QUOTE(sawlute @ 2009 03 03, 14:17)
o as galvoju, kad is principo neduociau, mano drauge gulejo su gresianciu persileidimu ir jos gydytoja buvo Siauliene, tai sake nu tokia trenkta, kad neduok dieve... bet jinai jai nedave nei lito, o po Siaulienes nesamoniu nuejo pas skyriaus vedeja ir asmeniskai jo paprase, kad apziuretu ja, ir papasakojo kokia situacija su ta Siauliene, tai sake Siauliene pasikeite iskart, pasikviete i kabineta, tipo papasakojo, kodel tas gresiantis, kaip saugotis ir t.t. Zodziu be pinigu susvelnejo

O mano drauge tai tokia liezuvio nelaikanti uz dantu iseinant pasake jai "aciu uz gydyma, atsiskaitysim, kai pageres laikai", tai sake buvo raudona kaip burokas
Nu, 6akes, kieta ta tavo drauge

. Jo, kartais tokias cioces geriau i vieta pastatyti. As su Siauliene irgi buvau susidurusi gal pries kokius 7-8 metus. Gulejau ginekologiniam skyriuj ir, kadangi man yra zaizda gimdos kaklelyje, Siauliene primygtinai siule is jos pirkti kazkokiu zvakuciu berods uz 50 Lt. As tada jos klausiau, gal as nusipirksiu saltalankio zvakuciu, daug pigiau bus. Tai ta susirauke kaip nagine ir pasake, kad tipo saltalankio zvakuciu vaistinese seniai nebera. Praejo kokios 2-3 dienos, nuejau i vaistine ir ...ka jus manot? Pilna saltalankio zvakuciu

. Va taip, biznis yra biznis

.
Man atrodo, kai ateis laikas, vaziuiokit ir gimdykit pas ka papuls. Juk gydytoja vistiek uz jus nepagimdys

. Uz tarimasi gydytojui vistiek teks pakloti kokius 400, o kur dar akuserei 100, o jei dar su epiduru, tai ir anesteziologui 100 reikia. O jei gomdymas normalus galit to gydytojo beveik nei akyse nematyti - pagimdysit prie akuseres

Garbanėlė auksinės spalvos, susiraičius švelnučiais žiedeliais, nuo mieliausios pasauly galvos man brangesnė už turtą ir galią...