Bet tu
Kaktuse sugebi vienu metu sau i galvele itaiga kalti, o kitu smegenu pusrutuliu atsakineti, neblogai, man taip nepavyktu, as pries tai sau tokia saviitaiga pasidarau ir tada jau einu atsakineti
Sekasi man visada ir as tikrai zinau kodel, nes visada eidama laikyti egzamino tikiu, kad istrauksiu puiku klausima taip ir buna, dar niekad nesusimoviau... is mano perdeto pasitikejimo savimi grupiokai juokiasi net uz pilvu sisieme ir man kas, situacija klostosi pagal plana

o tai svarbiausia
Bet va karta, kai laikiausi teises, sekesi viskas puikiai, vairavau tikrai gerai ir kagi lekiu laikyt teorijos valstybinio i "Regitra" is pirmo karto puikiai islaikiau, jega... lekiu laikyt praktikos egzo, nu jau taip savim tikiu, zinau, kad tikrai islaikysiu, jauciu kad net pazymejima savo rankosi laikau... ir pavede, pirma karta
...kagi lekiu antraji, irgi pasitikiu, saviitaiga nerealia pasidarius, kad jau dabar tikrai, juk as puikiai vairuoju

ir vel nea
...lekiu trecia karta, taip nesiseke dar su instruktorium vazinet, visai susiparinau, nulekiu i regitra maniau jau nelaikysiu, tiek savim nepasitikejau, jau maniau masina vairuot ne man ir ka jus manot islaikiau, taip graziai pravaziavau... Tai va cia mano pozityvaus mastymo teorija uzstrigo
Facebooke ***AstroVaida*** kas domitės astrologija-numerologija kviečiu užsukti ;)