QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 05, 06:32)
Čia aš gal labai labai ne į temą, bet va dabar vieną istoriją prisiminiau, tai noriu jums papasakoti.
Mokykloje kai mokiausi, buvau gal 9kl, turėjau labai bjaurią istorijos mokytoją
tiesiog jos tas energetinis ar dar koks nors laukas buvo ttttttttoooooooooks siaubingas, kad vien pro ją praėjus darydavosi šalta
taigi, ir ką jūs galvojat, pakvietė mane ta mokytoja kartą atsakinėti.
Atsisėdu į suolą palei jos nosį, o ji tuo tarpu nutaisiusi piktą piktą veido išraišką ima mane tardyti ir datų klausinėti.
Dar prieš ateidama nusprendžiau, kad jeigu jos bijosiu, tai trukdys mano atsakinėjimui ir gero pažymio negausiu, nes pradės ir balsas, ir galūnės drebėt.
Taigi ji užduoda man klausimus, o aš tuo tarpu atsakinėju, žiūriu jai į akis ir mintyse kartoju: ''Tu negali manęs paveikti. Aš stipresnė už tave. Tu negali įtakoti nei mano nuotaikos, nei minčių. Tu - niekas, o aš - stipri''.
Kartojau tai, kartojau, kol galų gale tuo patikėjau. Be abejo, po ''tardymo'' ir geras pažymys dienyne atsirado.
Grįžau į savo vietą tarsi pasaulinį karą laimėjusi
Jau tada aš supratau, kad mano mintys - tai viskas, aš galiu su jomis valdyti visą pasaulį.
Tikėkite tuo ir jūs.
Mes nuversime kalnus.
Mokykloje kai mokiausi, buvau gal 9kl, turėjau labai bjaurią istorijos mokytoją

taigi, ir ką jūs galvojat, pakvietė mane ta mokytoja kartą atsakinėti.
Atsisėdu į suolą palei jos nosį, o ji tuo tarpu nutaisiusi piktą piktą veido išraišką ima mane tardyti ir datų klausinėti.
Dar prieš ateidama nusprendžiau, kad jeigu jos bijosiu, tai trukdys mano atsakinėjimui ir gero pažymio negausiu, nes pradės ir balsas, ir galūnės drebėt.
Taigi ji užduoda man klausimus, o aš tuo tarpu atsakinėju, žiūriu jai į akis ir mintyse kartoju: ''Tu negali manęs paveikti. Aš stipresnė už tave. Tu negali įtakoti nei mano nuotaikos, nei minčių. Tu - niekas, o aš - stipri''.
Kartojau tai, kartojau, kol galų gale tuo patikėjau. Be abejo, po ''tardymo'' ir geras pažymys dienyne atsirado.

Jau tada aš supratau, kad mano mintys - tai viskas, aš galiu su jomis valdyti visą pasaulį.
Tikėkite tuo ir jūs.
Mes nuversime kalnus.

tai saunuole

O cia visai be jokio sarkazmo, nes pati tikiu minciu galia, kazka daugiau siam pasauli pasiekiai, uzkariavai?