Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Na, nekas tos ligonines... Brrr, kaip as ju bijau unsure.gif
O jei netrukus pagimdytum, ar tai butu labai blogai? Juk leliukas jau kaip ir isnesiotas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 02 28, 20:47)
Na, nekas tos ligonines... Brrr, kaip as ju bijau unsure.gif
O jei netrukus pagimdytum, ar tai butu labai blogai? Juk leliukas jau kaip ir isnesiotas? ax.gif

na ir as manau,kad baisiai nieko blogo nebutu.na bet dar pora savaiteliu norisi kaip nors istemti.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 03 01, 15:47)
na ir as manau,kad baisiai nieko blogo nebutu.na bet dar pora savaiteliu norisi kaip nors istemti.

Manau, kad istempsi, tik jau maziau vaiksciok - daugiau gulek, kitaip dar pamesi doh.gif
Ar tau tavo gydytoja iskart nustate gimdymo data ir ji nesikeite? unsure.gif . Man is pradziu buvo nustatyta kovo 29 (pagal menesines), bet kadangi jos nereguliarios, tai vadovaujasi ultragarsu ir nustate balandzio 10-13. blink.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif Gal kas zinote kokia dabartine situacija telsiu akuserijos skyriuje?
g.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurratike: 01 kovo 2009 - 20:40
Sveikutes smile.gif

As irgi labai noreciau suzinot,kokia dabar situacija Telsiu GN.Paskaiciau senesnius atsiliepimus-tai labai ivairus.Tikriausiai priklauso pas kokia akusere papulsi ir kokia jos ta diena nuotaika bus biggrin.gif Jei,kuri neseniai pagimdet,butu malonu isgirst kaip ten ir kas smile.gif Ka butina veztis ir ko galbut nereikia,nes prisikroviau pilna lagamina visko.... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, ka veztis i Telsiu gimdymo namus buvau surasiusi auksciau 4u.gif
o del tu akuseriu... tai tegul pabando man ka nors pasakyti, pasakysiu atgal 5 kartus daugiau, ir praeis manau noras aukleti gimdymo metu smile.gif nes kai as bunu be nuotaikos, tai irgi nieko gero nebuna smile.gif
o del remontu, tai man girciene kazka kaip ir uzsimine, kad kol as gimdysiu, jau viskas bus tvarkoje, o as jau visai greit gimdau ir nelabai tikiu, kad spes suremontuoti, bet siaip tai man jokio skirtumo, gimdyti teks paciai, ir palatu ar gimdyklos remontas tada jau jokios itakos nepadarys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 03 01, 16:13)
Manau, kad istempsi, tik jau maziau vaiksciok - daugiau gulek, kitaip dar pamesi  doh.gif
Ar tau tavo gydytoja iskart nustate gimdymo data ir ji nesikeite? unsure.gif . Man is pradziu buvo nustatyta kovo 29 (pagal menesines), bet kadangi jos nereguliarios, tai vadovaujasi ultragarsu ir nustate balandzio 10-13. blink.gif

na man kai nustate pradzioj niekas labai ir nebesigilino.ir pati taip pagal menesines susiskaiciavau.o echoskopas rodo 1.5 savaites didesni leliu tai kaip ir gal anksciau issiridens.

o kas del telsiu akuserinio skyriaus.tai dabar kai gulejau.mergaites pasakojo.remontai nebaigti,kalidoriuose tamsu,bet manau viskas iskenciama,jug gal vos 3d ten teks praleist.svarbu kad mamyte ir vaikutis butu sveiki.o be to gimdant nerupes vaizdas aplink,pagimdzius ziuresis tik i vaikeli tai ir prabegs tos dienos.sekmes visoms besiruosiancioms siam ivykiui.po to nedinkit.susirasysim kaip kuriai sekesi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2009 03 01, 21:35)
Sveikos  nestuke.gif  Gal kas zinote kokia dabartine situacija telsiu akuserijos skyriuje?
  g.gifuser posted image

Tiksliai nezinau. Zinau, kad dare remontus, tik va, neaisku ar pabaige ax.gif
Na, bet tau iki gimdymo dar toli, turetu tikrai uzbaigti biggrin.gif

Papildyta:
Jo, tikrai nepamirskit parasyt kaip kuriai sekesi. Ypac velute su sawlute, nes panasiu laiku gimdysim 4u.gif mirksiukas.gif
As ketvirtadieni varau pas savo gine, tikiuosi jau suzinosiu ar leis man Telsiuose gimdyti, ar visdelto komandiruos i Kauna. doh.gif
Atsakyti
Aciu visoms nestuke.gif smile.gif As ir galvoju, kad aplinka netrukdo gimdymui. Bet va sake, kad palatose guli po kelias, sitas neramina, nes nzn pas kokia mamyte papulsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2009 03 02, 18:30)
Aciu visoms  nestuke.gif  smile.gif  As ir galvoju, kad aplinka netrukdo gimdymui. Bet va sake, kad palatose guli po kelias, sitas neramina, nes nzn pas kokia mamyte papulsi  blush2.gif

o man tai visai netrukdytu kita mamyte palatoje, butu su kuo pakalbeti, nes kai viena gulejau, tai baisiai liudna budavo, kol kas aplankyti neateidavo... tik aisku blogai kad sugyventines nepasirinksi doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2009 03 02, 19:46)
o man tai visai netrukdytu kita mamyte palatoje, butu su kuo pakalbeti, nes kai viena gulejau, tai baisiai liudna budavo, kol kas aplankyti neateidavo... tik aisku blogai kad sugyventines nepasirinksi doh.gif  smile.gif

Man tai irgi netrugdytu, bet nezinosi kokia ta mamyte. Visokiu gi buna. Va drauge, kai gimde irgi pagulde i palata, kurioje buvo viena mamyte. O ta mamyte buvo is isgerianciu, tai sake ji iseidavo, kai pas ja po langais pradedavo sukauti, o leliuka palikdavo. Tai jai teko ir savaji ziuret ir svetima ramint ir priedo klausytis visokiu nesamoniu.
Atsakyti
Po kelias guldo nebent del remontu, nes anksciau, kiek teko girdeti, guldydavo po viena g.gif . Zinoma, gerai, jei papuola normali kambarioke, o jei kokia tapke, tai jau geriau vienai mirksiukas.gif . Ale cia geras - isgerianti mamyte blink.gif . Tai ka, ji "ikalt" matyt iseidavo? verysad.gif Nu, svieto pabaiga, kitaip nepavadinsi. Tokia tik gun_bandana.gif
Atsakyti