QUOTE(~saulyte~ @ 2008 07 03, 12:55)
Dekui uz tokius lobynus!
Perziurinejant sios moteriskaites albuma, iskilo klausimas - kaip ji neria nusipiesusi schemas ir tada pridedama darba palyginimui?

As ne tik kad schemu nepiesiu - viska is galvos darau( schemos galvoje sukasi), o dar kaip ji sugeba nusipiesti tokia originalia dydziu schemute....
Beje, siryt meginau nerti su vaseliu pagal zurnaliuke esanti aprasyma.Gavosi...

Tik man kazkaip iseina toks grubokas nerinys...

Gal kad laisvai neriu( kieciau nerti nepavyksta, nes tada negaliu istraukti vaselio per mazgelius...Ar tai ir yra?
Kas del piesimo - kai nepiesiu, gaunasi, kaip gaunasi. Mintyse sudetingesnio darbelio nesudeliosi. Bet kelis darbelius taip pat piesiau, nes bijojau, kad galvoje schemale tokia sudetinga nesusidelios. Tai ir rezultatas gavosi atitinkamas - nors prie sirdies dek...

Tik va namie beveik venebunu, tai ner kada pasirodyti...
O kas del pamokos. As taip ir rasiau cia, kad gaunasi ne toks subtilus nerinukas, kaip su adata ar saudyklemis. Pabandyk dar nunerti mano palaidines fragmentuka - jis bus ne toks grubus, kaip pamokos. O viskas del to, kad pynele apnerinejama. Jeigu neapnerineti - kitaip gaunasi, tik tada reikia jau gerai krakmolinti.... Subtilesnis bus, jeigu nersi vaseliu Nr. 1 ir plonesniais siulais (labai tinka mano aprasyti Floretta) Neseniai dejau tokia penkiakampia snaige - ten su vaseliu nunerta