Labas, pozityvistes
Sita temele - tikra sielos atgaiva

Butent tai ko reikia!!! Butent tai, ka mes turejom pries metus

Jauciu nauja teigiama energija
QUOTE(**SM** @ 2008 04 25, 22:39)
jau pažiūrėjau filmus: "The secret", "What the bleep do we know", "Sliding doors", "Velikaja taina vodi", ką dar kas galit pasiūlyt???
Visi matyti. Paziureti verta. Man megstamiausias "The Secret". Macius daugybe kartu ir dar ne viena ziuresiu

Kai nukrenta upas, man si filmas - geriausias budas jam pakelti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 04 25, 22:42)
o apie ką šitie filmai?čia vaidybiniai ar panašiai kaip 'the secret'?
dar jei nematėt, galite pažiūrėti Mergina verta milijono (Million Dollar Baby) ir
Ieskantys laimes(The pursuit of happiness)- šį žiūrėdama tai susigraudinau keliose vietose verčia susimąstyti..
Sitie irgi nerealus!!!!!!! Rekomenduoju visoms
QUOTE(TikGerai @ 2008 04 26, 21:25)
Takeli, gera minti davei, aciu. Tik reikia issiaiskinti ant ko as cia pykstu
Niu as pykstu, nes man laiko per egzus niekam nera ir sunku darba su mokslais suderinti.Bet suprantu, kad reikia pakenteti jei noriu, kad geriau butu veliau.
Nekartok, kad nera laiko

sakyk: as puikiai tvarkausi su laiku. Viska lengvai speju ir t.t. Parink tokias frazes, kurios tau labiausiai tinka.
Atrodo jau seniai viska zinau, bet kartais pamirstu, kokia zodziai turi galia. Naujam darbui turiu ismokti 100 valiutu kodu. Kai kurie saliu, kuriu pavadinimus girdziu porma karta

Na ir ka, ateina mintis: niekaip nepavyksta prisiminti. Is karto ja nuveju ir sakau: as ismokstu ir prisimenu lengvai ir greitai. Is karto uzplusta gera energija ir mokytis sekasi daug lengviau
QUOTE(Gabija. @ 2008 04 27, 10:57)
Gal tai moteriška tuštybė, bet maloni, ypač kai dabar daugiausia apsiperki vaistinėje.
Prirašiau už visą mėnesį.
Puikus pavasaris.Bėkit visos į gamtą.
Ate
Gabija, laikykis

Tu - tikra saunuole!!! Matai, kaip viskas eina i gera!!! Tu stipreji, tavo organizmas atsistato greiciau nei kitu. Greitai turesi dar geresniu naujienu!!!!
O del drabuzeliu, turbut mes visos pilnos tos "tustybes"

Mano mama sveciuose buvo. Prisipirko visko pilnuteli lagamina. Nemoku pasakyt, kaip sviete jos akys. Vis kartojo: jau matau, kaip grozus apsirengsiu, kaip pasipuosiu eidama ten ir ten

O as maniau, kad cia tik jaunoms tokia skuduru liga

Man labai patinka puostis

As irgi tuo paciu apsipirkau, tai net nuotaika geresne jau kelios dienos. Nes kasdien vis ka nors naujo prisiderinu is nauju pirkinuku, tai taip gera ziureti i veidrodi

O kai taip jautiesi, tai ir nuveikti norisi daugiau. Energijos jura