tai buna pirkt i kur jau gatavai paruosta, is skarbonkes i inda pasildymui perdedi ir gali valgyt tiesiai. As esu tik karta ragavus, tai sakau nieko ypatingo nebuvo (nu bet cia kaip ir ravioli kokiu is skarbonkes est). Namie paruosta is svieziu ingredientu ko gero visai kitoks skonis.
Mes siandien buvom Chicago Uno picerijoj, man ju deep dish picos kokios skanios... niam niam...
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 23:34)
tai buna pirkt i kur jau gatavai paruosta, is skarbonkes i inda pasildymui perdedi ir gali valgyt tiesiai. As esu tik karta ragavus, tai sakau nieko ypatingo nebuvo (nu bet cia kaip ir ravioli kokiu is skarbonkes est). Namie paruosta is svieziu ingredientu ko gero visai kitoks skonis.


Fuii ravioli is skarbankes as viena syk uosciau kai AuPair seimoj buvau ,man uzteko,smarve tai ka as zianu,kaip sunu edalas

geras... tikrai ravioli tie kaip sunu maistas, niekad tiap nepagalvojau ka jie man primena, bet kai tu pasakei - tai tiksliai. Mano drauges paauglys sunus tik ant tu ir gyvena, atseit skanu labai ir lengva pasisildyt is mokyklos gryzus. Siaubas siaip kazkoks, paragavau kazkada tai viduj ne mesa, o toks jausmas, kad mesos miltukus kazkokius valgytum

QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 23:50)
geras... tikrai ravioli tie kaip sunu maistas, niekad tiap nepagalvojau ka jie man primena, bet kai tu pasakei - tai tiksliai. Mano drauges paauglys sunus tik ant tu ir gyvena, atseit skanu labai ir lengva pasisildyt is mokyklos gryzus. Siaubas siaip kazkoks, paragavau kazkada tai viduj ne mesa, o toks jausmas, kad mesos miltukus kazkokius valgytum 

as apskritai skarbonkinio maisto negaliu pernest,nekalbu apie padazus




QUOTE(mamia @ 2007 10 13, 00:02)
as apskritai skarbonkinio maisto negaliu pernest,nekalbu apie padazus
ka galiu valgyt tai tas visokias darzovines sriubas,bet ir tai dabar kai maniskiai ant pupeliu sriubos pamise ,tai ir as su jais valgau
ir seip juk skaniau kai pats issiverdi
,bet as nesu sriubu fane 




taaaaip sriubos is skarbonkiu ir salotos kokios buvo gan populiarus maistas pas mus tuos vienerius metus kai abu studentai tuo paciu metu buvom ir dar dirbom. Bet siaip neblogu yra: man pomidorine patikdavo, o mano vyrui kazkokia ten su kumpiu ir bulvem, tik dabar jau nebegaliu i jas paziuret, nes atsivalgiau ko gero visiems laikams


QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 21:27)
taaaaip sriubos is skarbonkiu ir salotos kokios buvo gan populiarus maistas pas mus tuos vienerius metus kai abu studentai tuo paciu metu buvom ir dar dirbom. Bet siaip neblogu yra: man pomidorine patikdavo, o mano vyrui kazkokia ten su kumpiu ir bulvem, tik dabar jau nebegaliu i jas paziuret, nes atsivalgiau ko gero visiems laikams
. Bet ziurek lialkai gimus, gal teks atsiprasyti tu sriubu, nes vyras visdar full time student ir dirba tai nemanau, kad jam dar atsirastu laiko ir valgyt daryt. 


O tu ka darysi? As kai Maksimus gime tia ir dariau valgyti, nes daugaiu nebuvo ka veikit, pamiegi, valgyt padarai, po lauka paslankioji, prei kompo pasedi. O tai leliukas miega ir miega, pavalgo, pakakoja, pamiega. Ir taip visa diena. Maniau stogas nuvaziuos.


kaip jus tushinat kotletukus?
jei kas tuom uzsiimat


kotletus sdedi i puoda,uzpili puodeli vandens ir tusini...

QUOTE(groom @ 2007 10 17, 21:14)
a, toki buda ir as zinau



nors siandien jau nebesvarbu.... pridariau kotletu su slyvom, amerikonisku bacon'u..... gerai suejo

siandien dariau 'idarytus makaronus - kriaukles' pagal Sonatina. isejo
na, bet as, kaip visad neseku recepto zodis i zodi, tai isejo labiau pagal Maverick, nei pagal Sonatina
na, bet pagridas ir ideja tai is jos recepto - butinai pabandykit

na, bet as, kaip visad neseku recepto zodis i zodi, tai isejo labiau pagal Maverick, nei pagal Sonatina


Maverick, visai is galvos iskrito man tas receptukas, tau zadetas....
taigis..... reikia bulviu, ryziu, sparaginiu pupeliu, grybu, galima dar kalafijoro deti, jei megsti....
bulves pjaustomos mazais kubeliais, ryzius isvirti reikia, grybus mes naudojam is indeliu (Aldi perkam), sparagines irgi is ten pat... aisku, galima ir sviezias pirkti ir steam'inti tada... kaip kad ir kalafijora, jei ji deti.... esme visa tame, kad viskas daroma atskirai. bulves iskepi, dedi kario prieskonio, i ryzius irgi jo reikia, grybus atskirai apkepi, vel kario prieskoniai, tas pats ir su kalafijoru.... o tada jau viska i bendra puoda ir gerai ismaisyti.... visas sis patiekalas valgomas su labai paprastu padazu - majonezas su ketchup'u....
na kitaip sausa labai... skonis tai man pasakiskas
galeciau kasdien valgyt
jei kas padarytu
dabar kiek ko deti....
sunku pasakyt, tokio kaip recepto nera, turbut pagal skoni viska....
nu ir aisku, svarbiausia su kariu nepersistengti, nes atsiras kazkoks kartumo skonis

taigis..... reikia bulviu, ryziu, sparaginiu pupeliu, grybu, galima dar kalafijoro deti, jei megsti....
bulves pjaustomos mazais kubeliais, ryzius isvirti reikia, grybus mes naudojam is indeliu (Aldi perkam), sparagines irgi is ten pat... aisku, galima ir sviezias pirkti ir steam'inti tada... kaip kad ir kalafijora, jei ji deti.... esme visa tame, kad viskas daroma atskirai. bulves iskepi, dedi kario prieskonio, i ryzius irgi jo reikia, grybus atskirai apkepi, vel kario prieskoniai, tas pats ir su kalafijoru.... o tada jau viska i bendra puoda ir gerai ismaisyti.... visas sis patiekalas valgomas su labai paprastu padazu - majonezas su ketchup'u....




dabar kiek ko deti....



Kaip buvau pas VALDELE sveciuose ,tai vaisino kotletais,ji buvo itarkavus morkos,labai skanus ir grazus buvo kotletai.As tai tusinu kotletus su morkom,sampinjonais,svogunais viska pakepinu,idedu sauksta miltu ir troskinu su kotletais,o paskui supili grietineles ir dar pakaitinu ,kol grietinele uzvirs,grietineles ilgai virti negalima,nes sutrauke.