ooo jus cia,net nemaciau
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 12, 15:58)
pasakiau ules recepta ukininkui, tai baisiai nustebo, kad kiausiniai dedami
sis suris panasus i fetos,ne kaimietiskas
Irmulia bais grazus
QUOTE(irmulia @ 2010 11 13, 23:22)
mažas pastebėjimas : jei virti iš pilnos porcijos tai tikrai neužtenka 5 minučių

, reikia kažkur apie 20 min virti nuolat maišant , kol susiformuoja varškė
Beje, ką darote, kad visa tai nesviltų ?

nes man beverdant šį sūrį puodo dugnas šiek tiek prisvyla
oj ne tikrai tiek nereik,uztenka 5-8 min. ir svilt nieks ten neturi
Papildyta:
QUOTE(Monalyza @ 2010 11 12, 21:36)
is puses normos apie 350 g
QUOTE(Srove @ 2010 11 13, 23:43)

20min.virti? As tai visiskai neverdu, o atvirksciai ziuriu, kai tik pirmas burbuliukas pasirodo, iskart isjungiu ir leidziu pastoveti kokias 5 min. ir viskas, kaip jums nesigauna lydytas suris, jei tiek ilgai verdat?

Siaip man skaniau is litro keyro ir dvieju litru pieno, piena uzvirinu, kitus produktus, iskaitant ir kefyra suplaku mikseriu ir supilu maisant palengva i verd. piena, palieku ir nemaisau, (nebent lengvai koki karta)ir ziuriu, kad visai neuzvirtu, ant 3 litru(pieno ir kefyro) dedu 7 kiausinius, puse saukstelio druskos, sauksteli cukraus, 500gr. grietines.
nu saunuolyte,as ir ttaip darau
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2010 11 14, 00:08)
na jei dabar sulyginus tai aš tik už saldaus pieno sūrį- jis man žymiai skanesnis

nei tas rūgštoko skonio iš rūgpienio gaminamas
Irmulia,sis suris labai panasus i fetos,as sudesiu receptukus bet ir jums papasakosiu,kad si suri galima pjaustyt kubeliais volioti i prieskonius ir naudoti salotom ar seip uzkandziam,dar ji priprieskoniavus galima naudoti uzpilta aliejumi,dziovintais pom ir zolelem
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 14, 00:19)
tikrai darysiu dar ne karta
QUOTE(Srove @ 2010 11 14, 09:57)
Tai turit omeny, kad kaitinat nuo produktu sudejimo i puoda 20 min., kol uzverda, ar as vel ne taip ka supratau

? As tai perskaiciau, kad verdat 20 min., tai galvojau, kad nuo uzvirmo dar 20min. verdat
aa taj gal ir as ne taip supratau
mergaites jusu suriai laaabai grazussss