Sveikos, pozityviai mastancios mergaites

Geeeeeeera cia pas jus
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 04 28, 22:12)
Man patinka budai, kurie koncentruojasi i sveikata, kurie yra svelnus. Bet kaip ir su mintim, jie reikalauja pastovumo ir atkaklumo, o ne tik trumpo pabandymo. Nenoriu pirsti Tau ju, jei idomu, parasyk man emaila ir as atrasysiu apie juos.
Buk gera, rasyk viska cia. Manau, kad ne man vienai tai idomu. Pati turiu nedideliu sveikatos sutrikimu ir tikrai butu idomus tavo patarimai.
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 29, 10:34)
Esu nemazai praktikavus pozityva bei pasiekusi rezultatu,
Gal pasidalintum konkreciau. Manau ne tik man idomu ir ne mane viena iskvepia kitu sekmingos pozityvaus mastymo taikymo istorijos
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 29, 15:04)
Kazkada su kolege diskutavome tokia tema, jog kartais labai sunku pastoviai jaustis laiminga, nes labai gerai pamename kaip vaikysteje mus gasdindavo, jei daug juoksies poto daug verksi, jei ryte juoksies vakare verksi ir tt. Ir as tik nesenai supratau kaip mano pasamoneje tai yra isisaknije. Kartais nesuvokdama tramdau laimes akimirkas ir nesuvokdama bijau tu "busimu asaru" . Kartais net kolege pagaunu besijuokiancia ir staiga issigastancia, kad vakare nutiks kazkas negero, nes dabar yra labai laiminga. Kaip israuti sita negatyva lydinti nuo vaikystes?
Zinok ir as neseniai sita pastebejau. Tiesiog is smulkmenu. Pvz. paskaitau apie tikrai zinomu, turtingu ir sekmingu zmoniu kokia tragiska nelaime ir grynai pasamoningai sukirba lyg ir patvirtinimas, kad visko tureti negali. Logiskai suvokiu, kad tai yra visiska nesamone.

Man padeda zinojimas, kad tureti viska ko nori, yra normalus ir teisingas gyvenimas. O jausti nuolatini trukuma yra blogis. Po truputi tai sekasi isgyvendint is saves, bet dar ne su saknimis. Bet tikiu, kad pavyks
QUOTE(Gabija. @ 2008 04 29, 18:17)
Ar pati sau išsiaiškinai , kur ir kokios yra negatyvizmo priežastys? Nuspresk , kuri rakštis giliausiai duria ir ją ištrauk.Dar skauda širdį - ieškok kitos.Viskas negali būti blogai.Turi būti šakninė problema, kuri gadina nuotaiką ir nervus, o po to viską juodai nudažo, ieškok jos.
Zinai, man daugas prasviesejo perskaicius knyga "Pagydyk savo gyvenima". Nors intuityviau tai jauciau, knyga mano nuojauta tik patvirtino. Autore padeda zmonems pasveikti ir siaip konsultuoja istrigusius savo problemose. Pasak jos, ta rakstis, trukdanti jaustis laimingu, buti sveiku, turtingu ir t.t., yra nemeile sau. Nuo to ji ir pradeda "gydyti" savo klientus. Didziajai daugumai daugiau neprireikia jokios kitos pagalbos, nes viskas issisprendzia vien tik is tikruju pamilus save.
Siai dienai mastau, kad bent jau man tai tikrai veikia. Nors iki siol maniau, kad tikrai myliu save, suvokiau, jog nepakankamai, kad buciau iki galo laiminga. deka jos atsekiau tam tikrus savo elgesio modelius, kurie akivaizdziai signalizuoja apie nemeile sau. Pradejau kartoti knygoje pasiulytus teiginius, kreipti mintis teigiama linkme ir stebuklingai greitai pradejo keistis mano savijauta.
Nors maniau, kad turiu patirties kurdama savo realybe, suvokiau, kad pradejau visai ne nuo to galo

Koncentruodavau savo visas mintis i konkrecius tikslus ir juos pasiekdavau. kai kuriuos netgi galeciau pavadinti stebuklais, bet neuzkabinau esmiu esmes. Dziaugiuosi, kad atradau ta knyga. Nors turiu ja virs metu - gavau dovanu, matyt atejo tinkamas metas paimti i rankas
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 29, 18:50)
Mane siandien kazkokie dviprasmiski jausmai kankina, negaliu... Gryzdineju namo, prisimenu kad saldytuvas tuscias, nusiperku maisto uz paskutinius ir pas mane piniginej 22 ct Ir mano pozityvumas isgaravo, kaip dumas... atrodo bandau izvelgti teigiama puse, bet kurgi gi ji, Lietuvos ekonomika tik silpneja, oras pabjuro... Juk tam kad galetum tobulinti savo dvasini gyvenima, reikia buti pavalgiusiam ir jaustis saugiam, cia tik zmogiskas islikimo poreikis...
Varau pajoginsiu, tai gal siek tiek pageres situacija.
Na taip, finansinis saugumas labai svarbu, bet net ir tokioj situacijoj yra teigiamu pusiu. Pai esu buvus situacijose, kai sedi su 10Lt ir nezinai, kas bus rytoj, bet visa tai praeina.
Padet turetu zinojimas, kad tai tik laikina busena ir viskas jau pradeda keistis dabar, nes kaip tik dabar keiti savo mastyma. Pradek nuo saraso uz ka esi dekinga. Nuolat galvok apie tuos dalykus. Jei tokiu nepavyks rast, kreipkis, padesim

O tada, pripildyta to dekingumo jausmo, galvok apie tai, ko dar noretum. Kartok teiginius, kurk vizijas. man tai tikrai padejo
Tik mano pasamone kazkodel nusprende mane nuvesti(vos ne tiesiogine sio zodzio prasme) uz LT ribu. Daznai jai uz tai padekoju
Bet siaip tai, teigiamu pokyciu nelauk, kol nebusi dekinga uz dabartine situacija. Kuo blogiau del to jausies, tuo labiau reikalai bloges.
QUOTE(Naoko @ 2008 04 29, 22:55)
šiaip ar taip, pasikeitimai ateis, norėsi jų ar ne. Tavo indėlis gali būti - užprogramuot teikiamus arba neigiamus pasikeitimus. Fantaziją ijunk ir neforsuok nieko
Vat cia tai man patiko
Naoko, nepaliauji manes stebinti paskutiniu metu
QUOTE(Vijurka @ 2008 04 30, 11:31)
Asmeniškai man tai netrukdo, kaip tik iš karto "pažįstu"
greeninlosangeles.
QUOTE(Gabija. @ 2008 04 30, 23:25)
1. Na pinigėlių kuo daugiau yra tuo norisi kažko dar prabangesnio, madingesnio ir pinigėlių vėl
nelieka.
2. Mano gydytojos vyras irgi onko ligonis, dabar jam viskas gerai, tai ji sakė , kad tą vakarą kai sužinojo geras naujienas sėdėjo sode , prie išpūrentų gėlyčių ir buvo taip gera , ramu ir viskas buvo už dyka , nemokamai.Ir toks buvo grąžus pasaulis.
3. Dabar gana ramiai nusiteikiau.Ryt eisiu gėlyčių sėti.
1. O cia jau blogas isitikinimas. Mc Kennos knygoj "I can make you rich", kaip tik yra paminetas tokio pobudzio mastymo modelis, trukdantis turteti. Tarsi signalizuoji savo pasamonei: man daugiau nereikia, nes vistiek neliks. kai pradesim suvokti, kad turiu kiek noriu ir visada uztenka, kad pinigai, tai ta pat energija, kurios srautai neissenkami, tada ju ir turesime. Kaip man paciai dar to reikia mokytis

Logiskai viska suvokiu, bet daugybe senu isitikinimu reikia keisti, kuriu dauguma iskiepyti vaikysteje. Svarbiausia, kad pradedu juos atpazinti, o tada ir naikinti piktzoles lengviau
2. Pritariu ir sitai minciai. bet juk galima tureti viska

As irgi visada pastebiu zydincius medzius, gamta. Pasidziaugiu kokiam nuostabiam pasauly gyvenu, bet tai netrukdo noreti materialiu dalyku. Aisku, jie nublanksta susidurus akis i aki su liga ar kita nelaime, bet net ir tam, kad susidorotume su uzklupusiomis problemomis, mums reikalinga pinigai.
3.
Gabija, negaliu tavim atsizavet