Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

QUOTE(dalruka @ 2008 01 23, 10:11)
Tada klausimas kiek tokia šeivelė kainuoja ir kur pirkai? schmoll.gif

As pirkau Savanoriu g. prie Gerosios vilties ziedo siulu parduotuveleje.O taip pat maciau tokiu pirkti ir CUP'e penktame aukste, ir Vilniaus g.siuvimo reikmenu parduotuveleje. smile.gif Tik pastarojoje brangesne beveik perpus. doh.gif
Atsakyti
Siandien pirma karta perskaiciau apie nerima prancuziska saudykle... Na nerealus groziai gaunasi wub.gif
Saunuoles visos, kurios juos kuriate 4u.gif Gal ir man kada uzeis ikvepimas ir noras isbandyti sia technika ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražu. Ir atrodo, kad nėra labai labai sudėtinga. Tik kruopštus darbas... žinau, kad kai užbaigsiu suplanuotus mezgiunius bandysiu smile.gif

Ačiū Jums, kad mokote tokių grožių.
Atsakyti
Sveikos,
Vakar nusipirkau rekomenduotu "Maxi" siulu.Tai skirtumas didziulis, palyginus su tais siulais is kuriu neriau.Visai kitaip atrodo darbelis.O ir nerti daug maloniau, nes jie nesipesioja:)
Papildyta:
QUOTE(jogurtele @ 2008 01 24, 00:14)
Siandien pirma karta perskaiciau apie nerima prancuziska saudykle... Na nerealus groziai gaunasi  wub.gif
Saunuoles visos, kurios juos kuriate  4u.gif Gal ir man kada uzeis ikvepimas ir noras isbandyti sia technika  ax.gif

Zinoma, kad uzeis, jei tik daugiau nuorodu pavartysi ir pamatysi kokiu grozybiu galima nunerti.O kaip pradedi tai...... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos,
Labai noreciau psigirti graziais savo darbeliais, bet dar tik pradineje stadijoje kapstausi.Idejau pirma nunerta maza darbeli, antras jau geresnis ir trecia jau baigineju.Pasistengsiu jus pasivyti:)) blush2.gif Manau, kad kita savaite jau galesiu pradeti mokytis nerti dviem seivelem.Ir darbeliai prades grazei, tad iki thumbup.gif

Siaubas kokias dideles foto sudejo.....teks ismokti ir foto graziai ideti..

Papildyta:
Nesuprantu kaip man pašalinti savo žinutes, kurių nenoriu?Gal žinot kaip tai daroma?
Atsakyti
O kam tau jas salinti? Viskas gerai jose. Dabar tik i prieki ir kuo daugiau darbeliu bei zinuciu. mirksiukas.gif
As visada neriu tik su MAXI siuliukais,nes kai karta pameginau su IRIS siuliukais panerti,tai teko ir nusikeikti. blush2.gif
Kaip dziugu,kad vis daugiau atsiranda susidomejusiu siuo nerimo budu. biggrin.gif Kuo musu daugiau,tuo dar smagiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~saulyte~: 24 sausio 2008 - 16:15
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 01 24, 18:13)
O kam tau jas salinti? Viskas gerai jose. Dabar tik i prieki ir kuo daugiau darbeliu bei zinuciu.  mirksiukas.gif
As visada neriu tik su MAXI siuliukais,nes kai karta pameginau su IRIS siuliukais panerti,tai teko ir nusikeikti.  blush2.gif
Kaip dziugu,kad vis daugiau atsiranda susidomejusiu siuo nerimo budu.  biggrin.gif Kuo musu daugiau,tuo dar smagiau.  mirksiukas.gif

Tai va va, po "I thumbup.gif risų" kai panėriau su su "Maxi", tai net nebenoriu pagalvoti apie kitus siulus:))
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 01 25, 16:38)
Tai va va, po "I thumbup.gif risų" kai panėriau su su "Maxi", tai net nebenoriu pagalvoti apie kitus siulus:))

Siuluose esu tikrai nenaujoke, tad netinkamu nesiulau lotuliukas.gif
As tu Maxi turiu gal kokiu 20 spalvu ir vis, siulu parduotuveje eidama pro sali, nuperku koki kamuoliuka kitos spalvos. Sia technika padarytiems darbeliams jo uzteks ilgam. Juk niekada nezinai, kokios spalvos nuotaika bus, ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 01 25, 16:53)
Siuluose esu tikrai nenaujoke, tad netinkamu nesiulau  lotuliukas.gif
As tu Maxi turiu gal kokiu 20 spalvu ir vis, siulu parduotuveje eidama pro sali, nuperku koki kamuoliuka kitos spalvos. Sia technika padarytiems darbeliams jo uzteks ilgam. Juk niekada nezinai, kokios spalvos nuotaika bus, ar ne? lotuliukas.gif

O pas mane vyrauja balta spalva.Bet reiks nusipirkti juodos ir speju, raudonos.Nes kazkaip skeciams einamiausia spalva - balta, o vat papuosalams daugeja norinciu juodos ir rudos uzsakymu. g.gif O man taip nepatinka su juoda spalva dirbti... doh.gif Greit akys ivargsta nuo tokios tamsios spalvos. schmoll.gif Bet norai bei pageidavimai man yra svarbiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 01 25, 18:39)
O pas mane vyrauja balta spalva.Bet reiks nusipirkti juodos ir speju, raudonos.Nes kazkaip skeciams einamiausia spalva - balta, o vat papuosalams daugeja norinciu juodos ir rudos uzsakymu.  g.gif O man taip nepatinka su juoda spalva dirbti...  doh.gif Greit akys ivargsta nuo tokios tamsios spalvos.  schmoll.gif Bet norai bei pageidavimai man yra svarbiau.  mirksiukas.gif

Labai smalsu pasidarė, kaip nunerti skėčiai atrodo, gal galėtum įdėti nuotraukytę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 01 30, 18:17)
Labai smalsu pasidarė, kaip nunerti skėčiai atrodo, gal galėtum įdėti nuotraukytę? 4u.gif

Stai cia yra nuoroda i mano darbu albumeli:
http://public.fotki....illa03/skeciai/
ax.gif
Jie yra nerti vaseliu, bet dabar baigineju apnerti sketi su seivute. smile.gif
O ar gavai, dalruka, seivute su isimama seivute?
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 01 31, 15:51)
Stai cia yra nuoroda i mano darbu albumeli:
http://public.fotki....illa03/skeciai/
ax.gif
Jie yra nerti vaseliu, bet dabar baigineju apnerti sketi su seivute.  smile.gif
O ar gavai, dalruka, seivute su isimama seivute?

Grazus tavo darbeliai 4u.gif 4u.gif . Ar jau buvai adatos pirkti? Siaip ju buna skirtingu dydziu, bet, manau, tures tik vieno dydzio. Tai jeigu rasi daugiau - parasyk, ir as nuvaziuosiu pirkti. Nes man su adata paprastesnius darbelius labiau patinka nerti, negu saudykle biggrin.gif
Atsakyti