QUOTE(tasha @ 2007 11 19, 01:03)
Kur mao pasisakymuose buvo parasyta "musulmonai visi tokie ir tokie"?
As sakau, kad dauguma! Ir dar karta pasikartosiu ne is TV ar ziniasklaidos!
Buvau su vyru Londone pries pora menesiu, viesbutyje kaimynysteje trys kambarius buvo musulmonai issinuomave.Vienam vyras su zmona ir leliuku, kitam paauge vaikai, treciam antra zmona su leliuku. Va tau ir fantazija. Pas musulmonus realybe!
As sakau, kad dauguma! Ir dar karta pasikartosiu ne is TV ar ziniasklaidos!
Buvau su vyru Londone pries pora menesiu, viesbutyje kaimynysteje trys kambarius buvo musulmonai issinuomave.Vienam vyras su zmona ir leliuku, kitam paauge vaikai, treciam antra zmona su leliuku. Va tau ir fantazija. Pas musulmonus realybe!
Palauk, o kam nuo to blogai? Vyru ten trūksta, tai ir stengiasi žmones, kad moteriškių vienišų kuo mažiau liktu. Joms tai tokia situacija normali, tai KAM BLOGAI??? Tau? Kodėl? Tau pirmos ar antros gaila žmonos? Gal čia aš tokia tolerantiška, bet man tai viskas, kas be prievartos , moralinio ir fizinio smurto, tai tų žmonių reikalas
Dar, klausimas. Na o jei už sienos apsigyventu 2 gėjų šeima, PVZ, įsivaikinę kokį vaikelį, tai kaip tau tokie žmonių santykiai, tokia šeima? Bandau suprasti- ar tai tas atvejis, kai turi vieną gyvenimo modelį ir visi kiti, gyvenantys ne pagal jį- tavo akyse jau vargšai nelaimingi?