Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

Vijurka, mane irgi tas misinukas sudomino. Esu girdejusi, kad citrinu, medaus ir graikisku riesutu misinys stiprina imunine sistema, bet sitokio negirdejau.
Evax, sveika prisijungusi 4u.gif Manau visos mes pradejome nuo knygos "Jusu pasamones galia". Ir dar beskaitant tavo istorija, man kilo mintis ...gali pradeti nuo to, kad ramiai atsisedus susirasytum ant popieriaus lapo visus teigiamus dalykus savo situacijoje - uz ka tu vertini savo vyra, savo vaikus, teigiamas puses savo mazo butuko ir gyvenimo jame. Kada pajunti padeka visiems tiems dalykams, pradedi vibruoti teigiama energija. Visa esme , kad aplinka irgi prades atitinkamai reaguoti i teigiama energija... o toliau jau visi kiti pratimukai projektuojant teigiamai mintis.
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 05 03, 16:00)
... ir ko noret kad dabar kai rasau vyras ziuri Tv, vyresnelis salia zaidzia su masinelem, su koja suuoju vezimeli kad maze uzmigtu. durnynas ne kitaip. reikia kazka daryt, nes nebenoriu jame gyventi!!!!!!!!!!!

atleiskit kad issiliejau, stogas vaziuoja nuo visko.

Oj, mergyt, laikykis blush2.gif Junkis cia, pamatysi kaip pageres, pamilsi gyvenima ir nebusi tokia pikta ant jo... rolleyes.gif Juk ir mes daugelis neturim savu namu, neturim pinigu, bet kazkaip dziaugiames gyvenimu, gal nevisada, bet labai labai stengiames ismokti tai daryti thumbup.gif Patikek manim jausmas nuostabus, kartais jautiesi lyg vaikas, myli pasauly su visomis jo spalvomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 05 03, 18:00)

Evax, sveika. Labai gerai Tave suprantu. As atejau i pozityvisciu skyrelius budama turbut dar prastesnej situacijoj, mano dar ir sveikata buvo klaikiam stovyje, bet jos, saunuoles, wub.gif istvere mano visus verkslenimus ir dabar nuo to laiko praeje pusantru metu. Ir labai daug kas pasikeite. Aisku, atsitiko ir nenumatytu negeru dalyku, bet Dievas juk juokiasi is musu planu (ne is pozityvizmo lotuliukas.gif )...
Pirmiausia pasiimk is bibliotekos savipagalbos knygu. Pasamones galia cia populiariausia, bet yra ir daug kitu. As dar pasikuiciu po Rytu filosofija, irgi palengvina gyvenima, nes is esmes kalbama apie ta pati - kaip gyventi, kad jaustum jog gyveni ir butu lengva ir paprasta... Dar paziurek filma "The Secret", cia kazkur 33 ar 34 psl buvo nuorodos ir anglu, ir rusu kalbomis. As ji kiek velokai paziurejau, bet nesigailiu ir kai jauciu kad grimztu - ziuriu vel.

Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 05 03, 19:42)
Dar paziurek filma "The Secret", cia kazkur 33 ar 34 psl buvo nuorodos ir anglu, ir rusu kalbomis. As ji kiek velokai paziurejau, bet nesigailiu ir kai jauciu kad grimztu - ziuriu vel.

As kaip tik perskaiciau knyga "secret" - pries tai esu perskaicius begales kitu ir dar karta isitikinau, kad butina zinias taikyti praktikoje - nuolatos...tada pajunti atpilda uz pastangas.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 03, 18:11)
Gabija., kas čia per mišinys su riešutais, spanguolėmis, razinomis, citrinomis ir brendžiu? bigsmile.gif Priduoda jėgų? Kaip maišyti, kaip vartoti? bigsmile.gif
Arba aš nesupratau kažko, bet tu paaiškink. mirksiukas.gif Tai šį mišinuką antra dieną tik valgai? unsure.gif Ir daugiau nieko? Rašai, kad sužvėrėsi, kaip valgyt nori. blink.gif

Aš su mikseriu/su peiliukais/ susismulkinau graikiškus riešutus/supyliau brendį- geriau smulkina /, razinas be kauliuku, išsunkiau citrinas,supyliau medų, spanguoles. Viską dėjau lygiomis dalimis.Ir viską su tuo pačiu mikseriu suplakiau.Sudėtines dalis manau galima dar išplėsti, vitaminai nepakenks.Tai kažkas iš klasikinio mikso atstatant mažakraujystę, po operacijų, ligų.Vaikams aišku reiktų daryti be brendžio, jei alergiškas medui, pakeisti į dirbtinį.O be brendžio , kad nerūgtų, galima mažais indeliais padėti į šaldiklį.Juk kiekvieną dieną nežaisi.Man netgi skanu,vietoj deserto kelis kartus į dieną suvalgau mišinio po 1-2 šaukštus.
Dar sulčių miksas:burokėlių, morkų, obuolių,granatų sulčių mišinys.Gers ir vaikučiai.Obuoliai ir granatai "nuima"burokėlio skonį.
Apetitą žadina , nes tai pirmiausia vitaminas C.
Kadangi aš tinginė, tai sulčių prisipaudžiau supilsčiau į indelius ir pasidėjau dienai po puoduką į šaldiklį.Manau nebus labai dideli vitaminų nuostoliai.
Skanaus drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif noriu ir aš prisijungti prie pozityvių mąstytojų. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes

aciu labai uz silta riemima i savo buri.
Beskaitydama tema prisirinkau kruva citatu, kurias is pacio ryto paskaiciau. na, atrodo dar ilgai ilgai reiks mokytis pozityvaus mastymo, nes ir siandien esu pikta kai velnias. siuntu del kiekvienos smulkmenos, net kad vaikas prisiliecia, zirza jo masineles ratukai ir pan verysad.gif . laukiu nesulaukiu kitos savaites, kai nusigausiu iki knygyno(tikiuosi visuose galesiu rasti reikiama knyga), nusipirksiu viena is jusu rekomenduotu knygu ir ramiai atsisedus kieme galesiu skaityti, gilintis ir bandyti pakeisti gyvenima. tikiu, akd pavyks, o kol kas...
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 05 04, 11:21)
Sveikutes

Beskaitydama tema prisirinkau kruva citatu, kurias is pacio ryto  paskaiciau. na, atrodo dar ilgai ilgai reiks mokytis pozityvaus mastymo, nes ir siandien esu pikta kai velnias. siuntu del kiekvienos smulkmenos, net kad vaikas prisiliecia, zirza jo masineles ratukai ir pan  verysad.gif .  laukiu nesulaukiu kitos savaites, kai nusigausiu iki knygyno(tikiuosi visuose galesiu rasti reikiama knyga), nusipirksiu viena is jusu rekomenduotu knygu ir ramiai atsisedus kieme galesiu skaityti, gilintis ir bandyti pakeisti gyvenima. tikiu, akd pavyks, o kol kas...

zinoma pavyks smile.gif va, tu pikta siandien, o man liudna (del objektyviu priezasciu), na ir kas, emocijas isgyvename ir paleidziame, tuomet tai ilgai nesitesia... viskas praeina, viskas!
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 05 04, 11:21)
Sveikutes

Beskaitydama tema prisirinkau kruva citatu, kurias is pacio ryto  paskaiciau. na, atrodo dar ilgai ilgai reiks mokytis pozityvaus mastymo, nes ir siandien esu pikta kai velnias. siuntu del kiekvienos smulkmenos, net kad vaikas prisiliecia, zirza jo masineles ratukai ir pan  verysad.gif .  laukiu nesulaukiu kitos savaites, kai nusigausiu iki knygyno(tikiuosi visuose galesiu rasti reikiama knyga), nusipirksiu viena is jusu rekomenduotu knygu ir ramiai atsisedus kieme galesiu skaityti, gilintis ir bandyti pakeisti gyvenima. tikiu, akd pavyks, o kol kas...

Pradėti galima ir dabar.siuntu del kiekvienos smulkmenos, net kad vaikas prisiliecia, zirza jo masineles ratukai ir pan verysad.gif . laukiu nesulaukiu kitos savaites, kai
Pagalvok kokia laimė, vaikas gimė sveikas, judrus,žaidžia , atranda savo gyvenimą.Laimė, kad vaikas yra, laimė , kad jis sveikas, laimė , kad jis gimė.
Jei mašinytė nervuoja išeikit visa šeimyna į lauką, ŠITOKIA diena, pailsėjus ir mašinytės garsas nebebus toks atgrasus.O po švenčių nupirk tylesnę mašinytę.
Pagalvok kas tave labiausiai erzina?Išskirk tai iš visos mazės negatyvių minčių ir išnarstyk tą emociją ir reiškinį.Ar tai jau toks tragiškas dalykas?Reikia tai apversti kita puse ir pasirodys , kad tai nėra pasaulio pabaiga.Gal tada susidėlios ir kitų emocijų dėlionė.Susirašyk ką turi gero gyvenime.Manau rasi daug nuostabių dalykų.
Atsakyti
Taigi va. Atėjau čia todėl, nes jau kuris laikas slegia liūdnos mintys. Nieko nespėju - darbas, MB, namų ruoša ir t.t. Negana to, daug savo laiko iššvaistau veltui. Nuo visko plyšta galva, nieko nebesinori.

Iki šiol taip ir gyvenau, bet šią minutę supratau, kad gana man jau to. Tikiu, kad galiu pakeisti savo gyvenimą 4u.gif

P.S. o dabar bėgų skaityti senų jūsų pozityvumo temelių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 04 gegužės 2008 - 11:54
QUOTE(evax @ 2008 05 04, 12:21)
Sveikutes

Labas,
mums visoms buna tokiu dienu,kai norisi ant visko pykt, issiliet, taciau kiekviena skirtingai i tai reaguoja.
Jei esu pikta ir mano vyras namie, ateinu prie jo, prisiglaudziu, apkabinu ir taip pabunu pora minuciu,pabuciuoju ji laikas nuo laiko,kai jauciu, kad itampa atslugsta, tuo "dekoju" jam, kad padeda man smile.gif Gerai, pasakysi, pas tave visai kitokia situacija, tu nesirsti ant vyro del smulkmenos. Bet anksciau mes irgi gyvenom butent taip itemptai, kol mes vos visiskai neissiskyrem visam laikui, nes jis jau nebeatlaike tos itampos ir irzlumo namie, nenoredavo grizt, nes ji pastoviai pasitikdavo piktu tonu ir pan. Sakai, namie durnynas... Pradek nuo saves... Kai jausi,kad vel uzplusta ta pykcio banga, nusisuk nuo tos pykti sukeliancios situacijos, giliai pakvepuok ir isivaizduok, kad viskas tvarkoj, tave vyras apkabina, myli, vaikai laimingi ir sveiki... wub.gif Atsisuk atgal su sypsena, demesiu ir dekingumu kiekvienam. Vyras kazka namie grazaus padare? Pagirk butinai! Isejo su vyresneliu ar su vaikais pasivaiksciot, o tu per ta laika pailsejai ar kazka nuveikei? Butinai parodyk jam ta siluma ir padeka, kai vel gris! Juk tau irgi patinka, kai esi pagiriama, kad ir del maziausios smulkmenos wub.gif Pradek nuo paprastu dalyku, jei nori ir sudetingus iveikt
Zinai, kodel vyras nenori grizt namo arba geriau sedi priesais tv? Zinai... Noretum bendrauti su savo partneriu, kuris tik bamba ir viskuo nepatenkintas? Paprasyk jo,kad paimtu vaikus pasivaiksciot, arba dar geriau, eikit kartu (juk tai nieko nekainuoja!), prisiminkit GERUS laikus ir neminekit blogu, neminekit sios situacijos,kuri ne tokia maloni. Judekit abu ta kryptim, kaip ja pagerint, kaip vel tapti mylintiems ir mylimiems. Skamba paprastai? Tai ir yra paprasta, tik reikia siek tiek kantrybes ir laiko investuoti i atstatyma. Jei tau sunku, papasakok, kas tave slegia,bet ne verkslenk istisai, nesi priversi ji pasijausti dar labiau kaltu del sios situacijos ir nesugebesi jam niekaip kitaip irodyt, kol istisai verkslensi (patikek, per si pragara irgi esu perejus). Nesumastai, ka padaryt skanaus valgyt? Pereik su suneliu visas atsargas ir paklausk, ko jis siandien noretu is turimu namie dalyku ir abu ka nors pagaminkit. Pamatysi, abiems bus smagu ir siek tiek atsipalaiduosit. Galbut reikes vienai viska sutvarkyt ar bent dauguma, bet maziusgales bent jau lekstute ar puodeli tau iki kriaukles nunest ir butent tokiu budu prisidet prie tvarkymo. Butent tokios akimirkos ir smulkmenos nuostabios ir nepakartojamos. Vyras irgi labai nustebs pamates tave tokia atsipalaidavusia (jei taip nutiks, aptaskyk ji vandeniu nupurtydama slapias rankas plaudama indus ir juokis biggrin.gif ) Na tai kas, kad grindys pataps nesvarios, turint mazus vaikus, namie niekad nelieka visiskai svaru, taigi, atsipalaiduokit!
Linkiu jums linksmos dienos ir pirmu teigiamai nuteikianciu zingsniu i jusu kasdienybe mirksiukas.gif Zinau, kad esat nuostabi seima, kaip ir kitos, tik dabar nerandat bendro junginio tarpusavy. Bet pradek nuo saves...
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 04, 12:53)
Taigi va. Atėjau čia todėl, nes jau kuris laikas slegia liūdnos mintys. Nieko nespėju - darbas, MB, namų ruoša ir t.t. Negana to, daug savo laiko iššvaistau veltui. Nuo visko plyšta galva, nieko nebesinori.

Iki šiol taip ir gyvenau, bet šią minutę supratau, kad gana man jau to. Tikiu, kad galiu pakeisti savo gyvenimą  4u.gif

P.S. o dabar bėgų skaityti senų jūsų pozityvumo temelių  blush2.gif

Surepetuok pačią gražiausią šypseną ir maloniai paprašyk vyro ką nors padėti namų ruošoje, pasivaikščioti su vaiku.Susiraukusiai vyras ne tik nesisiūlys padėti , bet stengsis kuo toliau pasprukti.Be to jei vyro neprašysi, jis nesisiūlys, nes galvoja , jei iki šiol neprašei tai ir nereikia.Po mažą darbelį nepastebimai perduok vyrui, pakontroliuok ar padarė, neskubėk kritikuoti.Daugiau pati turėsi laiko.Vakare nusistebėk , kiek daug nuveikta, kad galima užsidegti žvakę ir ramiai pasilepinti tuo ką mėgstate.Kai būsi nepavargusi tai tokios premijinės staigmenos bus malonios abiems, tikrai pagerės santykiai.Vyras tai mažas vaikas , tik jo mašinytė didelė.
Taigi užsimauk "aksomines pirštinaites", pasipuošk šyosena ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti