Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

QUOTE(tasha @ 2007 11 19, 01:03)
Kur mao pasisakymuose buvo parasyta "musulmonai visi tokie ir tokie"?
As sakau, kad dauguma! Ir dar karta pasikartosiu ne is TV ar ziniasklaidos!
Buvau su vyru Londone pries pora menesiu, viesbutyje kaimynysteje trys kambarius buvo musulmonai issinuomave.Vienam vyras su zmona ir leliuku, kitam paauge vaikai, treciam antra zmona su leliuku. Va tau ir fantazija. Pas musulmonus realybe!

Palauk, o kam nuo to blogai? Vyru ten trūksta, tai ir stengiasi žmones, kad moteriškių vienišų kuo mažiau liktu. Joms tai tokia situacija normali, tai KAM BLOGAI??? Tau? Kodėl? Tau pirmos ar antros gaila žmonos? Gal čia aš tokia tolerantiška, bet man tai viskas, kas be prievartos , moralinio ir fizinio smurto, tai tų žmonių reikalas…
Dar, klausimas. Na o jei už sienos apsigyventu 2 gėjų „šeima“, PVZ, įsivaikinę kokį vaikelį, tai kaip tau tokie žmonių santykiai, tokia šeima? Bandau suprasti- ar tai tas atvejis, kai turi vieną gyvenimo modelį ir visi kiti, gyvenantys ne pagal jį- tavo akyse jau vargšai nelaimingi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaT: 19 lapkričio 2007 - 00:16
Staiga- ir apie lietuvius negalima kalbet bendrai! kodel apie tai nekalbam kodel esam tolerantiski bet kam bet tik ne sau.
Atsakyti
Beviltiška unsure.gif

Aš atsiprašau tik savęs, kad tiek neigiamų emocijų sugėriau.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 18, 23:11)
Daugybė neigiamų emocijų..

----------------------------------------------------------------
Merginos, pagalvokit, kaip skamba jūsų pareiškimai, kad už musulmonų ištekėjusios gyvena blogai, tik to nepripažįsta..

O kas tas emocijas cia stengiasi islieti labiausiai??
Mano drauge pripazysta ir net labai klaida padariusi ir uz musulmono istekejusi, kol kas neturim jokiu sansu jai padeti. Tik melstis uz ja belieka.
Turiu drauge, ji is musulmoniskos seimos, pati pabego is seimos ir istekejusi kitam mieste gyvena. Ji man labai daug pasakojo, ji gimusi UK, tai mastymas jau kitoks. Jos klasioke tevai sukapojo, kai suzinojo, kad ta mergina susitikineja su nemusulnonu ir, kad nekaltybes nebeturi.
Va tau ir laimingas gyvenimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 19, 02:11)
Daugybė neigiamų emocijų..

----------------------------------------------------------------
Merginos, pagalvokit, kaip skamba jūsų pareiškimai, kad už musulmonų ištekėjusios gyvena blogai, tik to nepripažįsta..

Tai papasakokite apie tai kaip Jums gerai gyventi. Man gal ir kitokia numonė susidarys, o dabar tik įvairiais epitetais ir įžeidinėjimais svaidotės. Man visa įdomu tai būtų išgirsti, o ne Jūsų nuomonę apie mano mąstymo ribas ir siaurą pasaulėžiūrą.
Atsakyti
QUOTE(Mijaaa @ 2007 11 19, 00:14)
Staiga- ir apie lietuvius negalima kalbet bendrai! kodel apie tai nekalbam kodel esam tolerantiski bet kam bet tik ne sau.

Nu taip. Jau vien šioj temoj kiek skirtingų lietuvių lotuliukas.gif Vieni tolerantiški visiems, kiti niekam, o kodėl jūs taip kankinatės čia?
Atsakyti
Labia atsargiai pravardziuodamos lietuva prostituciu pijoku krastu- is is cia - tai kas tada jus?
nepraustaburnes ir isverstakes- nes jus i savo lizda .... cia jus vadinat pijokais ir prostitutem, cia jums atrodo kad cia tik geria, musai ir istvirkauja

ir dar tegul kas nors kaip Lane pamoko kulturos - jei jau tokia kulturos eksperte tai kodel nepastebi kitos puses is kur sklinda.... ar cia irgi gal labai placios paziuros - i viena puse biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 19, 00:16)
Beviltiška unsure.gif

Aš atsiprašau tik savęs, kad tiek neigiamų emocijų sugėriau.

Lane, gal jau eik miegoti smile.gif Užjaučiu. Man taip buvo kai apie bažnyčią su trim kaliausi ir nieko neįrodžiau, užmėtė biblijinėmis citatomis, savų minčių 0 tik susinervinau.
Shantiii Schantiii Schantiii smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2007 11 18, 23:13)
Palauk, o kam nuo to blogai? Vyru ten trūksta, tai ir stengiasi žmones, kad moteriškių vienišų kuo mažiau liktu. Joms tai tokia situacija normali, tai KAM BLOGAI??? Tau? Kodėl? Tau pirmos ar antros gaila žmonos? Gal čia aš tokia tolerantiška, bet man tai viskas, kas be prievartos , moralinio ir  fizinio smurto, tai tų žmonių reikalas…
Dar, klausimas. Na o jei už sienos apsigyventu 2 gėjų „šeima“, PVZ,  įsivaikinę kokį vaikelį, tai kaip tau tokie žmonių santykiai, tokia šeima? Bandau suprasti- ar tai tas atvejis, kai turi vieną gyvenimo modelį ir visi kiti, gyvenantys ne pagal jį- tavo akyse jau vargšai nelaimingi?

Man tai dzin. Bet va kodel tada cia besilankancios uz musulmonu istekejusios visa gerkle rekia, kad nesanome poligamija?????
Be to pati pamastyk ar labai noretum savo vyru su kita dalintis??? Ir ta kita butu tokia pat legali zmona kaip ir tu?? Man abieju zmonu gaila, nes pasirinkimo neturi. Tokiose seimose nerasi tolerancijos, morales ir ne prievartos. Jau anksciau rasiau, kad prisiklausiau klykiancios motereles, kai jos vyras pas kita zmona isvaziuodavo. Be to tos drauges apie kuria praeitame poste rasiau, tevas irgi dvi zmonas turi. Kai jos motina pasiligojo, tevas antra vede ir niekas jos motinos neklause nori ji ar ne. Drauge sake teva matytdavo karta per menesi po savaite.
Ne apie gejus diskusija cia, netinkamas palyginimas, gejai dazniausiai monogamai.
Papildyta:
Viskas einu miegoti.
Ramybes visoms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 19 lapkričio 2007 - 00:33
Islamo tema retai kada apsieina be ugnies... Ir beje, tema yra apie "ar galima tuoktis bažnyčioje su musulmonu" unsure.gif

Čia galima reikšti savo baimes

Čia irgi

Ir čia galite su piktumu pažymėti,kad nėra laimigų porų schmoll.gif

O čia reikia pribaigti bigsmile.gif

Nuo rytojaus pažadu apsieiti be ironijos ir įžeidinėjimų wub.gif
Atsakyti
Ramaus miego visoms 4u.gif Labanakt
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 18, 23:32)
Islamo tema retai kada apsieina be ugnies...

Nuo rytojaus pažadu apsieiti be ironijos ir įžeidinėjimų wub.gif

Aha dazniausiai buna terorizmas, sprogdinimai, zmoniu grobimai ir t.t.

Be izeidinejimu butu tolerantiskiau 4u.gif
Nesusilaikiau neatsakius, dabar tikrai RAMYBES VISOMS 4u.gif
Atsakyti