Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

QUOTE(vaidile @ 2008 04 27, 18:02)
as siunciuosi is http://www.torrentz.com  bet reikia kad atsisiusti tureti bitcomet programele

Paprašysiu MB, tai viską greitai padarys. Ačiu. 4u.gif

Atsakyti
Staigos pasiūlymas tikrai šaunus. Ir aš prisidėsiu prie maldos už Gabiją 4u.gif Tikrai greit bus toks laikas, kai Gabija, pilna gyvenimo energijos, kupina stiprios sveikatos, galės kitus pamokyti, kaip bristi iš balos .
Atsakyti
del muzikos

Mano pati paciausia - pozityviausia thumbup.gif thumbup.gif http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
man dar labai patinka Kenny G, kaip tik dabar ir klausausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 27, 16:28)
Ne atia, Gabija 4u.gif Tu pasipuoši gražiausiais rūbeliais, jei tik jie teikia tau malonumo, tegul ir momentinio. Tu dar pasipuoši, ir ne tik iškylai į klinikas. Pažiūrėsi, Prižadu. Tokios kaip tu iškylauja ten kur nori.
Visos mes čia jėga. Jei kasvakarą visos pasimeldžiam už tave, paprašom tau stiprybės ir sveikatos  ir pavizualizuojam tave laimingą bėgančią per pievą, vaikančią tarp gėlių bitutes ir drugelius, taip ir bus.
Labai prašau, merginos, visos kiek jūsų yra, kas vakarą...
Šiandien pradedu 23 val. Prašau. Skemi, prisijunk ir tu 4u.gif Visuomet ir tavęs prašau:)

Labai dėkoju Jums visoms už dideles ir jautrias širdeles wub.gif
.Šiandien man buvo "šlapia diena" , o kai perskaičiau tokius žodžius visai praskydau.Aš tikrai stengsiuosi nepasiduoti, gal kada galėsiu kuo nors padėti kitiems.
Dėkoju jums merginos.Neleiskit smulkmenoms sugadinti net vienos gyvenimo akimirkos. 4u.gif
Atsakyti
As prisijungsiu butinai, butinai... mirksiukas.gif Zinau ir tikiu, kad Jus pasveiksit Gabija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(**SM** @ 2008 04 27, 17:05)
man dar labai patinka Kenny G, kaip tik dabar ir klausausi  bigsmile.gif

aga ir man labai patiko, kai paklausiau ir vyrukas nieko toks bigsmile.gif gal man apie ji pasvajot biggrin.gif
Atsakyti
o aš nežinau ką daryti, ką tik labai pravirkau verysad.gif jetau jetau, susijaukė mano mintys ir jausmai, įkrėskit man proto, ir kokį patarimą gal galit mestelt, senai taip nesijaučiau kaip dabar unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Daiwulencijos pasakojimas apie papūgėles - stačiai chrestomatinis. Ne tik noras (aš noriu, laaabai noriu, duokite man, kodėl negaunu...), bet ir kryptingas, atkaklus darbas, siekiant užsibrėžto - net, regis, nepasiekiamo - tikslo. Puikus pavyzdys, kad vien norėti negana. Šaunuolė thumbup.gif

Gabija , Tu neprilygstama. Iš Tavęs tik mokytis ir mokytis. Net nežinau, ko Tau linkėt - nes viską padarysi pati. Nes esi nepaprastai stipri, atkakli, žavi. Pasieksi viską, ko sieki. Neabejoju mirksiukas.gif

Geros ateinančios trumpos darbo savaitėlės visoms 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į šaunų pozityvisčių būrį. Kasvakarinė malda ir stiprus geros energijos gūsis į Gabijos. glėbį! 4u.gif Kad tų "šlapių" dienų nebūtų, kad besiskleidžiančios gėlės ir bitės neštų tik geras dienas. wub.gif

Praeities neįmanoma pakeisti, o ateities negalime žinoti. Visa, ką turime, - tai dabartis, todėl mums SVARBIAUSIA šiandienos požiūriai ir elgesys.

Mergaitės, gyvenkime taip, kad mūsų nežeistų kitų žodžiai, nuotaikos, NUSTEBINKIME juos savo spindinčiomis akimis ir parodykime, kokios mes STIPRIOS! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 04 27, 19:12)
o aš nežinau ką daryti, ką tik labai pravirkau  verysad.gif jetau jetau, susijaukė mano mintys ir jausmai, įkrėskit man proto, ir kokį patarimą gal galit mestelt, senai taip nesijaučiau kaip dabar  unsure.gif

Už tai aš žinau-būtum kur arčiau-prilupčiau. lotuliukas.gif
Šian slaugiau draugę, guli paslika, rytoj operuosis. Visai viena. Viena verysad.gif
Gerai jau nelupsiu, greit greit prisispausk citrinų sulčių, greit greit išgerk, greit greit nusišypsok ir eik miegot. biggrin.gif šiaip užeina ne tau vienai, nepraskysk, pažiūrėk kaip mes čia smagiai gyvenam. Praeis, padėk sau, kol neturi tikrai didelių rūpesčių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabija. @ 2008 04 27, 18:25)
Šiandien man buvo "šlapia  diena"

Šlapios dienos reikalingos tavo sielos gėlynams palaistyti, kad gražiai žydėtų 4u.gif Bet saulės reikia daugiau.
Galvojau apie tave, galvojau ir... irgi "apsišlapinau" Jau kokia skysta esu blush2.gif kaip kvaiša kokia. Bet man tai padeda maldoms. Laikykis, moteriške, bus gerai ir dar geriau. Esi ne viena ir labai labai reikalinga.
Atsakyti
Alan, ačiū 4u.gif

Gabija, žinau, kad pasveiksit bigsmile.gif ne šiaip sau sakau, bet žinau 4u.gif tokius žmonės kaip Jūs, gyvenimo išbandymai tik sustiprina ir užgrūdina, bet tikrai nepalaužia smile.gif ... sakau, nes mano giminėj yra viena teta- pozityvistė ir optimistė iš prigimties biggrin.gif jai buvo skirtas toks pats išbandymas kaip ir Jums, bet gi neįmanoma tokių žmonių palaužti, nors ir vėlokai jai nustatė ligą, bet kažkokiu būdu ji pasveiko smile.gif .. nei ji pati, nei man rodos aplinkiniai negalėjo net įsivaizduoti, kad gali būti kažkaip kitaip bigsmile.gif
esu tikra, kad ir Jums bus viskas OK thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 27, 20:24)
Už tai aš žinau-būtum kur arčiau-prilupčiau. lotuliukas.gif
Šian slaugiau draugę, guli paslika, rytoj operuosis. Visai viena. Viena verysad.gif
Gerai jau nelupsiu, greit greit prisispausk citrinų sulčių, greit greit išgerk, greit greit nusišypsok ir eik miegot. biggrin.gif šiaip užeina ne tau vienai, nepraskysk, pažiūrėk kaip mes čia smagiai gyvenam. Praeis, padėk sau, kol neturi tikrai didelių rūpesčių 4u.gif

ačiū 4u.gif man jau geriau, draugės biškutuką per skype šinkiukan įspyrė blush2.gif turiu problemų su tėveliu, jis ligoninėj sunkios būklės, o aš labai pergyvenu, bet nesiplėsiu čia, nes čia ilgas ilgas gyvenimo pasakojimas ir skausmas, žinau kad viskas bus gerai smile.gif einu miegoti su teigiamomis mintimis ir didžiule šypsena, man gera biggrin.gif

labanaktukas, visoms skanių nakties sapnų ir geros, šiltos, saulėtos rytoj dienos wub.gif apkabinimas tiesiog šiaip sau visoms wub.gif
Atsakyti