QUOTE(JelenaT @ 2007 11 18, 23:07)
Šiaip tai tema( primenu)- santuoka su musulmonu.

Ir klausta buvo apie tai- kaip gauti bažnyčios palaiminimą ... O tom, kurios plepa- bele kitą žmogų įžeisti- tai atidarykite savo temą. PVZ . Mano nuomonė vienintelė teisinga, arba Tos, kurios negalvoja kaip aš- negali būti laimingos.
Kiek jau rašyta.. statistikai kas 6( atrodo) lietuvis turi antrą šeimą, tai yra- turi oficialia šeimą ir dar moterį, kuri NE oficialiai yra antra žmona. Tokių, manau ir jus žinote. Tai ką, jiems galima, nes jie lietuviai? Nesakau, kad gerai tai, ar kad gerai aplamai po kelias žmonas turėti. Tik nereikia sakyti, kad tai musulmonai taip daro ir moteriškės ten vargsta. Apie smurtą ( ypač kaimuose) Lietuvoje moters atžvilgių- nereikia irgi pasakoti- per TV pakankamai rodo o ir kaimynių , giminaičių, kurias vyrai muša- turime turbūt visos. Dėl rūbų- tai Biblijoje parašyta, paskaitykite. Mano močiutė be skaros iš namų tikrai neišeis ir trumpų sijonų netoleruoja ir plikų bambų, nors tikrai ne musulmonė. Ją taip tėvai auklėjo.
Žmonės labiausiai bijo to, ko nesupranta, nežino. Tai gal pasiskaitykite daugiau, internete yra informacijos pakankamai.
O sakyti, kad santuoka negali būti laiminga dėl tikėjimo skirtumo...Hm... O jei tikėjimas tas pats, tai automatiškai santuoka laiminga??? Su tokiais pasisakymais galima nusiristi iki visiško absurdo .
Viskas priklauso nuo DVEJŲ KONKREČIŲ žmonių. Ir čia svarbu- kokioje šeimoje augo jie, kokie draugai supa, kur gyvens po santuokos ir kiek moka toleruoti kito nuomonę. Ir dar nuo daugelio dalykų. O prisitaikyti reikia ir prie savo tautybės ir tikėjimo žmogaus, gyvenime dažnai tenka ieškoti kompromisų. Nesipykite. Kiekvienas turi savo nuomonę. Ir turi teisę ją išreikšti. Jei kam nors trūksta kultūros, pagarbos kitiems ar proto ją išreiškiant- na tai to žmogaus problemos. Kaip sako senolių išmintis- duok durniui kelią...

ir man negrazu cia izeidinejimu klausyti

o kad Tu neturesi problemu del skirtingu religiju - neabejoju

per daug kulturingas ir issilavines zmogus, matyti is pasisakymu
siaip neesu musulmoniskos religijos gerbeja, bet manau, kad kas ka nori, tas ta gauna, todel nesigailiu uz musulmonu istekejusiu. nebent tu, kurios nesuvoke i kur eina
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2007 11 18, 23:20)
1.Na as nesaukiu, be to esu visai nesenai dar istekejusi ir net siuo metu esu vyru ir aptarineju sia tema. Be to mes vis dar esam isvykia i povestuvine kelione, tai gi kaip tai man nera jokio reikalo ant kazko pykti ar issilieti.
2. Krykscionybe yra senesne realigija. Be to is kur tu taip gerai zinai, kokia ta "orginali" krikscionybe? Yra keleta atsaku musulmonu, taip pat, kaip ir krikscionybes atsaku.
3.Dar karta pasikartosiu, musulmonai turi teise tureti 4 zmonas, taigi tau neistikimybe negresia, nes jam tai bus antra ar trecia zmona.
krikscionybe tik 500 metu senesne

ci ne tiek ir daug