Mes kita svaite varom prie Bodensee. Labai grazu ten
Viesbuciai tai tikrai brangus, bet kempingai ne. Cia galima pasiziureti, tik reik vieta issirinkti http://www.*******/camping.html

QUOTE(Eslieu @ 2008 06 12, 22:50)
Gal kartais kas nors žinote, ar įmanoma iš Berlyno parsisiųsti bagažą (lagaminą rūbų ir daiktų) į Vilnių kokiu nors mikroautobusu. Reikalas tas, kad mergina baigia sesiją ir nenori grįžt tiesiai namo į Vilnių, dar nori pakeliaut. Miglotai esu lyg mačiusi, kad tokios paslaugos teikiamos, bet niekur internete nesugebėjau rasti. Aišku, labai svarbu ir ar didelė kaina, kokia ji orientaciškai. Būčiau labai dėkinga už kokią nors nuorodą.
As pries kokius 2 metus per ECOLINE autobusa i Lietuva lagamina perdaviau. Mokejau vairuotojui 50 Lt.
QUOTE(Pianistė @ 2008 06 02, 11:19)
sveikos, gal galit pasiulyt kanors nebrangaus, apsistoti vienai nakciai su seima.. domintu sie miestai Dresdenas, Nürnbergas, Münchenas ir Stuttgardas. dekoju
Dresdene gali pernakvot Jugendherberge,cia kaip toks maziukas viesbutukas.o kada jus tiksliai vaziuojat? nes as Dresdene gyvenu.tai galeciau padet jei kas..
Sveiki,
mes taip pat planuojam automobiliu kelione:) Vyksim i Blegija, bet marsrutas butu : Berlynas, Drezdenas, Munchenas, Zugspitze, Neuwschnsteino pilys.. o toliau kaip ir issekom:) reikia kazkaip viska sutalpinti i 5 dienas, o pamatyt tiek daug norisi:)) tai vat gal galite ka kas patarti, jei keliavote jau panasiu marsrutu? mane labiau domintu aisku Bavaria:) Kaip supranut nakvynes pigiausios yra nakvynes namuose? nes kiek ziurinejausi tai galima po 20 EU vienam zmogui susirasti gana nebloga varianta. Ar as klystu?
mes taip pat planuojam automobiliu kelione:) Vyksim i Blegija, bet marsrutas butu : Berlynas, Drezdenas, Munchenas, Zugspitze, Neuwschnsteino pilys.. o toliau kaip ir issekom:) reikia kazkaip viska sutalpinti i 5 dienas, o pamatyt tiek daug norisi:)) tai vat gal galite ka kas patarti, jei keliavote jau panasiu marsrutu? mane labiau domintu aisku Bavaria:) Kaip supranut nakvynes pigiausios yra nakvynes namuose? nes kiek ziurinejausi tai galima po 20 EU vienam zmogui susirasti gana nebloga varianta. Ar as klystu?
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2008 07 01, 13:31)
Sveiki,
uzsukit valandai į saksonijos šveicarują ant Bastėjos tilto, tarp Dresden ir Cz sienos ir visa kita likusi kelionės dalis nublanks

Sveiki,
Is tikruju - Bastei Tiltas ispudingas, dekui uz nuoroda.
Galite google paziureti - Bastei Bruecke
Del to mineto technikos muziejaus - http://www.technik-museum.de/
Yra du panasus muziejai, daugiau zinomas turbut tas netoli autobahno - Sinsheim.
Del Bavarijos - dar joje yra tokia vietele - Konigsee. Irgi labai grazu.
Is tikruju - Bastei Tiltas ispudingas, dekui uz nuoroda.
Galite google paziureti - Bastei Bruecke
Del to mineto technikos muziejaus - http://www.technik-museum.de/
Yra du panasus muziejai, daugiau zinomas turbut tas netoli autobahno - Sinsheim.
Del Bavarijos - dar joje yra tokia vietele - Konigsee. Irgi labai grazu.
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 07 14, 19:33)
Sveiki, gal tarp keliaujanciuju atsiras kas turejo patirties... man reikia is Frankfurt (Hahn) oro uosto i Frankfurto oro uosta, kokiomis transporto priemonemis galiu iki ten nusigauti, kiek tai kainuotu, kiek laiko uzima kelione? Dekui. 

Sveika,
Nors oro uostas vadinasi Frankfurt Hahn, bet ištikrųjų su tikruoju Frankfurtu nieko bendra neturi..., nuo jo iki Frankfurto yra apie 130 km ir tiesiai į jį nusigauti sudėtinga, bent jau aš nežinau...

Nuo Frankfurt Hahn reiktų autobusu važiuoti iki Koblenzo traukinių stoties apie 1 val., yra apie 60 km, o po to su greituoju traukiniu iki Frankfurto oro uosto irgi maždaug apie apie 1 val, yra apie 130 km, traukinys stoja pačiam oro uoste. Iiki Koblenzo reikia važiuoti todėl, kad greitieji traukiniai stoja tik dideliuose miestuose, o į Hahno pusę išvis jokie traukiniai nevažiuoja ir dar siūlau greituoju traukiniu važiuoti todėl, kad yra be persėdimų, nes su paprastais traukiniais reikia gal kokius tris kart persėst.

Linkiu jums sėkmės keliaujant ir jei sudomino pabandysiu paieškoti grafikų

QUOTE(g_u_c_c_i @ 2008 07 01, 13:31)
Sveiki,
na man atrodo reiketu ieskoti Etap viesbuciu, jie yra visuose miestuose ir nebrangus

Ar galima Berlyne pigiai pernakvoti? Na, tarkim iki 40 euru uz nakti? Nes kur ziurejau, tai pigiausi hoteliai po 50 euru eina uz dvivieti. Aisku, yra Formule1 uz 26 eurus, bet baisu, kad ten vietu jau nebus
O isvaziuoju tai jau poryt...

QUOTE(Setonas @ 2008 08 12, 19:07)
Ar galima Berlyne pigiai pernakvoti? Na, tarkim iki 40 euru uz nakti? Nes kur ziurejau, tai pigiausi hoteliai po 50 euru eina uz dvivieti. Aisku, yra Formule1 uz 26 eurus, bet baisu, kad ten vietu jau nebus
O isvaziuoju tai jau poryt...

Tai rezervuokitės per booking.com.
Dar yra viešbutis Generator berods pigus

QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 07 14, 18:33)
Sveiki, gal tarp keliaujanciuju atsiras kas turejo patirties... man reikia is Frankfurt (Hahn) oro uosto i Frankfurto oro uosta, kokiomis transporto priemonemis galiu iki ten nusigauti, kiek tai kainuotu, kiek laiko uzima kelione? Dekui. 

Sveika,
Cia labai jau paprasta nusigauti, iseini is Frankfurt Hahn oro uosto ir tiesiai pries nosi paprastai stovi autobusas su uzrasu Frankfurt. Vaziuoja kas mazdaug kas 30 min - 1 val. Tikrai ilgai laukti nereikes. kelione trunka apie 1.45 min, bet cia iki pat Frankfurto traukiniu stoties. Tai iki oro uosto uztruks maziau.