Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

Kiek daug žmogiukų šioj temoj šiandien 4u.gif

o su ta raudona nosim tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 05 05, 19:28)
Kai tik pamatai ta asmeni, kurio nemegsti ir automatiskai kyla del to neigiamos mintys, "papuosk"ji/ja klouno raudona nosim, jei neuzteks, "uzdek" kiskio ausis. Na, kaip dar? Pyksti?  bigsmile.gif

O prajuokinai RVB as tai dar blogiau elgiuosi... isviso nepykstu, bet tycia dar pakirkinu, kaip man gerai sekasi, kur buvo, ka matem, kaip mokslai gerai sekasi ir t.t. nu zoziu kol moteriskei net kraujas is pykcio uzverda ir pati nebesusilaiko ir iseina blush2.gif jau kokia dovana turiu, tai zmones vest is kantrybes, o jeigu tai dar darau samoningai tai sekasi super lotuliukas.gif Ir pykcio nei laso neleaikau, nes visos toks kalbos is pavydo, tegul pavydi, o man smagu tai irgi yra pripazinimo israiska, kad esi kazko vertas ir kazkas noretu buti i tave panasus, bet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 05 05, 07:33)
Kai matau nemaloniai nusiteikusi ar i mane nemaloniai ziurinti zmogu, nusisypsau. Aplamai, einu gatve ir sypsaus, netgi kai nezmoniskai lietus pliaupia ir visi piktai atrodo. Sitaip is anksto blokuoju bloga energija. pastebejau, kad man taip besisypsant, daug zmoniu su manim pasisveikina, netgi, kai nesam pazistami  thumbup.gif

thumbup.gif
pritariu, reiktu ir man daugiau sypsotis biggrin.gif
dar sugalvojau, jei koks "bjauriukas" man badys i akis blogai kalbeti - tarstelesiu "buk palaimintas", na jauciu, kad paciai jumoristiska nuotaika su tuo susikursiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš jau ir atidariau temą blush2.gif jaučiuosi maloniai sujaudinta biggrin.gif mano šiandien tooooookia gera nuotaika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 05, 22:39)
O prajuokinai RVB as tai dar blogiau elgiuosi... isviso nepykstu, bet tycia dar pakirkinu, kaip man gerai sekasi, kur buvo, ka matem, kaip mokslai gerai sekasi ir t.t. nu zoziu kol moteriskei net kraujas is pykcio uzverda ir pati nebesusilaiko ir iseina  blush2.gif  jau kokia dovana turiu, tai zmones vest is kantrybes, o jeigu tai dar darau samoningai tai sekasi super  lotuliukas.gif  Ir pykcio nei laso neleaikau, nes visos toks kalbos is pavydo, tegul pavydi, o man smagu tai irgi yra pripazinimo israiska, kad esi kazko vertas ir kazkas noretu buti i tave panasus, bet... blush2.gif

As stengiuos tokiu zmoniu nekirkint, o ingnoruot. Man labiau patinka, kai pro juos praeinu, lyg tik ka orgazma apturejus, o tas asmuo nezino ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 05 05, 19:42)
As stengiuos tokiu zmoniu nekirkint, o ingnoruot. Man labiau patinka, kai pro juos praeinu, lyg tik ka orgazma apturejus, o tas asmuo nezino ko  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Daivulencija isbandyk!!!
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 05, 21:46)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Daivulencija isbandyk!!!

čia ir man išbandyt kartais reiktų g.gif
Atsakyti
Jetau, kaip smagu!!!! Kiek cia visko priraset. Reikes kasdien uzsukt, nes taip is karto tiek daug perskaityt, tai reikia daug laiko turet. Saunuoles thumbup.gif

QUOTE(TikGerai @ 2008 05 03, 19:32)
Evax, sveika prisijungusi  4u.gif Manau visos mes pradejome nuo knygos "Jusu pasamones galia". Ir dar beskaitant tavo istorija, man kilo mintis ...gali pradeti nuo to, kad ramiai atsisedus susirasytum ant popieriaus lapo visus teigiamus dalykus savo situacijoje - uz ka tu vertini savo vyra, savo vaikus, teigiamas puses savo mazo butuko ir gyvenimo jame. Kada pajunti padeka visiems tiems dalykams, pradedi vibruoti teigiama energija. Visa esme , kad aplinka irgi prades atitinkamai reaguoti i teigiama energija... o toliau jau visi kiti pratimukai projektuojant teigiamai mintis.

Nematau prasmes daugiau nieko rasyt, nes pati buciau lygiai taip pasakius mirksiukas.gif Aukso zodziai!!!

QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 04, 21:33)
Perskaičiau porą pirmų temų apie pozityvumą, ir nuliūdau, nes.. pavėlavau.
Dabar, rodos, tema pasidarė labai pasyvi.. O gal tik man taip atrodo?  doh.gif
O anksčiau tai visos net, rodos, negalėdavote vietoj nustygti nuo pozityvumo  biggrin.gif

Tai kad viskas aprimo, visai nerodo, kad pozityvistes neposityviai gyvena. veikiau - atvirksciai. Naturalu, kad atbyrejo kai kurie zmones, juk ir gyvenime taip buna mirksiukas.gif Turbut kiekviena pasieme ka norejo ir ko tuo metu labiausiai reikejo. As jau vienu metu visai nenorejau tomis temomis diskutuot, matyt buvau persisotinus, bet dabar man vel labai gera tai daryt thumbup.gif

QUOTE(Vijurka @ 2008 05 05, 00:06)
Zunkeli, pozityviau mąstantys žmonės nėra visada vien gerai nusiteikę. mirksiukas.gif Natūralu, kad užeina liūdnumo akimirkos, būna ir ašara nurieda. Nu gi visko reikia žmogui. ax.gif Kelias į savęs keitimą yra gana ilgas ir niekas nesako, kad bus lengva. Lengviau gal kaltint save, kad nesugebu, bet bandant nuolat, rezultatai tik gerės!

Dar pridedu, kad nereikia bijoti neigiamu jausmu, nes kai atsitinka kas nors blogo, juk negali sau sakyti, kad viskas gerai. Turi isgyventi ta bloga jausma, isjausti ji, o tada nurimas pabandyti surasti sviesiaja puse. Pozityvus mastymus - nei ne begimas nuo problemu, veikiau gebejimas su jomis tavrkytis, atitinkamai i jas ziureti, o kai tai ismoksti, ziu ju ir nebeliko bigsmile.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 05, 12:55)
Kokias knygutes dabar skaito pozityvios mąstytojos?  4u.gif

Siuo metu - Louise Hay "Pagydyk savo gyvenima" thumbup.gif

QUOTE(oudi @ 2008 05 05, 20:18)
Tik neislieka man tiek daug info atminyje. Paskaitau - atrodo taip akivaizdu ir naudinga, taip viska darysiu...bet po kiek laiko uzsimirsta - galiu ir vel skaityt is naujo. Aisku, as imli tai info ir kazkiek keiciuosi ja gavusi, bet neina jos tiksliai prisimint po kiek laiko... O kaip jum?

Viskas normalu. paskaitai, pasikrauni, kiek ilgai tai veikia jau individualus dalykas. Pajunti, kad jau vel uzsimirsai, nebevaldai situacijos, viska piesi juodim spalvom ir vel paskaitai viena is megstamu knygu (as intuityviai jauciu ko tuo metu man labiausiai reikia) arnba paziuri "The Secret" ir blogos nuotaikos kaip nebuta. Vel sypsaisi, dziaugiesi tuo ka turi ir kaifuoji nuo gyvenimo thumbup.gif

QUOTE(evax @ 2008 05 05, 21:11)
va tokia mano istorija. tikiuosi prisimindama sita istorija ismoksiu ir kitas savo svajones igyvendinti.

Labai grazi istorija wub.gif Mes su MB wub.gif irgi norim leliuko, bet as jauciu, kad kol kas nesu visiskai islaisvinus sios svajones, del to ir nepavyksta. Kai pajusiu viduj, kad jau tikrai tai jauciu ,kaip ivykusi rezultata, butinai jums pranesiu ir tada paziuresim kiek uztruks iki svajones issipildymo smile.gif

QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 05, 22:26)
Takeli, bet kaip gi sugebėti laimint tau baisiai nepatinkantį žmogų  g.gif  ??

Turbut visu gyvenime yra buve zmoniu, kurie mus atrodytu nedovanotinai iskaudino. Man labiausiai padejo atleidimo meditacijos. Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Laikas jau šią temą užbaigti ir susikabinusiom už rankučių žygiuoti į kitą wub.gif likime kartu!
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 05 05, 22:49)
Mes su MB  wub.gif irgi norim leliuko, bet as jauciu, kad kol kas nesu visiskai islaisvinus sios svajones, del to ir nepavyksta. Kai pajusiu viduj, kad jau tikrai tai jauciu ,kaip ivykusi rezultata, butinai jums pranesiu ir tada paziuresim kiek uztruks iki svajones issipildymo smile.gif

Kaip faina! vadinasi, lenktyniausim sioj srity toliau! bigsmile.gif
Psio, baigiu sia tema, nes reikia damust, kad nesikankintu biggrin.gif Varau i nauja
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti