Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

QUOTE(Mijaaa @ 2007 11 18, 20:02)
man atrodo tu pati nesupranti apie ka kalba sie straipsniai arba ziurejai i knyga ir matei spyga- tai yra supratai savaip prie ko cia Konstitucija, jei nera ka pasakyt  tai belieka Konstitucija cituoti - taip supratau ir prie ko cia teises ir laisves, kas ir kieno pazeidineja. cia tamstai vaidenasi, jokia Konstitucija neprivers manes gerbti persirengeliu, cia jau asmenybes ir savigarbos problema o tuos straipsnius paskaityk musulmonams ir ju musulmonems nes jei kas ir pazeidineja teises  kitu tai jie nepripazindami kitu tikejimo ir pirsdami savo.niekas jos nevercia gryzti atgal prie savo tikejimo bet... paskaityk ka nori - bet zmogus begiodamas nuo vieno prie kito pagarbos nesukelia, svetimi marskiniai...
as pagarbos nerodau nes negerbiu isverstakailiu kurie kaip chameleonai ...fui
ir konstitucijoj tokiu straipsniu apie savigarba nerasi net nesivargink lotuliukas.gif
Papildyta:
visu pirma Konstitucijos ""zinove"" yra dar ir straipsnis apie laisve reiksti nuomone biggrin.gif - netycia praleidai tongue.gif
be to Konstitucijos turi laikytis ne tikra lietuve o Lietuvos Respublikos piliete 4u.gif

Papildyta:

tu pati greiciausi is istekejusiu uz .... tarpo.
o kut u cia ardais- filosofe, jei jau tokia protinga ir teisinga pasakyk musulmonems kad nekomentuotu musu europieciu aprangos ir nekalbetu apie padoria apranga ir neaiskintu kas yra padori apranga. ir neaiskintu kokie blogi musu lietuviai vyrai. paieskok Konstitucijoj straipsniu kodel cia jie netinka  lotuliukas.gif
Papildyta:
va cia tai tikrai smegeneles ... biggrin.gif  pamirsai kad jos kunas dar prikaluso ir jai paciai.
cia laisve- reik but visisku... kad patiketum jog cia laisve

tu manes nepraustaburne neizeidinek. jei pati pagarbos kitiems nerodai, tai pati jos nesulauksi. jei pati proto neturi, tai karve ir ne prisiks. Tu pati nei savigarbos, nei gedos neturi. Tuscia asmenybe esi.
vadinasi nesi Lietuvos Respublikos piliete
Rengis tu kaip nori, eik nors nuoga i gatve, manes tai visiskai nejaudina. todel tau linkeciau maziau jaudintis, kaip kiti rengiasi ir su kuo gyvena.
lietuvele ritasi zemyn su tokiais zmonemis kaip tu, neveltui pasauliui Lietuva zinoma, kaip nekulturingu, pijoku, zmogzudziu,prostituciu krastas.
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2007 11 18, 20:42)
Manęs tikrai nereikia gailėti. Kaip neturima argumentų, prasieda įžeidinėjimai.

Tik klausimas, kas ką įžeidinėja šioje temoje (o reakcija normali merginų,kaip nusiteikus rašyti, tokį atsaką irgausi) ir kieno smegenys plaunamos žiniasklaidos bigsmile.gif
Atsakyti
Lane, niekur nevažiuok verysad.gif Šviesinsim pasaulį čia ir dabar. Matai, jau ne mes vienos kalbam, kad religija ir tikėjimas skirtingi dalykai. O moterys papyks, ištekės ir nustos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 11 18, 23:08)
wub.gif Prisiskaičiau visko, dabar aišku, kodėl protingi žmonės Lietuvą palieka, kur jau gyvensi tokioj pagiežoj,aklume, rasizme... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2007 11 18, 22:07)
Tu teisi čia. O tai jei vienos religijos atstovai tuokiasi- garantija , kad santuoka laiminga???

Mano teveliai skirtingu krikscionybes atsaku, as ir mano vyras irgi.Teveliai laimingai gyvena jau beveik 35 metus. Mano seneliai buvo abu katalikai, kiti abu sentikiai. Vieni pragyveno graziai iki mirties, kiti irgi. Skyrybu mano gimineje nera, nes gimines ne tiek daug ir liko, beveik visi is Sibiro platybiu negryzo.
Mano seimoje visi krikscionys, taigi skirtumai nedideli. Turiu drauge istekejuse uz indo, induisto, labai graziai gyvena, induistai labai gerbia kitas realigijas.
Deja drauge istekejusi uz albano,jau beveik metai, tris metus draugavo, meile nereali buvo, dabar ji labai skirtis noretu, bet jis sako, kad ja papjaus, jei pabandys. Jam dar keleto metu reikia, kad legalizuotusi UK.
Va ir nezinau ar tau atsakyti taip ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijaaa @ 2007 11 18, 22:02)
visu pirma Konstitucijos ""zinove"" yra dar ir straipsnis apie laisve reiksti nuomone biggrin.gif - netycia praleidai tongue.gif

Bet tavo teisės baigiasi, kai pradedi pažeidinėti kitų teises.

QUOTE(Gita.N. @ 2007 11 18, 20:42)
Apie kito mąstymo sugebėjimus kalbant, reikia savo pasitikrinti plačios pasaulėžiūros mergaite..

Su giliu liūdesiu turiu pranešti, kad tau tikrai reikėtų susimąstyti apie savo požiūrį į pasaulį. Gerai pagalvok, ar turi savo nuomonę, ar ją formuoja žiniasklaida. Lietuvoje tai yra didelė problema. Ne tik Lietuvoje,bet savo kraštui norisi gero.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 19, 01:12)
Tik klausimas, kas ką įžeidinėja šioje temoje (o reakcija normali merginų,kaip nusiteikus rašyti, tokį atsaką irgausi) ir kieno smegenys plaunamos žiniasklaidos bigsmile.gif

Gal galėtum mano žodžius pacituoti, kuriais aš asmeniškai kurią dalyvę įžeidžiau. Iš priešingos pusės tikrai išgirdau tikrai "kultūringų", tolerancijos pilnų epitetų.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 18, 22:08)
wub.gif Prisiskaičiau visko, dabar aišku, kodėl protingi žmonės Lietuvą palieka, kur jau gyvensi tokioj pagiežoj,aklume, rasizme... unsure.gif

bigsmile.gif tikrai??? Matai as irgi ne LT gyvenu bigsmile.gif
Papildyta:
Vel eilini karta siuklses ant Lietuveles ispiltos doh.gif LT daugybe geru nuosirdziu ir protingu zmoniu Ir i uzsienius daug visokiu tipu isvaziavo, kurie dar ir dabar uzienyje Lietuvos varda tersia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 19, 01:20)
Bet tavo teisės baigiasi, kai pradedi pažeidinėti kitų teises.
Su giliu liūdesiu turiu pranešti, kad tau tikrai reikėtų susimąstyti apie savo požiūrį į pasaulį. Gerai pagalvok, ar turi savo nuomonę, ar ją formuoja žiniasklaida. Lietuvoje tai yra didelė problema. Ne tik Lietuvoje,bet savo kraštui norisi gero.. sad.gif

Savo nuomonę tikrai turiu ir ne tik iš žiniaskalidos iš gyvų pavyzdžių. Moteriškės gyvenkint jūs su kuo norit ir kaip norit. Savo tiesos niekam neįrodysim. O apie mano požiūrį į paasaulį jau leisk spręsti man pačiai. Ir neaišku, kieno tas požiūris į pasaulį yra geresnis ir teisingesnis.
Atsakyti
gaila kad ne visos zinutes atsidaro bet uztenkamai prisiskaiciau, saunuoles merginos, kad issaket viska, nes atvirai jau uzkniso tos musulmones, ju motinos pasakojancios apie pasakasiska gyvenima, buvusios drauges, pazystamos. kadangi lietuvaites ir rusaitespapuliariausios musulmonuonu nuotakos- ne taip lengvai pakabinsi kokia itale ar ispane ar kt. tai visai nesunku pamatyti tokiu ""idealiu"" seimu gyvenima. tas pats kaip ir visur bet man dar baisiau nes tas mentalitetas, tas tolerancijos nebuvimas... esu tikra kad cia dar tarp vadinanciu save musulmonemis yra ir tos pas kurias buvau sveciuose- paskutini karta daugiau nera apie ka kalbet nes smegenis issuz su savo nesamonem, pasakos toliau savo anekdotus o apie laisves ir kt nera ka kalbet, joms tai nesuprantama ar nenori suprasti. gerai kad ne pas jas vaziavau tai turejau kur gyvent, nes pasislykstejau, sitaip saves atsisakyt persiverst. ir ne esme religija tiki ar ne -pats tas poziuris kad taves neprieme tokio koks esi zeminantis ir klausytis kaip jos gyvena kokie ju vyrai .. kaip ir vyrai lindo ir i lova pas mane kaip nakvojau ir siulesi i kavalierius. net paciai buvo nejauku ir kuo labiau tai matesi tuo labiau gyresi kokios jos laimingos- ar mane uz idiote laike ar pacios tokios kad ir kitas atrodo...
o istikruju gaila vaiku nes viena isisveze is cia vaikus - mergaites dieve jos dar aikai nesupranta kas apie ka o joms aiskina kad jos musulmones ir kisa i galva visokias nesamones, tie vaikai kartoja is paskos nesuprasdami dar kas tai yra. buvo baisu o apie laisves ir teises ka kalbeti.
Mariasim kur tavo Konstitucijos istraukos?
va per tokias kaip jus Lietuvai irgi nemaziau geda kai lietuve isizada savo saknu... ir dar turi pilietybe geda.
Atsakyti

Na pamąstimui . MB iš Baku. Buvusi tarybinė respublika. MUSULMONAI jie ten. Kaip manote- ar skiriasi nuo arabiškos šalies musulmonų? Manau taip, nes ir papročiai kitokie ir tai, kad tarybinis režimas buvo religiją „ prispaudęs“- savo pasekmių turėjo. Be to jis iš sostinės, yra gydytojas, tai ar jei jį paliginti su tos paties šalies bet kokio kaimo kalnuose gyventoju, ypač arčiau Irano, ar atsirastu skirtumas? Manau, kad taip. Tai kaip galite taip suvienodinti? g.gif Net Baku yra labiausiai išplitusios dvi šio tikėjimo šakos – sunitų ir šiitų. Esama ir daugiau atšakų, nepritampančių nei prie šiitų, nei prie sunitų, pvz., – charidžitai ir t.t. Tos atšakos taip pat skiriasi, kaip skiriasi katalikai nuo pravoslavų ir pan. Tai ar kurie iš jų geresni?
Ir dar. Religija mums "įperša" tėvai. Na , bent jau aš tai pasirinkimo neturėjau, mane pakrikštijo 6 mėn. Tai ar galima kaltinti žmogų, kuris užaugės surado savo kelią ir pasuko juo??? DĖVAS YRA VIENAS, jei tai prisiminsite, tai suprasite- nėra ko čia taip pykti, kiekvienas pasirenka –kaip tikėti ir ar tikėti išviso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaT: 18 lapkričio 2007 - 23:39
QUOTE(Gita.N. @ 2007 11 18, 23:21)
Gal galėtum mano žodžius pacituoti, kuriais aš asmeniškai kurią dalyvę įžeidžiau. Iš priešingos pusės tikrai išgirdau tikrai "kultūringų", tolerancijos pilnų epitetų.

Dėl tos mano dalies "o reakcija normali merginų, kaip nusiteikus rašyti, tokį atsaką ir gausi" tai čia skirta 3 merginoms, kurios man atrodo užsidariusios labai siaurose pažiūrose.. Linkiu praregėti.. Ir čia netgi ne dėl įžeidinėjimų, bet dėl tokios stereotipais persmelktos kalbos. Nežinau, kaip reaguoti. unsure.gif

QUOTE(tasha @ 2007 11 18, 23:24)
bigsmile.gif tikrai??? Matai as irgi ne LT gyvenu bigsmile.gif

O čia jau UK nepasisekė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gita.N. @ 2007 11 18, 23:28)
Savo nuomonę tikrai turiu ir ne tik iš žiniaskalidos iš gyvų pavyzdžių. Moteriškės gyvenkint jūs su kuo norit ir kaip norit. Savo tiesos niekam neįrodysim. O apie mano požiūrį į paasaulį jau leisk spręsti man pačiai. Ir neaišku, kieno tas požiūris į pasaulį yra geresnis ir teisingesnis.

Tai mes irgi varom ant Lietuvos iš asmeninės patirties biggrin.gif Irtai yra siauras požiūris.

Iš tikrųjų čia neturėtų tokių ginčų būti, kur yra laisvė, pagarba ir gėris. Visur yra. Tik reikia atmesti stereotipus ir pažiūrėti plačiau. Tos, kurios pasakoja iš asmeninės patirties gyvendamos ne musulmoniškoj šaly negali nieko tikro pasakyti.

Ir Lietuvoj, ir tarp musulmonų yra purvo. Taip pat ten yra ir gėrio. Pagalvokit geriau apie Lietuvą.. Aš, kaip besidominti politika ir valstybės valdymu, neišbrendu iš galvos skausmo. Chaosas. Ir jeigu žmonės leidžia tokius absurdus aš negaliu pasakyti, kad jie yra geresni už tuos musulmonus, kurie turi po 4 žmonas. Atleiskit man. Ir Lietuva, ir musulmoniškos šalys turi daug problemų išsispręsti, negalėčiau pasakyti, kam blogiau, pvz., Lietuvai ar Turkijai. g.gif Apylygės. Dabar netgi JAV yra nekokioj padėty, turėdama tokį nerealų prezidentą.

Šiandien man melancholiška nuotaika ir radau kur išsiliet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2007 11 18, 22:38)
Na pamąstimui . MB iš Baku. Buvusi tarybinė respublika. MUSULMONAI jie ten. Kaip manote- ar skiriasi nuo arabiškos šalies musulmonų? Manau taip, nes ir papročiai kitokie ir tai, kad tarybinis režimas buvo religiją „ prispaudęs“- savo pasekmių turėjo. Be to jis iš sostinės, yra gydytojas, tai ar jei jį paliginti su tos paties šalies bet kokio kaimo kalnuose gyventoju, ypač arčiau Irano, ar atsirastu skirtumas? Manau, kad taip. Tai kaip galite taip suvienodinti?  g.gif  Net Baku yra labiausiai išplitusios dvi šio tikėjimo šakos – sunitų ir šiitų. Esama ir daugiau atšakų, nepritampančių nei prie šiitų, nei prie sunitų, pvz., – charidžitai ir t.t. Tos atšakos taip pat skiriasi, kaip skiriasi katalikai nuo  pravoslavų ir pan. Tai ar kurie iš jų geresni?
Ir dar. Religija mums "įperša" tėvai. Na , bent jau aš tai pasirinkimo neturėjau, mane pakrikštijo 6 mėn. Tai ar galima kaltinti žmogų, kuris užaugės surado savo kelią ir pasuko juo??? DĖVAS YRA VIENAS, jei tai prisiminsite, tai suprasite- nėra ko čia taip pykti, kiekvienas pasirenka –kaip tikėti ir ar tikėti išviso.

Esu sovietmeciu buvusi Baku. Siuo atveju sutiksiu su tavim, jie visiskai kitokie zmones, nei kitu musulmonisku saliu. Pamenu, kad jie turi islikusiu labai daug tradiciju is iki musulmonu realigijos laiku. Siaip man tada 13 metu buvo tai sunku tureti savo griezta nuomone. Bet manau, kad sovietiniai laikai ir tai, kad Ardzebaidzanas toliau turi itakos. Viena ka gerai atsimenu, tai, kad viena kaimely vyrai buvo basiausiai nustebe, kaip as 13 metu dar nesu istekejusi ar bent jau suzadeta biggrin.gif Siule teveliams aviu banda blink.gif lotuliukas.gif
Nezinau, kaip ten su tuo "ipirsimu", nes kaip jau minejau mano mama-katalike, tetis-sentikis, buvom abu su broliu pakrikstyti katalikiskai, bet iki pilnametystes niekas neverte musu pasirinkti kuriai realigijai mes priklausom.19 metu priejau pirmos komunijos, pati apsisprendusi.
As nepykstu, tiesiog nepatinka man kai kazkas ima aiskinti, kad visi lietuviai durni, smegenys praplautos, jie jau turi nuomone,tai ji butinai tik is TV ir ziniasklaidos.
As turiu akis-matau, kas realiam gyvenime vyksta, turiu ausis ir liezuvi, taigi kalbuosi ir diskutuoju su zmonemis. Is to susidarau savo nuomone.
Atsakyti