mes planuojame už savaitėlės važiuoti automobiliu iš Berlyno į Amsterdamą. pakeliui yra labai gražių miestelių ir įdomių vietelių. Norėjau paklausti, gal kas nors ką nors yra aplankęs tose vietovėse ir galėtų pasidalinti savo įspūdžiais.
labai įdomiai pasiskaitinėjau apie jūsų visų keliones
mes planuojame už savaitėlės važiuoti automobiliu iš Berlyno į Amsterdamą. pakeliui yra labai gražių miestelių ir įdomių vietelių. Norėjau paklausti, gal kas nors ką nors yra aplankęs tose vietovėse ir galėtų pasidalinti savo įspūdžiais.
sveikos, planuojam kelione po vokietija automobiliu, labai domina viesbuciai ar pensionai Würzburg'e, gal galit ka patarti?
Planuojam vasarą iki Drezdeno pavažiuot. Gal patarsit kur geriau apsistot ar mieste kempinge arčiau centro, ar ar kokiam priemietyje. Gal kas nors buvot ir galit parekomenduoti?
Sveiki,
Už 3 savaičių skrendame atostogų į Vokietiją į Karlsruhe miestelį netoli Lahr miesto. Ten jau atostogausiu 4 kartą. Todėl pamaniau, kad reikia aplankyti ir kitas dar nežinomas vietas, kažkur 250 km nuo mano minėtų miestelių yra gražus, didelis ežeras pavadinimu Bodensee. Gal kas yra prie jo atostogave? Norėčiau daugiau info. Kike kainuoja išsinuomoti kempingą? Ir kaip tai galėčiau padaryti iš Lietuvos?
Ačū
Už 3 savaičių skrendame atostogų į Vokietiją į Karlsruhe miestelį netoli Lahr miesto. Ten jau atostogausiu 4 kartą. Todėl pamaniau, kad reikia aplankyti ir kitas dar nežinomas vietas, kažkur 250 km nuo mano minėtų miestelių yra gražus, didelis ežeras pavadinimu Bodensee. Gal kas yra prie jo atostogave? Norėčiau daugiau info. Kike kainuoja išsinuomoti kempingą? Ir kaip tai galėčiau padaryti iš Lietuvos?
QUOTE(Klaipėdiete @ 2008 05 31, 16:46)
Sveiki,
Ačū 
Kąąąąąą???????????????
Geras
Mano draugė gyvena Lahr mieste (pačiam pačiausiam
O kur Jūs ten atostogaujat? mes Europos parke buvom, kalnuose, Strasbūre, ten juk viskas taip netoli
Apie tai parašiau ir pasakojimą ir nuotraukų pridėjau
QUOTE(Makalius @ 2008 05 31, 19:54)
Kąąąąąą???????????????
Geras
), mes ten praleidome savaitę
O kur Jūs ten atostogaujat? mes Europos parke buvom, kalnuose, Strasbūre, ten juk viskas taip netoli
laaaabai man Lahr miestas mielas, nu nerealiai 
Geras
Mano mama ten gyvena, tai aš jau 4 kartą ten. Visos vietos ką tu rašai man žinomos, tai pradėjau ieškoti ko dar nemačiau šiame krašte, tai labai sudomino Bonesee ežeras. Bet turbūt niekas info man neduos apie šią nuostabią gamtos vietą?
Į europos parką kiekvieną kart varau kai tik nuvažiuoju ir suvaikėju
O kur tavo pasakojimą galimą paskaityti?
QUOTE(Klaipėdiete @ 2008 05 31, 23:11)
Mano mama ten gyvena, tai aš jau 4 kartą ten. Visos vietos ką tu rašai man žinomos, tai pradėjau ieškoti ko dar nemačiau šiame krašte, tai labai sudomino Bonesee ežeras. Bet turbūt niekas info man neduos apie šią nuostabią gamtos vietą?
nuo atrakcijonų gausos, nuo mano mamos 8 km
tai kaip ten neaplankius
.
O taip, Europa Parkas mums fantastiškas pasirodė netgi labai lietingą dieną
Mano pasakojimas apie atostogas Lahre yra čia:
4 draugai ir šuo
Makaliau, super pasakojimas, taip uzvire viduje prisiminimai ir dar labiau pradejau laukti savo atostogu kurios bus po 3 savaiciu
. Labiausiai laukiu i Europos parka, o kai parodziau savo dukrytei tavo nuotraukas, si is laimes pradejo sokinti, ji jau ten yra buvusi du kartus, dabar bus trecias, tai patikek kaip ji laukia ir ne ka maziau uz mane
Smagu matyti lankytinas vietas nuotraukose, kuriose esu buvusi ne karta
Smagu matyti lankytinas vietas nuotraukose, kuriose esu buvusi ne karta
sveikos, gal galit pasiulyt kanors nebrangaus, apsistoti vienai nakciai su seima.. domintu sie miestai Dresdenas, Nürnbergas, Münchenas ir Stuttgardas. dekoju
Laba,
ar esate kas nors vaziave The Castle Road? Labai butu idomu isgirsti ispudziu, kas patiko, kas nelabai
ar esate kas nors vaziave The Castle Road? Labai butu idomu isgirsti ispudziu, kas patiko, kas nelabai
Gal kartais kas nors žinote, ar įmanoma iš Berlyno parsisiųsti bagažą (lagaminą rūbų ir daiktų) į Vilnių kokiu nors mikroautobusu. Reikalas tas, kad mergina baigia sesiją ir nenori grįžt tiesiai namo į Vilnių, dar nori pakeliaut. Miglotai esu lyg mačiusi, kad tokios paslaugos teikiamos, bet niekur internete nesugebėjau rasti. Aišku, labai svarbu ir ar didelė kaina, kokia ji orientaciškai. Būčiau labai dėkinga už kokią nors nuorodą.