Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(wicked @ 2007 10 17, 22:50)
Maverick, visai is galvos iskrito man tas receptukas, tau zadetas....  blush2.gif

aciu, Wicked 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man tai kiekis nesvarbu, svarbu ingredientus suzinoti ir jei yra tam tikras eiliskumas ka po ko ir su kuo daryti 4u.gif
as is vis esu megeja tokiu patiekalu, kurie turi daaaaauuug sudetiniu daliu biggrin.gif visi cia tavo isvardinti 'sound delicious' thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gytenis @ 2007 10 19, 10:23)
As tai tusinu kotletus su morkom,sampinjonais,svogunais viska pakepinu,idedu sauksta miltu ir troskinu su kotletais,o paskui supili grietineles ir dar pakaitinu 

drinks_cheers.gif visada taip darau, jei tik grybu turiu drinks_cheers.gif . jei ne, tai tik su daaaug morkyciu is svoguniuku essen.gif

dabar uzsimaniau kotletu doh.gif

taip norejau anadien silkes su grybais ir svogunais pomidoru padaze... pasidariau, paragavau viena karta ir nebenoriu doh.gif . stovi saldytuve dabar didziausias indas... blush2.gif (niekada nemokejau mazom porcijom gamint doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 10 19, 14:57)

taip norejau anadien silkes su grybais ir svogunais pomidoru padaze... pasidariau, paragavau viena karta ir nebenoriu  doh.gif . stovi saldytuve dabar didziausias indas...  blush2.gif (niekada nemokejau mazom porcijom gamint  doh.gif )

mums irgi patinka silke,tai kkartais padarau vyrui pataluose silke,nes verkia,kad tik per kucias as ja darau,o vaikai tik su actu megsta.
Atsakyti
Noriu cebureku unsure.gif , tik zinau, kad kol juos padarysiu iki vakaro kojos taip istins, bus, kaip kalades. Itariu reikia i rusu pardoske vaziuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 20, 11:33)
Noriu cebureku unsure.gif , tik zinau, kad kol juos padarysiu iki  vakaro kojos taip istins, bus, kaip kalades. Itariu reikia i rusu pardoske vaziuoti unsure.gif

atvaziuok pas mane, as tau padarysiu biggrin.gif ikvepimas gaminimui nuo 7 am doh.gif padariau trinta sriubyte, zuvi, salotas ir austres blush2.gif galvoju ka cia dar daryt, ale puodu nebeturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 10 20, 12:51)
atvaziuok pas mane, as tau padarysiu  biggrin.gif  ikvepimas gaminimui nuo 7 am  doh.gif  padariau trinta sriubyte, zuvi, salotas ir austres  blush2.gif  galvoju ka cia dar daryt, ale puodu nebeturiu  doh.gif

oi, Raskyte, tu musu bite darbininke biggrin.gif thumbup.gif
pasakok apie trinta sriubyte 4u.gif - niekad tokios nesu darius... o labai sriubytes megstu drinks_cheers.gif . MB isvares medziot si savaitgali, tai man vienai sriubyte butu pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 10 20, 09:51)
atvaziuok pas mane, as tau padarysiu  biggrin.gif  ikvepimas gaminimui nuo 7 am  doh.gif  padariau trinta sriubyte, zuvi, salotas ir austres  blush2.gif  galvoju ka cia dar daryt, ale puodu nebeturiu  doh.gif

Aga, as kol iki taves atsibelsiu tai ir cebureku neliks laugh.gif . Siaip iki Chikagos vaziuoti 52 valandas wacko.gif . O skristi tai man jau negalima, i tariu i lektuva neileis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 10 20, 11:08)
oi, Raskyte, tu musu bite darbininke  biggrin.gif  thumbup.gif
pasakok apie trinta sriubyte  4u.gif  - niekad tokios nesu darius... o labai sriubytes megstu  drinks_cheers.gif . MB isvares medziot si savaitgali, tai man vienai sriubyte butu pats tas  ax.gif

as darau cream of broccoli trinta... vienintele, kuri man skani blush2.gif tai tik isverdu brokolius, kartu bulves (galima deti morkyciu jei nori, svoguniuku - as ju nededu, nes nevalgau). Kai isverda, viska sutrinu su bulviu grustuvu (sutrinu taip, kad liktu "chunks"). tada keptuveje istirpinu sviesta, dedu sauksta miltu, pilu grietineles, viska ismaisau ir pilu i puoda. Ismaisau ir vsio, viskas gatava ax.gif mano mazius sita sriuba valgo kaip reikalas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maya @ 2007 10 20, 11:08)
Aga, as kol iki taves atsibelsiu tai ir cebureku neliks laugh.gif . Siaip iki Chikagos vaziuoti 52 valandas wacko.gif . O skristi tai man jau negalima, i tariu i lektuva neileis  lotuliukas.gif

as buciau kitaip issireisku - kol atvaziuosi iki Cikagos ir pagimdyti gali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 10 20, 10:51)

Man idomu,kas ten valgo pas tave,negi taviskis viska sukapoja?Nes,pati ,tai 3 grudus i diena,turbut valgai?!
Atsakyti
[quote=doviliushka,2007 10 20, 13:23]
as darau cream of broccoli trinta... vienintele, kuri man skani blush2.gif tai tik isverdu brokolius, kartu bulves (galima deti morkyciu jei nori, svoguniuku - as ju nededu, nes nevalgau). Kai isverda, viska sutrinu su bulviu grustuvu (sutrinu taip, kad liktu "chunks"). tada keptuveje istirpinu sviesta, dedu sauksta miltu, pilu grietineles, viska ismaisau ir pilu i puoda. Ismaisau ir vsio, viskas gatava ax.gif mano mazius sita sriuba valgo kaip reikalas thumbup.gif

nu tai as jungiuos prie tavo maziaus, nes ir man seile nutiso biggrin.gif jauzinau, ka valgysiu siandien thumbup.gif
kaip speju gali bet kokias darzoves deti, ar ne? 4u.gif ar det koki buljono gabaliuka darzoves verdant, druskytes, pipiriuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 20 spalio 2007 - 19:35
QUOTE(maya @ 2007 10 20, 13:08)
Aga, as kol iki taves atsibelsiu tai ir cebureku neliks laugh.gif . Siaip iki Chikagos vaziuoti 52 valandas wacko.gif . O skristi tai man jau negalima, i tariu i lektuva neileis  lotuliukas.gif

Skrisk Delta - pas juos nera jokio limito nesciosioms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 10 20, 11:34)
nu tai as jungiuos prie tavo maziaus, nes ir man seile nutiso  biggrin.gif jauzinau, ka valgysiu siandien  thumbup.gif
kaip speju gali bet kokias darzoves deti, ar ne?  4u.gif ar det koki buljono gabaliuka darzoves verdant, druskytes, pipiriuku?

jo jo, pamirsau pamineti kad ir prieskoniu dedu doh.gif ir buljono gali deti. as nededu, nes MB nelabai megsta sriubas su buljonais doh.gif o ir siaip, trinta sriuba gali daryti su bet kokiom darzovem 4u.gif mano mama kartais zirniu sriuba taip verda. galima ir cream of potato taip pat virti. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
man skaniausia trinta sriuba tai: butternut squash, su pora obuoliu, geltona paprika, morkyciu, ir dar ko saldytuve tuo metu yra (galima svoguna nedideli, bulve, kukuruzu ir pan), viska isverdi darzoviu sultinio kubeli imetus, paskui sublenderiuoji, druskytes, pipiriuku ir viskas. Pries pat valgant galima grietineles ipilt pora saukstu i lekste.

As tai kai nemegstanti knistis, tai visada pasidarau dideli puoda sito gerio ir paskui i indelius ir i kamera uzsaldau, uztenka ilgam, nes juk kasdien nevalgysi smile.gif
Atsakyti