QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 26, 15:24)
Jo, sita skirta maitinimui. Pirkciau ir as tokia, ale kur tam turguj man jos bandyti ieskoti? Juk ten tiek tu bobuliu paponesius pardavinejanciu

. Gal teisingai sakai, sawlute, jei bus pieno, tada i triumphus suksim

. Mano drauge sake, kad buvo is laumos pirkusi, tai irgi patenkinta buvo. Rimtos firmos, turbut ir kainos rimtos
Tiesa, vakar buvau toj vaistinej salia poliklinikos, nupirkau teveliui "specovke"

. Vyras kai pamate, sako, kazin, gal ateity nereiketu agropleveles pirkt - pats tas butu agurkus uzdengti

. Na, bet ir kainavo 3,50 Lt.
as tai ejau pas bobuciu kur lyvcikus pardavineja, ir paklausiau ar neturi liemeneliu maitinaciom mamytem, tai daugelis turi, tik nesideda ant prekystaliu, o kadangi mano pasididziavimas yra tikras pasididziavimas, tai per kelis skyrius teko praeiti kol dydi radau
siandien buvau pas Girciene, tai Telsiuose jokiu gimdymo paketu nera, sako net nezinau kas galetu i toki paketa ieiti, paklausiau dar del epidruo, tai dave gydytojos - anesteziologes numeri, reiks skambintis ir kita savaite susitikti su ja, tada jau ir kaina suzinosiu

Ir kova dar laukia Gircienes sesutes paskaitele apie gimdyma, atsipalaidavimo pratimus, taisyklinga kvepavima ir t.t. tai sakiau labai fainai tokia paskaitele paklausyti