Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 28, 08:29)
Pritariu auksarankei. Man ir nerealiai patinka tos spirales.Reiks kada pameginti kokia panasia ikomponuoti i koki kurineli.  mirksiukas.gif Tai jos darosi kaip sakei, sushi, neriant tik po puse mazgo?O sukasi jos pacios?
Visaip ziurejau i tavo auksaranke paskutiniaja sia servetele ir niekaip negaleciau pasakyti,kad tai su vaseliu.  g.gif Kad labai jau kitaip atrodo lankeliai...Pasakyciau ,kad cia nerta su seivute ar adata... doh.gif Ir beje labai grazu ornamenta sukurei.  4u.gif

Ačiū, merginos wub.gif
Man irgi tos spiralės patinka, tai va ir naudoju kur netingiu...
Taip, ~saulyte~, turi rišti visąląik tą pusę mazgo, tiesa, nežinau, kaip sušeivute, kai neriu ant adatos, tai prieš pranerdama siūlą per kilpas, ant adatos tą visą kilpų eilę susuku, nes jos pačios jau verčiasi suktis... tai taip kiek nori tankiai prisukui - kuo tankiau prisuki, tuo gražiau, tankiau siūlai suguls, ir tada jau perneri siūlą, užriši mazgelį. Man, neriant 20 nr siūlų, kad gautųsi 1 cm spiralė, reikia maždaug 20 kilpų užnerti...

Auksaranke, tikrai gražus ornamentas gavosi smile.gif
Aš vakar vieną pakabuką irgi penkiakampį dariau, irgi nežinodama kaip gausis, bet dar nepabaigiau visko, tai vėliau pasirodysiu. smile.gif
Atsakyti
O kodel sushi uzdedi mazgeli po spirale? g.gif
stai rodau savo svieziai iskeptus darbelius.Tiksliau, ka tik baigiau tasyte, o kaklo veriniai buvo kiek anksciau pagaminti draugei ir jos dukrai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 29, 06:27)
O kodel sushi uzdedi mazgeli po spirale?  g.gif
stai rodau savo svieziai iskeptus darbelius.Tiksliau, ka tik baigiau tasyte, o kaklo veriniai buvo kiek anksciau pagaminti draugei ir jos dukrai.
user posted image

Jo, darbelio, matau turėjai... bigsmile.gif
Gražus tašiukas thumbup.gif

o mazgelį užveržiu tam, kad kilpos standžiau viena prie kitos sugultų, kad tarpelių neliktų, skystai neatrodytų, nes kitaip jos polaisvės lieka...
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 06 29, 23:50)
Jo, darbelio, matau turėjai...  bigsmile.gif
Gražus tašiukas thumbup.gif

o mazgelį užveržiu tam, kad kilpos standžiau viena prie kitos sugultų, kad tarpelių neliktų, skystai neatrodytų, nes kitaip jos polaisvės lieka...

Aciu. aciuks.gif
Ir dekoju uz paaiskinima. Reiks ir man taip daryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 29, 14:27)
O kodel sushi uzdedi mazgeli po spirale?  g.gif
user posted image

Zinai, tu nepatikesi... Kai pasakei, kad darai rankinuka, tai pagalvojau: jeigu tai uzsakymas, tai padaryciau ji butent tokiu rastu, kaip tu padarei lotuliukas.gif Turbut biolaukai sutampa lotuliukas.gif
Siandien pirma darbo diena - fui.... Bet jau pasibaige - ir tai dziugina. Padariau keleta darbeliu per paskutines atostogu dienas. Kai sutvarkysiu juos - pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Mane darbai užspaudė, tai teko atidėti savo nėrinius į šoną, beliko tik užsukti pasižiūrėti, ką kiti daro.
Ir žiūrėkit, ką radau...
Darbelio nemažai, ką?

user posted image
ir iš prieko:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 07 01, 18:31)
Mane darbai užspaudė, tai teko atidėti savo nėrinius į šoną, beliko tik užsukti pasižiūrėti, ką kiti daro.
Ir žiūrėkit, ką radau...
Darbelio nemažai, ką?

user posted image
ir iš prieko:
user posted image

Nerodo man... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 07 01, 11:08)
Nerodo man...  schmoll.gif

Hm... keista... kitos irgi nemato? g.gif
pažiūrėk čia, birželio 27 ir 29 dienos įrašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 01 liepos 2008 - 18:13
QUOTE(auksaranke @ 2008 07 01, 17:25)
Zinai, tu nepatikesi... Kai pasakei, kad darai rankinuka, tai pagalvojau: jeigu tai uzsakymas, tai padaryciau ji butent tokiu rastu, kaip tu padarei  lotuliukas.gif  Turbut biolaukai sutampa lotuliukas.gif
Siandien pirma darbo diena - fui.... Bet jau pasibaige - ir tai dziugina. Padariau keleta darbeliu per paskutines atostogu dienas. Kai sutvarkysiu juos - pasirodysiu blush2.gif

Nu matai... sutapo mintys... biggrin.gif mirksiukas.gif
O man siandien kaip tik pirma atostogu diena... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2008 07 01, 19:12)
Hm... keista... kitos irgi nemato?  g.gif
pažiūrėk čia, birželio 27 ir 29 dienos įrašus.

Nieko sau,kiek cia darbo ideta... doh.gif As nesiryzciau tokiam zingsniui...
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 07 01, 19:21)
Nieko sau,kiek cia darbo ideta...  doh.gif As nesiryzciau tokiam zingsniui...

O as manau, kad tai butu tikras issukis, kuri priimciau ax.gif Ir, manau, tu, saulyte, tinkamai paskatinta taip pat pabandytum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 07 01, 12:22)
O as manau, kad tai butu tikras issukis, kuri priimciau  ax.gif  Ir, manau, tu, saulyte, tinkamai paskatinta taip pat pabandytum mirksiukas.gif

Na, man tai turbūt dar toli iki tokių dalykų... Nors, jei turėčiau laiko, tai būtų tikrai įdomus iššūkis...
Tuo tarpu, kol laisvo laiko nėra tiek daug, toliau tęsiu savo nedidelių papuošaliukų kolekciją smile.gif Naujausias darbelis, šįkart dovana anytai:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 07 01, 20:43)
Na, man tai turbūt dar toli iki tokių dalykų... Nors, jei turėčiau laiko, tai būtų tikrai įdomus iššūkis...
Tuo tarpu, kol laisvo laiko nėra tiek daug, toliau tęsiu savo nedidelių papuošaliukų kolekciją smile.gif Naujausias darbelis, šįkart dovana anytai:

Fainas labai. Visgi balta lieka balta - visuomet puosniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti