Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

QUOTE(auksaranke @ 2008 01 31, 19:04)
Grazus tavo darbeliai 4u.gif  4u.gif . Ar jau buvai adatos pirkti? Siaip ju buna skirtingu dydziu, bet, manau, tures tik vieno dydzio. Tai jeigu rasi daugiau - parasyk, ir as nuvaziuosiu pirkti. Nes man su adata paprastesnius darbelius labiau patinka nerti, negu saudykle biggrin.gif

Aciu uz pagyras. blush2.gif Adatos dar nebuvau pirkti -su mazium namie sedim.Planuoju nulekti pirmadieni. Tada parasysiu,kaip sekesi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~saulyte~: 01 vasario 2008 - 10:51
Sveikos,
Peržiūrėjau Saulytės darbelius....VAU, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O šeiveles tikrai gavau parduotuvėje "Geros akys", vat taip)))Tai dabar darbuojuosi "išsijuosus", tik kad laiko neperdaugiausia.Na, nors ir mažais žingsniukais, bet ,su jūsų pagalba, judu į priekį.Tad iki!!!!!!
Atsakyti
thumbup.gif smile.gif Na esu sužavėta darbeliais. thumbup.gif thumbup.gif

Na ir aš norėčiau išmokti, tik labai gaila verysad.gif , pas mus parduotuvėse tokių dalykų nenusipirksi. Gal kuri žinote Vilniuje parduotuvę kurioje galėčiau įsigyti šaudyklę? 4u.gif
(nu ryt teks važiuoti tai nusipirkčiau blush2.gif )

Na labai jau būsiu dėkinga.

Atsakyti

Na sakykite ar jūs visos matote auksarankės pamokėles nes man tai kažko paveiksliukų nerodo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArmandoMama: 01 vasario 2008 - 16:09
QUOTE(ArmandoMama @ 2008 02 01, 17:08)
Na sakykite ar jūs visos matote auksarankės pamokėles nes man tai kažko paveiksliukų nerodo..  g.gif

Na, taip, jau ir as nebematau. Galim pakartoti pamokele. Ir dar gal ka nauja ideti. Pvz., nerima specialia adata. Rasykite pageidavimus - gal kaip nors prisiruosiu:)
Saudykliu tikrai yra universalinej 5 aukste "Gerose akyse", t.p. Savanoriu 49/2 parduotuveje"Mezgimo siulai". Daugiau tai kazkaip net ir nezinau g.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Būčiau labai jau dėkinga. Nusipirkau jau saudyklę. thumbup.gif

Tai lauksiu jūsių pamokėlių.. thumbup.gif

Na tiesa o su adata, ga labai jau sudėtinga? Nes ir jū mačiau pirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArmandoMama: 02 vasario 2008 - 19:26
QUOTE(auksaranke @ 2008 02 01, 19:28)
Na, taip, jau ir as nebematau. Galim pakartoti pamokele. Ir dar gal ka nauja ideti. Pvz., nerima specialia adata. Rasykite pageidavimus - gal kaip nors prisiruosiu:)
Saudykliu tikrai yra universalinej 5 aukste "Gerose akyse", t.p. Savanoriu 49/2 parduotuveje"Mezgimo siulai". Daugiau tai kazkaip net ir nezinau g.gif

Na taip, gaila, kai išmeta info iš forumo.Turiu pasiūlymą, kur galite dėti info su foto bent jau kuriam laikui.Darausi savo tinklapį, tad kol kas vietos pakankamai.Įeikit adresu www.juodojinasle.lt ir užsiregistruokit. drinks_cheers.gif Tada be problemų forume galite dėti info ir foto.O šitame forume tik įdedam nuorodas su adresu.Tam reikalui įvardinau frevolite temą.Tad ikiukas.Rytoj prikabinsiu savo naują darbelį www.juodojinasle.lt svetainėje ir čia įdėsiu nuorodą, tad iki.O mūsų gretos iš tiesų didėja))) thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ArmandoMama @ 2008 02 02, 20:24)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Būčiau labai jau dėkinga. Nusipirkau jau saudyklę.  thumbup.gif

Tai lauksiu jūsių pamokėlių..  thumbup.gif
Na tiesa o su adata, ga labai jau sudėtinga? Nes ir jū mačiau pirkti  blush2.gif

O kur matei pirkti adatu? As va taip pat palandziojau po interneta, tai radau rankdarbiai.com frivolite adatu. Tik kazkai ne taip atrodo, kaip mano. O nerti adata net lengviau, negu saudykle. Ypac, jeigu darot mazakoki darbeli arba is atskiru motyvu. Tad labai rekomenduoju isbandyti smile.gif
Pamiokele bendysiu ikelti. Bet dar niekad to nedariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ArmandoMama @ 2008 02 02, 20:24)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Būčiau labai jau dėkinga. Nusipirkau jau saudyklę.  thumbup.gif

Tai lauksiu jūsių pamokėlių..  thumbup.gif
Na tiesa o su adata, ga labai jau sudėtinga? Nes ir jū mačiau pirkti  blush2.gif

user posted image

Dabar pabandysiu aprasyti darbo eiga pagal nuotraukas.
Frivolite pagrindas - mazgas. O rastai susideda is mazgais nunertu ziedu ir lanku.
1. Privyniokite siulu ant saudykles. Paleiskite saudykle - ji turi taip kabeti, kaip nutraukoj, ant siulo, kuris neissivynioja.

Papildyta:
QUOTE(dalruka @ 2008 02 02, 20:49)
Na taip, gaila, kai išmeta info iš forumo.Turiu pasiūlymą, kur galite dėti info su foto bent jau kuriam laikui.Darausi savo tinklapį, tad kol kas vietos pakankamai.Įeikit adresu  www.juodojinasle.lt  ir užsiregistruokit. drinks_cheers.gif Tada be problemų forume galite dėti info ir foto.O šitame forume tik įdedam nuorodas su adresu.Tam reikalui įvardinau frevolite temą.Tad ikiukas.Rytoj prikabinsiu savo naują darbelį www.juodojinasle.lt svetainėje ir čia įdėsiu nuorodą, tad iki.O mūsų gretos iš tiesų didėja)))  thumbup.gif  wub.gif

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

2. apie kaires rankos pirstus suformuokite kilpa - ji bus jusu ziedo pagrindas, kuriuo darysite magzus. kilpai siulus apmeskiteapie pirstus is priekio i nugara ir sulaikykite kilpa nyksciu ir smiliumi.
3. Dabar desine ranka saudykle kiskite i ant kaires rankos esancia kilpa judesu "is desines i kaire"
4. Sekantis judesys - saudykle kiiskite is kaires i desine i saudykles siulu suformuota kilpa.
5. Nuo saudykles einanti siula itempkitekaip styga - gavote pirma mazamazgeli - pagrindinio frivolite mazgo pirma dali, kuri suspauskiteir laikykite nyksciu ir smiliumi.
6.Darisime antra mazgeli. Dabar saudykle kiskite ne is karto i kilos viduri, bet is pradziu virs ant nykscio esancios kilpos, o tuomet - i ja.
7. Judesiu is kaires i desine saudykle istraukite is ant kaires rankos pirstu esancios kilpos ir per kilpa,kuria gavote is nuo saudykles einancio siulo.
8. nuo saudykles einanti siula itempkite, kaip styga - gavoteantra maza mazgeli. 9. Ju dabar du - viena pritraukite priekito ir gavote pagrindini frivolite mazga. Sis magas turi laisvai judeti pagrindiniu siulu - einanciu nuo saudykles. Jeigu nejuda - kazka padaret ne taip ir ziedo negalesite nunerti. Jie jis laisvai juda, tada galesi risti sekanti mazga ir padidinti arba sumazinti ant kaires rankos esancia kilpa.
10. Nenuimdami kilpos nuo kaires rankos, riskite tiek mazgu, kokio dydzio noresite zieda. Jeigu mazgus darysite 3-5 mmtoliau viena nuo kito -suformusite taip vadinamas"akutes". Kai padarysite kokiu 20 tokiu dvigubu mazgu, kilpa nuimkitenuo kaires rankos ir ja sutraukite - gavote zieda.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man jau gavosi thumbup.gif thumbup.gif

Na lauksiu tolimesnių pamokėlių... Ir kokius darbelius galima sukurti su viena šaudykle? nes pabandymui tik viena nusipirkau blush2.gif maniau kad neišeis.

Na o adatas tai mačiau Vilniaus gatvėje. Tik numerio tai nežinau. bet ten baigiasi gatvė ir toliau jau pravažiavimo nėra ... Na manau ta akligatvy priėję tikrai kad rasite parduotuvę.

"na tik pastebėjimas kai indedate nuotraukėlę tai paspauskite tarp jų enter. tai bus žemyn išdėstytos nes dabar tai labai platus langas... O gal tik pas mane taip rodo? g.gif Nes vis kompas streikuoja.."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArmandoMama: 03 vasario 2008 - 14:51
QUOTE(ArmandoMama @ 2008 02 03, 15:46)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Man jau gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif
Na lauksiu tolimesnių pamokėlių... Ir kokius darbelius galima sukurti su viena šaudykle? nes pabandymui tik viena nusipirkau  blush2.gif maniau kad neišeis.
Na o adatas tai mačiau Vilniaus gatvėje. Tik numerio tai nežinau. bet ten baigiasi gatvė ir toliau jau pravažiavimo nėra ... Na manau ta akligatvy priėję tikrai kad rasite parduotuvę.

"na tik pastebėjimas kai indedate nuotraukėlę tai paspauskite tarp jų enter. tai bus žemyn išdėstytos nes dabar tai labai platus langas... O gal tik pas mane taip rodo?  g.gif Nes vis kompas streikuoja.."

Aha, jau supratau, kad enter reikia spausti. Tad atsiprasau - pasitaisysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
O aš šiandien nunėriau kryželį, tad noriu pasigirti savo darbeliu:

http://juodojinasle.....php?photo_id=1
Atsakyti