QUOTE(evax @ 2008 05 04, 12:21)
Sveikutes
aciu labai uz silta riemima i savo buri.
Beskaitydama tema prisirinkau kruva citatu, kurias is pacio ryto paskaiciau. na, atrodo dar ilgai ilgai reiks mokytis pozityvaus mastymo, nes ir siandien esu pikta kai velnias. siuntu del kiekvienos smulkmenos, net kad vaikas prisiliecia, zirza jo masineles ratukai ir pan

. laukiu nesulaukiu kitos savaites, kai nusigausiu iki knygyno(tikiuosi visuose galesiu rasti reikiama knyga), nusipirksiu viena is jusu rekomenduotu knygu ir ramiai atsisedus kieme galesiu skaityti, gilintis ir bandyti pakeisti gyvenima. tikiu, akd pavyks, o kol kas...
Labas,
mums visoms buna tokiu dienu,kai norisi ant visko pykt, issiliet, taciau kiekviena skirtingai i tai reaguoja.
Jei esu pikta ir mano vyras namie, ateinu prie jo, prisiglaudziu, apkabinu ir taip pabunu pora minuciu,pabuciuoju ji laikas nuo laiko,kai jauciu, kad itampa atslugsta, tuo "dekoju" jam, kad padeda man

Gerai, pasakysi, pas tave visai kitokia situacija, tu nesirsti ant vyro del smulkmenos. Bet anksciau mes irgi gyvenom butent taip itemptai, kol mes vos visiskai neissiskyrem visam laikui, nes jis jau nebeatlaike tos itampos ir irzlumo namie, nenoredavo grizt, nes ji pastoviai pasitikdavo piktu tonu ir pan. Sakai, namie durnynas... Pradek nuo saves... Kai jausi,kad vel uzplusta ta pykcio banga, nusisuk nuo tos pykti sukeliancios situacijos, giliai pakvepuok ir isivaizduok, kad viskas tvarkoj, tave vyras apkabina, myli, vaikai laimingi ir sveiki...

Atsisuk atgal su sypsena, demesiu ir dekingumu kiekvienam. Vyras kazka namie grazaus padare? Pagirk butinai! Isejo su vyresneliu ar su vaikais pasivaiksciot, o tu per ta laika pailsejai ar kazka nuveikei? Butinai parodyk jam ta siluma ir padeka, kai vel gris! Juk tau irgi patinka, kai esi pagiriama, kad ir del maziausios smulkmenos

Pradek nuo paprastu dalyku, jei nori ir sudetingus iveikt
Zinai, kodel vyras nenori grizt namo arba geriau sedi priesais tv? Zinai... Noretum bendrauti su savo partneriu, kuris tik bamba ir viskuo nepatenkintas? Paprasyk jo,kad paimtu vaikus pasivaiksciot, arba dar geriau, eikit kartu (juk tai nieko nekainuoja!), prisiminkit GERUS laikus ir neminekit blogu, neminekit sios situacijos,kuri ne tokia maloni. Judekit abu ta kryptim, kaip ja pagerint, kaip vel tapti mylintiems ir mylimiems. Skamba paprastai? Tai ir yra paprasta, tik reikia siek tiek kantrybes ir laiko investuoti i atstatyma. Jei tau sunku, papasakok, kas tave slegia,bet ne verkslenk istisai, nesi priversi ji pasijausti dar labiau kaltu del sios situacijos ir nesugebesi jam niekaip kitaip irodyt, kol istisai verkslensi (patikek, per si pragara irgi esu perejus). Nesumastai, ka padaryt skanaus valgyt? Pereik su suneliu visas atsargas ir paklausk, ko jis siandien noretu is turimu namie dalyku ir abu ka nors pagaminkit. Pamatysi, abiems bus smagu ir siek tiek atsipalaiduosit. Galbut reikes vienai viska sutvarkyt ar bent dauguma, bet maziusgales bent jau lekstute ar puodeli tau iki kriaukles nunest ir butent tokiu budu prisidet prie tvarkymo. Butent tokios akimirkos ir smulkmenos nuostabios ir nepakartojamos. Vyras irgi labai nustebs pamates tave tokia atsipalaidavusia (jei taip nutiks, aptaskyk ji vandeniu nupurtydama slapias rankas plaudama indus ir juokis

) Na tai kas, kad grindys pataps nesvarios, turint mazus vaikus, namie niekad nelieka visiskai svaru, taigi, atsipalaiduokit!
Linkiu jums linksmos dienos ir pirmu teigiamai nuteikianciu zingsniu i jusu kasdienybe

Zinau, kad esat nuostabi seima, kaip ir kitos, tik dabar nerandat bendro junginio tarpusavy. Bet pradek nuo saves...