Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

Na zut but ar ne zut but, jei nera, tai nera pirkti. Is Lt siustis? lotuliukas.gif Ar prasyt, kad kas atveztu g.gif Nzn nzn, jau ir noras praejes bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 11 09, 06:38)
Na zut but ar ne zut but, jei nera, tai nera pirkti. Is Lt siustis?  lotuliukas.gif Ar prasyt, kad kas atveztu  g.gif Nzn nzn, jau ir noras praejes bus  lotuliukas.gif

mums cia lengviau, nebent skilandzio nemaciau niekur biggrin.gif
Atsakyti
Nesierzinkit su lasiniais ,nes as tikrai mamos uzsiprasysiu, kad atveztu bigsmile.gif bet kazi ar praleis g.gif

TYN nuo kada Long Island upstate patapo g.gif bigsmile.gif as nesikabneju tik seip sypsena mano veide sukele paskaicius ,kad tu is ten.Kokiam miestuke randiesi? Man labai pazystamas ir mielas Manhasset wub.gif ir dar keleta 4u.gif Seip nesu fane as to krasto mane NJ labiau zavi blush2.gif
Atsakyti
mamia - o nuo kada NY state yra tik upstate? lotuliukas.gif (as niekad nerasiau, kad gyvenu upstate tongue.gif

6663 - "cia" tai kur? ax.gif NYC? girdejau apie Costco dydzio parduotuves, kur gali rasti visko, bet man iki ten del vieno ar keliu produktu tikrai per toli vazineti.
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 11 09, 00:01)
mamia - o nuo kada NY state yra tik upstate?  lotuliukas.gif (as niekad nerasiau, kad gyvenu upstate  tongue.gif

na itariu tada mano atmintis slubuoja,bet kai atrasei man i AZ rasei kad upstae,bet nesvarbu smile.gif tik seip butum iskart parasius kad is IL nebutu kile jokiu klausimu ir nesusipratimu 4u.gif
tai gal jungsies gruozio 7 prie musu g.gif bigsmile.gif

Na va tikrai man skleroze i senatve blush2.gif susiradau tavo zinute ir tu tikrai teisi,kad sakei NY state o ne upstate doh.gif dar karta persiprasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 09 lapkričio 2007 - 06:17
QUOTE(TYN @ 2007 11 08, 20:02)
Long Island.

Dar galvoju ar nieko blogo lasinukai  nestuke.gif kai sako reikia vengti deli meats, tai cia prisiskaitytu prie deli meats  g.gif Vokieciu vienoj parduotuvej yra kazkas panasaus, bet ne tie skanieji  schmoll.gif
As kaip tik su pomidoru salotom ir juodaja Saulutes duona suvalgyciau  thumbup.gif na va ir vel prasideda, kaip tik i vakara, taip ant lasinuku patraukia  doh.gif

Valgyk tik ir maziau daktaru klausyk. Jei ka tai viskas nesveika ir negerai, ale ka jau padarysi, gyventi norisi tai ir valgai. Aisku visko su saiku reikia mirksiukas.gif .

Mano mama vienais metais pas save kieme lasinius ir desras ruke, tik rukykla maza nusipirko, tai keikesi, nes ilgai uztruko, ale skonis thumbup.gif , kaip "namie"
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 11 08, 22:51)
Nesierzinkit su lasiniais ,nes as tikrai mamos uzsiprasysiu, kad atveztu bigsmile.gif bet kazi ar praleis g.gif

siaip negalima vezti, bet as ne karta veziausi, tai nepagavo (nedeklaravau, kad vezu...). Bet jei vezi, nedeklaruoji ir atranda, tai $300 bauda...
As kazkada visa kuprine prie saves buvau prisikrovusi visokiu kumpiuku, lasinuku, bet ne vakume, tai net kuprines nereikejo atsegti, kad pajaustum kvapa... ale nieko, praejau...
Atsakyti
mamia - tikrai zinau, kur gyvenu lotuliukas.gif Gerai, kad radai zinute mirksiukas.gif
Ne, deja, gruodis man irgi netinka. turiu ta diena planus jau.

as nemanau, kad viskas yra nesveika, ir nereikia klausyti daktaru. as perskaitau, paklausau, ir savo isvadas padarau, kaip man atrodo geriausia, ir deli meats i mano valgomuju sarasa neieina, butent del tu bacteria dabar, o ir siaip is visu tu slapiankiu ir apdirbtu meats nieko gero nera, taip kad manes jie ir nevilioja. ir ar tu jas valgysi mazais kiekiais ar dideliais, jei bus uzkresta, bus uzkrestas ir tas mazas kiekis. kaip pvz uztenka vieno blogo sushi gabalelio ir doh.gif

bet geriau pereinam atgal prie lasinuku, ar bent pasvajosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 11 08, 21:41)

bet geriau pereinam atgal prie lasinuku, ar bent pasvajosiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif ir tikrai svajodama niekuom neuzsikresi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 11 09, 07:01)

6663 - "cia" tai kur?  ax.gif NYC? girdejau apie Costco dydzio parduotuves, kur gali rasti visko, bet man iki ten del vieno ar keliu produktu tikrai per toli vazineti.

6663 gyvena IL, rusu, lietuviu,meksikieciu praduotuviu apsuptyje:)..visko rasti lengva.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 11 08, 21:02)
Long Island.

bigsmile.gif bigsmile.gif O as kaip paskaiciau kad tu NY state pagalvojau gal kokioj Albany randies biggrin.gif lotuliukas.gif o cia gi long island man vos ne rukoj padat mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 08, 10:04)
dekui, buvau pamirshus apie Bobaks (100 metu ten nebuvau). Jei i Cikage vaziuosiu kada, paklausiu taves, i kuria meksikieciu parduotuve uzsukt..
Aciu!  4u.gif

Nesu niekad buvus pacioj Bobaks parduotuvej,Chicagoj, bet ju produkcijos buna Joe Caputo and Sons arba Valli fresh produce pardese,viena yra Mundelaine, nzn ar tau toli tik g.gif kaip tik vakar bobaks lasinuku nupirkau, juodos duonytes, raugintu agurkeliu , raugintu kopusteliu, grikiu koses uzsimaniau, cepelinu misiny, blyneliu misiny, meduoliu, hematogenu, lietuvisko pomidoru padazo, uogieniu lietuvisku, lenkiskos mineralkos, sureliu , apsiprekinau vakar kaip pries kara doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Linužė *: 09 lapkričio 2007 - 21:58