Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Taip taip. Dabar del remontu guldo po dvi. Bet kol man ateis laikas, tikiuosi jie bus baigti jau. smile.gif O pas kokius gydytojus jus zadat gimdyt? Tarsites ar kas papuls prie to ir gimdysit?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2009 03 03, 12:37)
Taip taip. Dabar del remontu guldo po dvi. Bet kol man ateis laikas, tikiuosi jie bus baigti jau.  smile.gif  O pas kokius gydytojus jus zadat gimdyt? Tarsites ar kas papuls prie to ir gimdysit?

user posted image

as tai galvojau tartis su Girciene, bet dabar nusprendziau, kad gimdysiu prie to kas papuls, nes kaip bebutu daugiausiai padeda tai akusere ne gydytojas ax.gif o ir siaip pinigelius geriau leliui isleisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2009 03 03, 11:53)
as tai galvojau tartis su Girciene, bet dabar nusprendziau, kad gimdysiu prie to kas papuls, nes kaip bebutu daugiausiai padeda tai akusere ne gydytojas ax.gif o ir siaip pinigelius geriau leliui isleisiu smile.gif

As ta pati pagalvojau. Kad gimdysiu prie to kas papuls. Aisku nenoreciau pas Siauliene atrodo tokia jos pavarde, nes sesuo prie jos gimde, tai baisiau ir but negalejo. Bet man gaila pinigeliu, geriau leliuj isleist. O jei paklius ta gydytoja, tai mane pamokino, tik atvykus ikist 50lt i kisene ir sake tada labai maloni palieka.
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2009 03 03, 13:28)
As ta pati pagalvojau. Kad gimdysiu prie to kas papuls. Aisku nenoreciau pas Siauliene atrodo tokia jos pavarde, nes sesuo prie jos gimde, tai baisiau ir but negalejo. Bet man gaila pinigeliu, geriau leliuj isleist. O jei paklius ta gydytoja, tai mane pamokino, tik atvykus ikist 50lt i kisene ir sake tada labai maloni palieka.

o as galvoju, kad is principo neduociau, mano drauge gulejo su gresianciu persileidimu ir jos gydytoja buvo Siauliene, tai sake nu tokia trenkta, kad neduok dieve... bet jinai jai nedave nei lito, o po Siaulienes nesamoniu nuejo pas skyriaus vedeja ir asmeniskai jo paprase, kad apziuretu ja, ir papasakojo kokia situacija su ta Siauliene, tai sake Siauliene pasikeite iskart, pasikviete i kabineta, tipo papasakojo, kodel tas gresiantis, kaip saugotis ir t.t. Zodziu be pinigu susvelnejo smile.gif O mano drauge tai tokia liezuvio nelaikanti uz dantu iseinant pasake jai "aciu uz gydyma, atsiskaitysim, kai pageres laikai", tai sake buvo raudona kaip burokas hihihi.gif
Atsakyti
Dar ziuresiu pas ka papulsiu. Man nelabai patinka pyktis su zmonemis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2009 03 03, 14:17)
o as galvoju, kad is principo neduociau,  mano drauge gulejo su gresianciu persileidimu ir jos gydytoja buvo Siauliene, tai sake nu tokia trenkta, kad neduok dieve... bet jinai jai nedave nei lito, o po Siaulienes nesamoniu nuejo pas skyriaus vedeja ir asmeniskai jo paprase, kad apziuretu ja, ir papasakojo kokia situacija su ta Siauliene, tai sake Siauliene pasikeite iskart, pasikviete i kabineta, tipo papasakojo, kodel tas gresiantis, kaip saugotis ir t.t. Zodziu be pinigu susvelnejo smile.gif O mano drauge tai tokia liezuvio nelaikanti uz dantu iseinant pasake jai "aciu uz gydyma, atsiskaitysim, kai pageres laikai", tai sake buvo raudona kaip burokas hihihi.gif

Nu, 6akes, kieta ta tavo drauge lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Jo, kartais tokias cioces geriau i vieta pastatyti. As su Siauliene irgi buvau susidurusi gal pries kokius 7-8 metus. Gulejau ginekologiniam skyriuj ir, kadangi man yra zaizda gimdos kaklelyje, Siauliene primygtinai siule is jos pirkti kazkokiu zvakuciu berods uz 50 Lt. As tada jos klausiau, gal as nusipirksiu saltalankio zvakuciu, daug pigiau bus. Tai ta susirauke kaip nagine ir pasake, kad tipo saltalankio zvakuciu vaistinese seniai nebera. Praejo kokios 2-3 dienos, nuejau i vaistine ir ...ka jus manot? Pilna saltalankio zvakuciu ax.gif biggrin.gif . Va taip, biznis yra biznis doh.gif .
Man atrodo, kai ateis laikas, vaziuiokit ir gimdykit pas ka papuls. Juk gydytoja vistiek uz jus nepagimdys g.gif . Uz tarimasi gydytojui vistiek teks pakloti kokius 400, o kur dar akuserei 100, o jei dar su epiduru, tai ir anesteziologui 100 reikia. O jei gomdymas normalus galit to gydytojo beveik nei akyse nematyti - pagimdysit prie akuseres mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes.o man tai kieciausiai buvo.kai dabar abu kartus vaziavau gultis i skyriu, tai abu kartus pataikiau ant budincios siaulienes.taip ir sakoma ,kad ko bijai tas ir persekioja.irgi vepla pareiske,kad lasiniu pas mane per daug,tipo vaiko tonusu per juos nesigirdi.bet kad as per visa nestuma iki dabar vos 5kg. tepriaugau.o siaip nesu nei stora nei ka.esu auksta ir stambi.o ji tikra veplabiggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 03 kovo 2009 - 16:11
QUOTE(velute @ 2009 03 03, 16:10)
sveikutes.o man tai kieciausiai buvo.kai dabar abu kartus vaziavau gultis i skyriu, tai abu kartus pataikiau ant budincios siaulienes.taip ir sakoma ,kad ko bijai tas ir persekioja.irgi vepla pareiske,kad lasiniu pas mane per daug,tipo vaiko tonusu per juos nesigirdi.bet kad as per visa nestuma iki dabar vos 5kg. tepriaugau.o siaip nesu nei stora nei ka.esu auksta ir stambi.o ji tikra veplabiggrin.gif

Tai ji visoms ta pati sako. Mano sese tai isvis kudute, bet per nestuma priaugo 10kg. Kai vaziavo gimdyt svere 66kg, tai Siauliene ja karve isvadino ir storule. As tai uz ja stambesne, tai ka ji man pasakytu g.gif Oj neduok dieve as ant jos papulsiu. Jau geriau as ta 50 ar 100 paaukosiu, bet tikrai nesiklausysiu tokiu kalbu. Nors jai sake uztenka ir geros kavos ir trupucio prie jos, kad taptu svelni kaip lapute biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 03 03, 17:10)

As irgi auksta ir stambi. Priaugau dabar irgi kazkur apie 5 kg ax.gif
Reikejo tau sakyt, kad jums, daktaryt, pas Tamulioni laikas apsilankyt, o tai su klausa nekas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na jau ne, jei jau mane pavadintu karve, tai as jai ne kavos ir ko nors prie kavos (na, nebent ziurknuodziu lotuliukas.gif ), o iskart pas Vitkiene. Ir dar paciai Siaulienei pagrasinciau, kad jei nesiramins, tai tikrai atsidurs pirmame laikrasciu puslapyje. box.gif
Atsakyti
Žiūriu šnekate apie Šiaulienę. Aš vaikus gimdžiau ne pas ją, bet po antro gimdymo ji buvo mano palatos ginė. Kai atėjo pirmą kartą apžiūrėti, vaizdavo kažin ką. Ėmė mane mokyti, kažkokias nesąmones kalbėti, kalbos tonas buvo vos ne paniekinantis. Nemėgstu su žmonėmis pyktis, bet tuomet neišlaikiau. Ėmiau su ja ginčytis. Jai akivaizdžiai nepatiko. Matyt prieš seselę pasijuto nesmagiai, kad kažkokia gimdyvė atsikirtinėja. Užtai kai ateidavo kitomis dienomis, buvo labai maloni, visada su šypsena. Žodžiu jokiu būdu negalima jai nusileisti. Lai negalvoja, kad užlips ant galvos. Sėkmingo visoms gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 03 kovo 2009 - 20:53
Labutis nestuke.gif
Siandien grizau is ligonines (tyrimus dare).Remontai dar nebaigti ir neaisku kada baigsis g.gif Sako pinigu baldams nera... Mane pagulde i gimdymo skyriu,nes vietos kitur nebuvo-tai truputi apsidairiau smile.gif Vaizdas tai prastas,bet kaip kazkuri mamyte minejo,kad kai gims lelius,jau bus nesvarbu ta aplinka.Visos seseles buvo labai malonios.Mano gyd. Girciene,labai nuostabi.Pas kt. mamyte buvo atejus tokia tamsi ir apkuni-tai itariu gal cia ta apkalbeta Siauliene,nes nelabai maloni buvo.Fu...
Gimdysiu pas ka papuls ir tikrai niekam nieko neduosiu.Gimdymas manau yra sventas dalykas, ir jei kuri sesele ar gydytoja blogai elgiasi,neuzjaucia ar yra apatiska siam stebuklui-tai sulauks atitinkamo atlygio is auksciau...
Mano pyplius jau beldzias ,jei kt. savaite iskis nosyte,butinai parasysiu smile.gif

Visoms linkiu kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Sigma, ta tamsi ir apkūni turbūt ir buvo Šiaulienė. Ji man net į gydytoją nepanaši. Kažkokia melžėja blush2.gif
Panašu, kad Telšių gimdymo skyriaus remontas tampa amžiaus statybomis doh.gif
Atsakyti