Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(* Linužė * @ 2007 11 09, 22:55)
Nesu niekad buvus pacioj Bobaks parduotuvej,Chicagoj,  bet ju produkcijos  buna Joe Caputo and Sons arba Valli fresh produce pardese,viena yra Mundelaine, nzn ar tau toli tik g.gif  kaip tik vakar bobaks lasinuku nupirkau, juodos duonytes, raugintu agurkeliu , raugintu kopusteliu, grikiu koses uzsimaniau, cepelinu misiny, blyneliu misiny, meduoliu, hematogenu, lietuvisko pomidoru padazo, uogieniu lietuvisku, lenkiskos mineralkos, sureliu , apsiprekinau  vakar kaip pries kara doh.gif

Mundelein man labai arti, ten daznai vaziuojam i Garden Fresh ir rusu parduotuvele Alef Deli - ten puse parduotuves liet. produkcijos..Bet lashinukai ne visad skanus, uztai ju deshros... doh.gif superines biggrin.gif ..kartais paskanaujam..

ash irgi prekinuos "kaip priesh kara"..daug gaminu, greit viska sunaudoju..Megstu tureti prikrauta shaldytuva ir spinteles blush2.gif ..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 09, 15:43)
Mundelein man labai arti, ten daznai vaziuojam i Garden Fresh ir ..

Daba visi Bobekai vadinasi Grden Fresh market.Sako perpirko jos Bobaku.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 11 10, 01:52)
Daba visi Bobekai vadinasi Grden Fresh market.Sako perpirko jos Bobaku.... ax.gif

ash galvojau Garden Fresh - meksikieciu..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 09, 17:57)
ash galvojau Garden Fresh - meksikieciu..

Ne visos tos parduotuves buvo Bobakais,Bobaku buvo 4......2 is ju tikrai tapioGarden fresh marketais tai Napervilly ir Burr Rige. ar orland Park ir Cicere ant Archerio ar jos liko ar ne nezinau
Atsakyti
na jau kaip prisikirtau, siandien apetitas atsirado thumbup.gif vyras tik akis isputes ziurejo lotuliukas.gif blink.gif jis suzvejojo blue fish gigantiska, ir su hot habaniero salsa padariau, ir net ejau "for seconds" ko niekad nedarau ir jam neleidziu ax.gif g.gif Atrode, kad as savaite nevalgius blush2.gif
Jokiu lasinuku nereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 11 09, 18:25)
Ne visos tos parduotuves buvo Bobakais,Bobaku buvo 4......2 is ju tikrai tapioGarden fresh marketais tai Napervilly ir  Burr Rige.  ar orland Park ir Cicere ant Archerio ar jos liko ar ne nezinau

Orland Park'e tikrai ne Garden Fresh schmoll.gif man rodos Frank Bobak vadinas ar kazkas...
Atsakyti
Kas vakarienei pas jumi?
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2007 11 09, 07:38)
siaip negalima vezti, bet as ne karta veziausi, tai nepagavo (nedeklaravau, kad vezu...). Bet jei vezi, nedeklaruoji ir atranda, tai $300 bauda...
As kazkada visa kuprine prie saves buvau prisikrovusi visokiu kumpiuku, lasinuku, bet ne vakume, tai net kuprines nereikejo atsegti, kad pajaustum kvapa... ale nieko, praejau...

o negalima jokiu rukytu mesos gaminiu isivezt i jav?
internete radau, kad sitos taisykles vis keiciasi, ir leidimas isivezti mesos gaminius priklauso ar salyje tuo metu yra galima gresme del visokiu gyvunu ligu, todel jie pataria pasiskambint ir pasiklaust del ivezimo is konkrecios salies konkreciu laikotarpiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 11 10, 18:53)
o negalima jokiu rukytu mesos gaminiu isivezt i jav?
internete radau, kad sitos taisykles vis keiciasi, ir leidimas isivezti mesos gaminius priklauso ar salyje tuo metu yra galima gresme del visokiu gyvunu ligu, todel jie pataria pasiskambint ir pasiklaust del ivezimo is konkrecios salies konkreciu laikotarpiu  g.gif

mano mamos vezti kumpiai net ir hermetishkai supakuoti keliavo tiesiai i muitines siuksline, o pries tai kai veze kai niekas nepatikrino tai niekam ir galvos neskaudejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 11 10, 14:23)
Kas  vakarienei pas jumi?

Kiauliuko sonkauliukai ant gryliaus kepti,keptos raudonos bulves su lupinom orkaiteje....balta misraine,morku misraine,duonos -pupeliu-surio-cesnaku ir keptu svogunu misraine.
Papildyta:
QUOTE(doviliushka @ 2007 11 10, 13:06)
Orland Park'e tikrai ne Garden Fresh  schmoll.gif  man rodos Frank Bobak vadinas ar kazkas...

napervilly ir kabejo koki menesi Celkofanine iskaba Frank Bobak....O kai nueme ja(celkofana) tai uzdejo raides Garden Fresh market.
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 08, 09:04)
Jei i Cikage vaziuosiu kada, paklausiu taves, i kuria meksikieciu parduotuve uzsukt..

butinai 4u.gif

QUOTE(* Linužė * @ 2007 11 09, 13:55)
Nesu niekad buvus pacioj Bobaks parduotuvej,Chicagoj,  bet ju produkcijos  buna Joe Caputo and Sons arba Valli fresh produce pardese

as nesu pirkusi nieko is Bobaks produkcijos serijos... as vengriska kumpi perku ir kartais lasinuku nusiperkam..... kaip LT pas mama thumbup.gif as tik uz Hungarian Brand KARAJ.... kazkas tokio pavadinime yra.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 11 11, 02:46)
mano mamos vezti kumpiai net ir hermetishkai supakuoti keliavo tiesiai i muitines siuksline, o pries tai kai veze kai niekas nepatikrino tai niekam ir galvos neskaudejo smile.gif

o baudos mama negavo?

mano mama tai siunte man pora kartu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(balselys @ 2007 11 11, 03:05)
Kiauliuko sonkauliukai ant gryliaus  kepti,keptos raudonos bulves su lupinom orkaiteje....balta misraine,morku  misraine,duonos -pupeliu-surio-cesnaku ir keptu svogunu misraine.

oho kiek misrainiu thumbup.gif
Atsakyti