Jetau, kaip smagu!!!! Kiek cia visko priraset. Reikes kasdien uzsukt, nes taip is karto tiek daug perskaityt, tai reikia daug laiko turet. Saunuoles
QUOTE(TikGerai @ 2008 05 03, 19:32)
Evax, sveika prisijungusi

Manau visos mes pradejome nuo knygos "Jusu pasamones galia". Ir dar beskaitant tavo istorija, man kilo mintis ...gali pradeti nuo to, kad ramiai atsisedus susirasytum ant popieriaus lapo visus teigiamus dalykus savo situacijoje - uz ka tu vertini savo vyra, savo vaikus, teigiamas puses savo mazo butuko ir gyvenimo jame. Kada pajunti padeka visiems tiems dalykams, pradedi vibruoti teigiama energija. Visa esme , kad aplinka irgi prades atitinkamai reaguoti i teigiama energija... o toliau jau visi kiti pratimukai projektuojant teigiamai mintis.
Nematau prasmes daugiau nieko rasyt, nes pati buciau lygiai taip pasakius

Aukso zodziai!!!
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 04, 21:33)
Perskaičiau porą pirmų temų apie pozityvumą, ir nuliūdau, nes.. pavėlavau.
Dabar, rodos, tema pasidarė labai pasyvi.. O gal tik man taip atrodo?
O anksčiau tai visos net, rodos, negalėdavote vietoj nustygti nuo pozityvumo
Tai kad viskas aprimo, visai nerodo, kad pozityvistes neposityviai gyvena. veikiau - atvirksciai. Naturalu, kad atbyrejo kai kurie zmones, juk ir gyvenime taip buna

Turbut kiekviena pasieme ka norejo ir ko tuo metu labiausiai reikejo. As jau vienu metu visai nenorejau tomis temomis diskutuot, matyt buvau persisotinus, bet dabar man vel labai gera tai daryt
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 05, 00:06)
Zunkeli, pozityviau mąstantys žmonės nėra visada vien gerai nusiteikę.

Natūralu, kad užeina liūdnumo akimirkos, būna ir ašara nurieda. Nu gi visko reikia žmogui.

Kelias į savęs keitimą yra gana ilgas ir niekas nesako, kad bus lengva. Lengviau gal kaltint save, kad nesugebu, bet bandant nuolat, rezultatai tik gerės!
Dar pridedu, kad nereikia bijoti neigiamu jausmu, nes kai atsitinka kas nors blogo, juk negali sau sakyti, kad viskas gerai. Turi isgyventi ta bloga jausma, isjausti ji, o tada nurimas pabandyti surasti sviesiaja puse. Pozityvus mastymus - nei ne begimas nuo problemu, veikiau gebejimas su jomis tavrkytis, atitinkamai i jas ziureti, o kai tai ismoksti, ziu ju ir nebeliko
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 05, 12:55)
Kokias knygutes dabar skaito pozityvios mąstytojos?
Siuo metu - Louise Hay "Pagydyk savo gyvenima"
QUOTE(oudi @ 2008 05 05, 20:18)
Tik neislieka man tiek daug info atminyje. Paskaitau - atrodo taip akivaizdu ir naudinga, taip viska darysiu...bet po kiek laiko uzsimirsta - galiu ir vel skaityt is naujo. Aisku, as imli tai info ir kazkiek keiciuosi ja gavusi, bet neina jos tiksliai prisimint po kiek laiko... O kaip jum?
Viskas normalu. paskaitai, pasikrauni, kiek ilgai tai veikia jau individualus dalykas. Pajunti, kad jau vel uzsimirsai, nebevaldai situacijos, viska piesi juodim spalvom ir vel paskaitai viena is megstamu knygu (as intuityviai jauciu ko tuo metu man labiausiai reikia) arnba paziuri "The Secret" ir blogos nuotaikos kaip nebuta. Vel sypsaisi, dziaugiesi tuo ka turi ir kaifuoji nuo gyvenimo
QUOTE(evax @ 2008 05 05, 21:11)
va tokia mano istorija. tikiuosi prisimindama sita istorija ismoksiu ir kitas savo svajones igyvendinti.
Labai grazi istorija

Mes su MB

irgi norim leliuko, bet as jauciu, kad kol kas nesu visiskai islaisvinus sios svajones, del to ir nepavyksta. Kai pajusiu viduj, kad jau tikrai tai jauciu ,kaip ivykusi rezultata, butinai jums pranesiu ir tada paziuresim kiek uztruks iki svajones issipildymo
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 05, 22:26)
Takeli, bet kaip gi sugebėti laimint tau baisiai nepatinkantį žmogų

??
Turbut visu gyvenime yra buve zmoniu, kurie mus atrodytu nedovanotinai iskaudino. Man labiausiai padejo atleidimo meditacijos. Pabandyk