Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

Tik parašiau, kad faina diena ir darbe nesąmonės lotuliukas.gif
Einu užsileisiu gerą muziką - atsiribosiu nuo visų pikčiurnų drinks_cheers.gif
Atsakyti
O! Nauji vejai!!! Nauji zmones! Naujos mintys!...ir entuziazmo jauciu... ir teigiamumo... Teks uzsukti dazniau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Nusipirkau knyga "Pasamonės galia" biggrin.gif
Belieka pradėt skaityti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man siandien irgi puiki diena, nors ryju tabletes nuo skausmo, bet nieko, skausmas neamzinas, praeis, o kad merginos isigijo musu taip puoselejama biggrin.gif vadoveli parasyta J. Murphy, tai gerai. Tik labai svarbu, ja skaityti, o ne versti save skaityti. Jei nesiskaito, vadinasi dar neatejo laikas. Kiek zinau, pas kai kurias gulejo lentynoje metu metus, net nezinojo, kad tokia turi, o kai laikas prinoko, ranka pati "ieskojo" biggrin.gif mirksiukas.gif Semkites teorijos, o praktika atlikit su savim, nes pradzia visada JUMYSE smile.gif Geros bei teigiamu pojuciu dieneles linkiu visoms!
Ir dar, man anksciau, kai buvo labai negera, padejo dar vienas dalykas, eikit gatve ir sypsokites, tuo paciu ziurekit ateinantiems i akis, jei to nedristate dar, eikit pakelta galva ir placia sypsena (taip, kad ir kitoj gatves pusej jusu sypsena butu matoma!) sypsokites ir ziurekit tvirtomis ir pasiryzusiomis akimis i toli, i sonus, svarbu, kad is jusu palengva trykstu pasitikejimas. Jei bent viena nepazistama zmogu privertet jums atgal nusisypsot, jus jau laimejot!
Nuostabios dienos jums, mielosios!
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 10 25, 12:33)
...kad merginos isigijo musu taip puoselejama  biggrin.gif vadoveli parasyta J. Murphy, tai gerai. Tik labai svarbu, ja skaityti, o ne versti save skaityti. Jei nesiskaito, vadinasi dar neatejo laikas. ...

4u.gif Man skaitosi lengvai. Jau ir vaikams pravedziau pirmaja "paskaita" ( sunus atsigimes į mama - truksta pasitikejimo savimi)

Tik šiandien neišsimiegojusi ir pavargusi - sunkiau su savim susitarti lotuliukas.gif

Sėkmės visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 24, 12:31)
Dabar skaitau "Senolių išmintis. Galios pažadinimas." Nu nežinau... man ten kosmosas visiškas..  doh.gif  arba dar nepriėjau iki naudingo skyrio...  biggrin.gif

Nu žinokit perskaičiau dar porą skyrių... Mesiu aš ją į patį giliausią kampą..
Nesu skaičiusi prastesnės knygos blink.gif Tai va biggrin.gif Nerekomenduoju biggrin.gif

O šiaip daug šypsenėlių visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 10 24, 14:57)
O! Nauji vejai!!! Nauji zmones! Naujos mintys!...ir entuziazmo jauciu... ir teigiamumo... Teks uzsukti dazniau bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Uzejau cia netycia ir pajutau ta pati thumbup.gif Saunuoles, mergaites!!!
Eisiu skaityti nezinau jau kelita karta "Pasamones galia". Jauciu, kad man dabar to reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 24, 10:17)
Man  po sitos knygos stebuklai vyksta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pasidalink mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Na, as jau ipusėjau (skaitydama) ax.gif
Atsakyti
Kaip gyvuoja pozityvistes??? Kokios mintys beskaitant??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 29 spalio 2007 - 09:55
4u.gif

Man ,kaip is prigimties juodai pesimistei, skaitau ir jaukiasi mintys doh.gif
Man norom nenorom pirmiausia "pasivaidena" , kad "bus blogai". Aiškiai vizualiai matau " bloga rezultata"... TAi dabar atsirado dar didesnė baimė, kad "taip" ir įvyks.... doh.gif
Bet stengiusoi vyt į šalį tokias mintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 10 29, 12:07)
4u.gif

Man ,kaip is prigimties juodai pesimistei, skaitau ir jaukiasi mintys  doh.gif
Man norom nenorom pirmiausia "pasivaidena"  , kad "bus blogai". Aiškiai vizualiai matau " bloga rezultata"... TAi dabar atsirado dar didesnė baimė, kad "taip" ir įvyks....  doh.gif
Bet stengiusoi vyt į šalį tokias mintis  ax.gif

Nebijok, kai kurios irgi buvo skeptiskos tokioms pozityviai nuteikiancioms mintims, nes stebuklais ir dalykais, kuriu negali paaiskint, sunkiau patiket, nei apciuopiamais dalykais. Cia nepades fizikos ar chemijos desniai biggrin.gif Viskas tik i gera! To ir linkiu visoms!
Atsakyti