Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

QUOTE(mireja @ 2007 09 04, 16:49)
Sveika, ale jauciu kaip smagu pasisneket su tokiu zmogumi... O tai ji seimos neturi?

pritariu wub.gif norėčiau visada būti šalia tokio žmogaus....
aš esu labai stipriai pasikeitusi per pusę metų, anksčiau išgyvenau daug...ir tai mane skaudino...jaučiausi labai blogai, bet...atsigavau bigsmile.gif nors visko pasitaiko, jaučiu kad man labai labai trūksta pasitikėjimo savimi, o tai juk taip svarbu smile.gif
per pastaruosius mėnesius perskaičiau tiek knygų, kad net visų pavadinimų nesugebėčiau prisiminti, skaičiau daug ir kasdien smile.gif labai geras jausmas po skaitymo būna blush2.gif
Atsakyti
Kur dingo visos pozityviztės? biggrin.gif Faina temelė, reikia atgaivinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liūdna man šiandien. O Jūsų tema tokia gera, paskaitau vis užėjus.smile.gif Kažkur mačiau, kad dalinatės knygom apie pozityvų mąstymą ir panašiai, labai norėčiau paskaityt, būčiau dėkinga:
s.zaneta@gmail.com
O tai daba nors į psichologinės pagalbos liniją skambyk.biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi noriu prisidėti. Jau savaitė praktikuoju stiprų pozityvizmą. buvo apėmus depresija (kažkada buvo diagnozuota, išsigydžiau, o neseniai pradėjau jausti pirmus požymius...). Esu tikra, kad nuo KT. Mečiau jas smile.gif Pirmas žingsnis pozityvumo link. Dabar ruošiuos mesti ir darbą. Kol kas daugiau nieko mesti nesiruošiu, bet pokyčiais jau džiaugiuos. Pagerėjo nuotaika, dėl to daug geriau su MB pradėjom sutarti.

Žodžiu, atradau vieną puikią taisyklę: pozityvizmas padeda atsirasti dar daugiau pozityvizmo. Nusišypsojus vienąkart kitąkart šypsena pati ateina. Dabar kasryt mašinoj sau į veidrodėlį nusišypsau ir iškart geriau pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Smagu matyti, kad tema atgyja, o dar smagiau matyt naujus veidus. mirksiukas.gif

Knygų sąrašą rasite čia

Sėkmės, tikint NLP (neurolingvistiniu savęs programavimu) ir pozityvizmu! Ieškokite tiesos savyje, dažnai tai yra vienintelė ir iš tiesų paprasta išeitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 spalio 2007 - 14:20
Aš apie NLP prisisiunčiau straipsnių, galiu dar kam nors į mail'ą atsiųsti, jei kas norėtumėt (anglų k) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 18, 14:22)
Aš apie NLP prisisiunčiau straipsnių, galiu dar kam nors į mail'ą atsiųsti, jei kas norėtumėt (anglų k) smile.gif

Frinja, seniai domiesi NLP? Papasakok, ar sekasi taikyt konkrečiai sau?
O nuorodas tiesiog įkelk į temą. Daugiau žmonių jas pastebės, domėsis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 18, 12:40)
Žodžiu, atradau vieną puikią taisyklę: pozityvizmas padeda atsirasti dar daugiau pozityvizmo. Nusišypsojus vienąkart kitąkart šypsena pati ateina. Dabar kasryt mašinoj sau į veidrodėlį nusišypsau ir iškart geriau pasidaro biggrin.gif

Pritariu bigsmile.gif Šitas metodas užtikrintas thumbup.gif
Aš irgi visada stengiuosi pasileisti gerą muziką ryte ir nusišypsoti biggrin.gif Padeda thumbup.gif

Kažkur skaičiau, kad 90% mūsų šiandieninių minčių yra vakarykščių minčių atkartojimas. Taigi kuo daugiau šiandien mąstysim teigiamai, tuo didesnis procentukas tokių minčių bus ir rytoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 19:30)
Taigi kuo daugiau šiandien mąstysim teigiamai, tuo didesnis procentukas tokių minčių bus ir rytoj  drinks_cheers.gif

Teisingai. mirksiukas.gif
"Jeigu nori sužinoti, kokios tavo mintys buvo vakar, pasižiūrėk, kaip jautiesi šiandien".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 19 spalio 2007 - 09:40
Vijurka, gal as neatidziai perziurejau, bet ar yra knygu sarase Louise L. Hay „Mylėdamas save tu būsi laimingas“? g.gif
vertinga knygele wub.gif
Atsakyti
Siracusa, knygų panašia tematika yra labai daug. 4u.gif Daug bibliotekose, dar daugiau knygynuose. Kiekvienas ieškantis tikrai ras sau tinkamų.
Vis gi, labai rekomenduočiau Joseph Murphy “Jūsų pasąmonės galia". Ši knyga, kaip pradžiamokslis į pozityvizmą, į savęs pažinimą.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 10 19, 15:17)
Siracusa, knygų panašia tematika yra labai daug. 4u.gif Daug bibliotekose, dar daugiau knygynuose. Kiekvienas ieškantis tikrai ras sau tinkamų.
Vis gi, labai rekomenduočiau Joseph Murphy  “Jūsų pasąmonės galia". Ši knyga, kaip pradžiamokslis į pozityvizmą, į savęs pažinimą.

aha, zinau Murphy knyga. Man didele itaka padare L.Hay biggrin.gif
faina jusu tema wink.gif
Atsakyti