Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

Gabija, žaviuosi tavo stiprybe. wub.gif
Labai graži tavo mintis "...nežiūrėkit rimtai į mažus nemalonumus. Jie praeis." Iš tiesų, kai žmogų sukrečia kažkas nenumatyta gyvenime, kažkas, kaip perkūnas iš giedro dangaus, tada mes visai kitaip imame vertinti smulkmenas. Bet juk iš jų susideda mūsų kasdienybė... O maži nemalonumai iš tiesų praeina, lieka gyvenimas, kuris yra vienas, didelis MALONUMAS. wub.gif
Atsakyti
Na jau vien skaitant ta knyga,as pasijauciau gerai.Nes pries tai trupuliuka depresavau ir siaip liudejau ax.gif labai greitai galiu pati sau susibjaurot nuotaika savo mintim ir per jautriai priimdama kitu nuomone,elgesi. doh.gif tai va,o dabar tokia ramybe,pati net nesigaudau kaip cia kas,tik taip ramu... g.gif neiprasta,kai siaip dazniausiai liudziu....

knygoje siaip ratais kvadratais(bent man taip atrodo)akcentuojama butent tas mastymas pozityvus,minties galia,ir jei nebuciau pries tai skaicius Murphy Jusu pasamones galia, gal ir nebutu taip viskas aisku g.gif

Meiles desnis

"Meile prieinama visiems ir visada.Mes privalome jai atverti akis.Ji tarsi vandeniu teka musu mintimis,jausmais ir kunu.Mes gebame uztvenkti jos tekejima,jei tik to norime.Kai pajuntate,jog uztveriate kelia meilei,prisiminkite si teigima:
As,_________, liaujuosi neigti meile ir ja pripazistu.Ji tarsi vanduo teka mano vidumi ir gyvenimu.

Pakartoje teigima keleta kartu,uzmerkite akis ir isivaizduokite,kaip meile tarsi vanduo teka jusu vidumi ir gyvenimu.As,isisamonindama tikejima,prilyginu ji sirdies duziams.Vienas duzis-meile viduje.Antras duzis-meile isoriniamne gyvenime.Tekant meilei,atsikratykite visko,kas buvo uztvenkta jusu sirdyse ir kas nesiderino su meiles savoka.Meile viduje,meile ir visos blogos emocijos bei energijos isoreje.Meile viduje,visa kita-isoreje.Meile viduje,meile isoreje.Po keleto minuciu imsite jausti gilu atsipalaidavimo ir susitaikymo jausma,jei nuosirdziai atliksite pratima.Jusu mintis lydes siltas meiles spinduliukas.Sis pratimas naudingas tada,kai patiriate kazkoki emocini arba fizini skausma.Ikvepkite meile.Iskvepkite skausma,kol pajusite lengvuma.Ir toliau ramai kvepuokite,ikvepdami ir iskvepdami meile."

tai kaip ir meditacija butu smile.gif man sitas lengviausiai sekasi ax.gif jei bus kada,gal dar parasysiu meditacija kaip mesti salin baimes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas Rytine Rasa, smagu, kad radai kelia i cia mirksiukas.gif Junkis, gal rasi iseiti kokia?
Atsakyti
Labas

Šiandien beveik pavasaris.Miške pasiklausiau kaip čiurlena šaltinis.
Į vazoną pasisodinau ir parsinešiau du kelmelius žibučių, todėl ant palangės greit bus pavasaris.Geltonos rožės , žibutės , raudonos aguonos ir saulėgrąžos mano mėgiamiausios.Žibutės nenukentės, pasodinsiu vėliau į gėlyną.

Skaitydama pozityvias mintis , daug didesnių tekstų susikėliau į wordą, tai šiandien vėl perskaičiau.Kažkaip geriau įsitvirtina nuostatos pasikartojus.Dabar taip tvirtai jaučiuosi pasveikusi, kad atrodo trečiadienį būsiantis pasitikrinimas kaip formalumas./tik kartais ima lyg kirminas abejonė graužtis/.Reiškia dar reikia dirbti su savimi.Teigiami tyrimų rezultatai aišku būtų dar geresnis stimulas.

gero ir linksmo vakaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sėkmės, Gabija
Didžiausios tau sėkmės. 4u.gif

Taip gražiai apsakei, kad ir aš veikiausiai drošiu kur nors į pašlaites ieškot žibučių kelmelių... ax.gif
Atsakyti
Labas

Norų išsipildymo stebūklą esu patyrusi visai neseniai ir iš karto išsipildė du norai, net be pastangų.
Kadangi chemijos "gydymas" buvo baigtas spalio gale, tai nusprendžiau per žiemą tapti bedarbe, nes mano darbas vadovaujantis ir atsakingas, reikia geros sveikatos ir nervų.Žiemą nusprendžiau sustiprėti fiziškai, nesušalti , žodžiu atsigauti.
Dovanų parduotuvėje žioplinėdama pamačiau vazą su Svarovski kristalu ir raižiniais.Kaina apie 90 Lt, atsidūsau , kad gražu , bet brangu, žodžiu panorėjai ir praeis. schmoll.gif Kai pasakiau , kad palieku darbą, mano kabineto kolegės žinojau, kad kažką dovanos.Vienos vyras- medžio skulptorius.Pagalvojau, kad jo darbas būtų geriau už maksimos niekalą, bet susikuklinau, ai galvoju, gal bus merginoms per brangu.
Ir ką jūs manot gavau dovanų per išleistuves?Vazą nuo administracijos ir išdrožtą angelą nuo merginų.Buvau apstulbusi. unsure.gif

O štai dėl pasveikimo pozityviai nusiteikti sunkiau. verysad.gif
Pirmiausia trugdo tai , kad prisiskaičiau negatyvios informacijos apie labai žemus pasveikimo procentus, trukdo gyvenimiški pavyzdžiai apie pažįstamus , be to jau pati per du metus prisiklausiau ir prisižiūrėjau.

Todėl norint nusiteikti pozityvumui reikia kažkokiu būdu išmokti atmesti turimą negatyvią informaciją, kuri lenda kaip yla iš maišo ir labai agresyviai.
Kažkaip atsiriboti nuo negatyvios patirties.
Atmesti kitų primestą nuomonę, kad tai ko nori yra nesamonė ir tai ką tu darai yra nesamonė.
Kaip jums pavyksta atsiriboti nuo tokių nuostatų?
Gero vakaro!!!!!!!!
Atsakyti
kaip tik siandien turejau iveikti savo priklausomybe nuo tevo nuomones. "kad tai, ka as darau ir tai, ko as noriu, yra nesamone". ilgai ieskojau darbo ir siaip ne taip sioki toki radau. jam nepatinka, nes taip tipo visai neskirsiu demesio vaikui, per velai baigiasi, per mazas atlyginimas ir isvis as idiote.
siek tiek padejo pamote ji perkalbet.
ir pamaniau: po velniu, man 28 metai ir as negaliu eit i darba jei jis nepatinka mano tevui??? nuo siol darysiu tai, ko noriu ir ka galiu. taip ax.gif
aisku, nera tas darbas stebuklingas, bet siuo metu... tik tai ir galiu daryti.
Atsakyti
Naoko, labai džiugu už tave, kad radai darbą.

Patikėk, viskas ko tau REIKIA yra tavyje. Tik tam reikia leisti išnirti, atsiskleisti, pildytis.

Neklausyk ką sako kiti, netgi tėtis. Tu turi savo kelią ir juo eini. Vaikas tikrai neliks be priežiūros, taip ji įgaus savarankiškumo.

Tikrai viską spėsi. O darbas žmogui yra vienas iš pagrindinių variklių, beje ir būtinybė. mirksiukas.gif

Taip kad, drąsiai pirmyn! 4u.gif
Atsakyti
jetus, dar tiksliai nežinau, turi skambinti ir neskambina g.gif
Atsakyti
pozityvistės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 01 30, 12:30)
jetus, dar tiksliai nežinau, turi skambinti ir neskambina  g.gif

Nieko, nurimk, cia panasiai, kaip mums. Vyras buvo ana savaite pokalbiui del darbo, sake pranes 2 sav. begyje. Na, manau, jau galetu ir apsireiksti, nes zmogui belaukiant atsakymo, kartais kiekviena diena brangi, bet laukiam. Viskas tvarkoj, vyksta taip,kaip turi vykt, mes esam teigiamai ir optimistiskai nusiteike mirksiukas.gif Is kitos puses, pasimegauk siomis dienomis savo dukros daznesniu matymu, sveskit kiekviena jums barngia minute, kad esat kartu. Musu tevai juk anksciau irgi dirbdavo, daznai likdavom be prieziuros. O kad mergicka ko nors neprisigalvotu is neturejimo ka veikt namie, pavesk jai kasdien po maza uzduoti.
Gabija, nezinau kokio pobudzio turi (turejai) vezi, bet, jei jautiesi geriau, vadinasi, taip ir yra - tu jautiesi geriau, tu sveiksti ir kasdien darai vis po didesni zingsni to link. Visiems buna abejoniu, bet tai nieko baisaus, kol tii, kad su tomis abejonemis susitvarkysi, jas tureti kartais labai gerai, tada apsvarstai kiekviena daroma zingsni. Taciau, kaip bebutu, gyvenk ir megaukis gyvenimu!
Atsakyti
ghmz neskambina ir nekelia ragelio. nu tikriausiai paskutine minute persigalvojo ir manes laukia koks nors kitas nuostabus darbas 4u.gif
Atsakyti