Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išleisti knygą

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:30)
Makaliau, ar esi skaitęs Adriano Moulo dienoraštį, čia šiaip...

Kažkada, gal prieš penkis metus, buvau pradėjęs skaityti, bet taip ir neskaičiau doh.gif o įdomi knyga? Gal kokių 50 puslapių paskaičiau, bet ten viskas apie snikersus ir kaip jis nori rašyt eilėraščius... o ką? unsure.gif
Atsakyti
galvoju, ką čia atsakius į "o ką?..."
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:36)
galvoju, ką čia atsakius į "o ką?..."
smile.gif

O atsakymas labai nesuteikiantis vilčių ar atvirkščiai? biggrin.gif
Atsakyti
ne.... ne tame esmė... galvoju, va man kažkaip angliškas toks stilius patikdavo
tavo tas cituotas gabaliukas nėra seilėjimasis, bet va kaip jame tvarką padaryti smile.gif t.y. prieskonius tinkamus surasti...

ai, nusišneklu šiandien...
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:42)
ne.... ne tame esmė... galvoju, va man kažkaip angliškas toks stilius patikdavo
tavo tas cituotas gabaliukas nėra seilėjimasis, bet va kaip jame tvarką padaryti smile.gif t.y. prieskonius tinkamus surasti...

ai, nusišneklu šiandien...

Čia pati pati pradžia pasakojimo. O labai laukčiau prieskonių patarimo rolleyes.gif
Šios ištraukos pagrindinė mintis yra ta anketa, kurią Tomas su Aiste užpildė ir, deja, išsiuntė smile.gif dienoraštis - tik knygos pradžia... Vėliau daugiau bus pasakotojo vaidmuo, nei Tomo dienoraščio įrašai. Neturės laiko Tomas rašyt dienoraščio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 22 rugpjūčio 2007 - 14:47
et, na ką aš čia...
pati SAVO knygos neparašau, o jau tuoj žemaitės amžius ant nosies...
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:51)
et, na ką aš čia...
pati SAVO knygos neparašau, o jau tuoj žemaitės amžius ant nosies...

Tai prašom paskubėt ir pradėt rašyt, ir vėliau čia įmesti ištrauką biggrin.gif aplodismentų negailėsim biggrin.gif
Atsakyti
Makaliau, neblogai padirbėta mirksiukas.gif šiaip "kabina" tas toks natūralus laisvas dienoraščio tipas smile.gif gan smagiai skaitosi smile.gif
šiaip neša truputį į Andriano Moulo dienoraštį...bet ten veikėjas žymiai jaunesnis ir labiausiai brendimas gvildenamas g.gif

va, aš kada savo "pievas" įkelsiu pabublikuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauksim tavo pievų dabar lotuliukas.gif
Dėkui wink.gif rašau dėl malonumo, dėl savęs..... kitam puslapy (pertrauka.lt) mano pasakojimą suvarė kaip nežinia ką lotuliukas.gif daugiau ten kojos nebekelsiu, ne man tas puslapis schmoll.gif
Atsakyti
na, Lietuviais esasme męs gimę.. čia bet ką sukritikuot lengva ranka gali lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech, sėdžiu dabar prie kompo ir galvoju, ką čia dar sugalvojus parašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 23, 21:22)
Ech, sėdžiu dabar prie kompo ir galvoju, ką čia dar sugalvojus parašyt biggrin.gif

galvok galvok biggrin.gif galvot sveika biggrin.gif
Atsakyti