dėti į baltą padažą ir patroškinti apie 15 min. O padažas toks: pakepinti miltų, vandens ir sultinio, kur virė liežuvis, dar grietinėlės arba grietinės, galima papildomai prieskonių įmesti. Pakepintus miltus reikia atšaldyti, kad nepasidarytų gumulų. Valgoma su virtom bulvėm.
Apsiseilėjau

Mane sitas "uzkabino" jauciu kad gal ir pabandysiu aciu labai


