Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Aciu tau labai, sawlute 4u.gif smile.gif
Kai ruosies pirma karta gimdyti, labai gerai yra panosej toki sarasa tureti thumbup.gif
Neisivaizduoju, kaip reikia liemenele maitinimui nusipirkti g.gif . Mano krutine ir taip didele (D-E), o kai prades gamintis pienas? Siaubas, neisivaizduoju, kokio dydzio tada bus doh.gif
Cia gerai parasyta: vyrui-spec apranga. O is ko ji susideda? Gal yra tokiu dalyku kur nors pirkti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 24, 20:31)
Aciu tau labai, sawlute 4u.gif  smile.gif
Kai ruosies pirma karta gimdyti, labai gerai yra panosej toki sarasa tureti thumbup.gif
Neisivaizduoju, kaip reikia liemenele maitinimui nusipirkti g.gif . Mano krutine ir taip didele (D-E), o kai prades gamintis pienas? Siaubas, neisivaizduoju, kokio dydzio tada bus doh.gif
Cia gerai parasyta: vyrui-spec apranga. O is ko ji susideda? Gal yra tokiu dalyku kur nors pirkti? blink.gif

as liemenele nusipirkau rietavo turguje, tokia paprasta tamposi, bet pradziai uzteks, nes mano krutine irgi jau nemenkute hihihi.gif ir kainavo tik 12 lt. irnesakyk.gif
o apranga vyrams yra pirkti "Inesos" vaistineje, toje kur prie ligonines, ir kiek girdejau, ji tn ar penkis Lt. tekainuoja. ten as kai suprantu kazkokis plastikinis gal chalatas ir batai, gal dar kokia kepure hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2009 02 24, 22:18)
as liemenele nusipirkau rietavo turguje, tokia paprasta tamposi, bet pradziai uzteks, nes mano krutine irgi jau nemenkute hihihi.gif ir kainavo tik 12 lt.  irnesakyk.gif
o apranga vyrams yra pirkti "Inesos" vaistineje, toje kur prie ligonines, ir kiek girdejau, ji tn ar penkis Lt. tekainuoja. ten as kai suprantu kazkokis plastikinis gal chalatas ir batai, gal dar kokia kepure hihihi.gif

As tai galvojau viena skirta maitinimui pirkti. Sake, kad buna vaistinese (tik kuriose nezinau). Is Rietavo gal ir nebloga, bet turbut neskirta maitinimui g.gif . Tik nesuprantu, kam i ligonine reikia 2 veztis? Man atrodo, kad visu pirma reikia isitikinti ar bus pieno, ar tikrai pati maitinsi, o tada jau pirkti antra, o jei reiks ir trecia ax.gif
Uzeisiu prie progos i "Inesa" ir paklausiu apie ta tevelio "specovke" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 24, 20:31)
Aciu tau labai, sawlute 4u.gif  smile.gif

as nusipirkau is triumph'o buvau labai patenkinta (reikejo E-F) doh.gif buvai ir ta paprasta is turgaus tai kazkokia tragedija didelei krutinei doh.gif nerealiai nepatogi ir nuverzdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 25, 12:44)
Is Rietavo gal ir nebloga, bet turbut neskirta maitinimui g.gif . Tik nesuprantu, kam i ligonine reikia 2 veztis?

va tokia is Rietavo pirkau, ji tikrai skirta maitinimui
http://media.laredou...279029o_aix.jpg
pradziai uzteks ir tokios, o jei bus pienuko tai ir i triumfus uzsuksim, nes kazkaip kai padetis su pienu neaiski, tai ir liemenelei dideliu pinigu aukoti neplanuoju. o del to kad i ligonine pasiimti dvi, tai cia manau tik rekomendacijos g.gif
Atsakyti
Jo, sita skirta maitinimui. Pirkciau ir as tokia, ale kur tam turguj man jos bandyti ieskoti? Juk ten tiek tu bobuliu paponesius pardavinejanciu doh.gif . Gal teisingai sakai, sawlute, jei bus pieno, tada i triumphus suksim drinks_cheers.gif . Mano drauge sake, kad buvo is laumos pirkusi, tai irgi patenkinta buvo. Rimtos firmos, turbut ir kainos rimtos blink.gif
Tiesa, vakar buvau toj vaistinej salia poliklinikos, nupirkau teveliui "specovke" lotuliukas.gif . Vyras kai pamate, sako, kazin, gal ateity nereiketu agropleveles pirkt - pats tas butu agurkus uzdengti lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Na, bet ir kainavo 3,50 Lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 25, 12:44)
Is Rietavo gal ir nebloga, bet turbut neskirta maitinimui g.gif . Tik nesuprantu, kam i ligonine reikia 2 veztis?

nu siaip as pirkau skirta maitinimui turgine liemenele,na man pradziai uzteko ir vienos liemeneles, tik turedavau isidejus "sugertukus"
Papildyta:
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 26, 15:24)
Rimtos firmos, turbut ir kainos rimtos blink.gif

triumph'o mokejau apie 60LT, na gan ilgai ryzausis bet nesigailiu, taigi tenka diena nakti devet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 26, 15:24)
Jo, sita skirta maitinimui. Pirkciau ir as tokia, ale kur tam turguj man jos bandyti ieskoti? Juk ten tiek tu bobuliu paponesius pardavinejanciu doh.gif . Gal teisingai sakai, sawlute, jei bus pieno, tada i triumphus suksim drinks_cheers.gif . Mano drauge sake, kad buvo is laumos pirkusi, tai irgi patenkinta buvo. Rimtos firmos, turbut ir kainos rimtos blink.gif
Tiesa, vakar buvau toj vaistinej salia poliklinikos, nupirkau teveliui "specovke" lotuliukas.gif . Vyras kai pamate, sako, kazin, gal ateity nereiketu agropleveles pirkt - pats tas butu agurkus uzdengti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Na, bet ir kainavo 3,50 Lt. thumbup.gif

as tai ejau pas bobuciu kur lyvcikus pardavineja, ir paklausiau ar neturi liemeneliu maitinaciom mamytem, tai daugelis turi, tik nesideda ant prekystaliu, o kadangi mano pasididziavimas yra tikras pasididziavimas, tai per kelis skyrius teko praeiti kol dydi radau ax.gif
siandien buvau pas Girciene, tai Telsiuose jokiu gimdymo paketu nera, sako net nezinau kas galetu i toki paketa ieiti, paklausiau dar del epidruo, tai dave gydytojos - anesteziologes numeri, reiks skambintis ir kita savaite susitikti su ja, tada jau ir kaina suzinosiu smile.gif Ir kova dar laukia Gircienes sesutes paskaitele apie gimdyma, atsipalaidavimo pratimus, taisyklinga kvepavima ir t.t. tai sakiau labai fainai tokia paskaitele paklausyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 02 26, 16:26)
nu siaip as pirkau skirta maitinimui turgine liemenele,na man pradziai uzteko ir vienos liemeneles, tik turedavau isidejus "sugertukus"
Papildyta:

triumph'o  mokejau apie 60LT, na gan ilgai ryzausis bet nesigailiu, taigi tenka diena nakti devet  unsure.gif

Na, uz labai patogia liemenele 60 Lt nera labai brangu ax.gif
Faina tau, sawlute, ir as noreciau tokios paskaiteles, bet abejoju, ar man kas nors tokia siulys verysad.gif . As, kol dar nezinojau, kad man gali tekti gimdyti Kaune, klausiau Matulaitienes del epiduro, tai irgi zadejo duoti anesteziologo nr. Bet dabar kol kas laukiu "nuosprendzio" kur gimdyti bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 26, 19:53)
As, kol dar nezinojau, kad man gali tekti gimdyti Kaune, klausiau Matulaitienes del epiduro, tai irgi zadejo duoti anesteziologo nr. Bet dabar kol kas laukiu "nuosprendzio" kur gimdyti bijau.gif

o tai kodel tu kaune gimdysi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2009 02 26, 20:44)
o tai kodel tu kaune gimdysi? ax.gif

Man ipaise patologija - gestacini (nesciuju) diabeta verysad.gif . Vasario pradzioj teko keleta dienu paguleti KMUK - stebejo mane. Kiek teko kalbeti su akuseremis ir seselemis, visos sake, kad su mano patologija praktiskai visos gimdo Kaune. Kovo 5 d. eisiu pas gydytoja, darys ultragarsa, gal jau pasakys kur ruostis gimdyt blink.gif . Galetu jau pasakyti, nes uzknisa ta nezinomybe fear.gif
Tiesa, siandien buvau "laumoje" pasiklausti del liemeneles. Turejo vienos rusies, kaina 40 Lt. Buciau pirkusi, bet kai uzsidejau, krutys tapo panasios i morkas lotuliukas.gif , todel nepirkau. Turbut teks vaziuot i Rietava ax.gif
Atsakyti
sveikutes.o as va ligonineje gulejau nuo pirmadienio.ketvirtadieni issiprasiau.lenda tas mano lelius lauk nors tu ka.pradejo sona skaudet,nuejau pas gudauska.o tas gi rado prasidaryma jau 1.5-2cm.tai liepe lekt gult i ligonine.o sonas pasirodo skauda nes inkstas uzspaustas ir slapimo nepraleidzia.tai dabar ilsiuos namie tik kazi kiek ilgai.kazko nesitiki kad ilgai temsiu.
Atsakyti