ACIU TAU SUSHI uz paaiskinimus

QUOTE(sushi @ 2008 08 07, 15:43)
~saulyte~, o su paprastu krakmolu nekrakmolini? Juk iki kaulo kietumo su juo gali sustandinti...
Beje, nežinau, ar pas mane tas purškiamas krakmolas toks geras, ar kaip čia, bet man labai gerai jis standina
Beje, nežinau, ar pas mane tas purškiamas krakmolas toks geras, ar kaip čia, bet man labai gerai jis standina

Kol kas dar nemeginau su paprastu krakmolu tokiu budu nertu darbeliu krakmolinti.(vis nespeju

As papuosaliuku dazniausiai nekrakmolinu, nebent jei krui reikia, tai nedaug su purskiamu krakmolu.Nes tikrai,kaip sushi sako, bus paciai nemalonu toki kieta kakla pjaunanti papuosala nesioti.

sveikos merginos
na aš irgi pasigavau šita žavų 'virusiuką'....
šiandien nusipirkau šaudyklėlę ir norėjau jūsų paklausti ar ta siūlų šeivutė šaudyklėje turi laisvai suktis ? nes aš tik su pirštais galiu ją pasukti, o traukiant siulą ji labai labai sunkiai juda... ar čia taip turi būti?
ir dar kiek žiūrėjau darbo su šeivute aprašymus, nepastebėjau, kad šaudyklė būtų su vašeliu vienam gale
....
adatos pirkti neisdrįsau, nes turėjo tik 7 dydžio, kaip suprantu pačią ploniausią, o vašelių Vilniaus g. sakė, kad bus tik rugpjūčio pabaigoje...
perskaičiau beveik visą jūsų temutę, labai mielų darbelių esate sukūrę.... šaunuolės
gal jeigu kada rinksitės vėl pasimokyti priimsite ir mane

na aš irgi pasigavau šita žavų 'virusiuką'....
šiandien nusipirkau šaudyklėlę ir norėjau jūsų paklausti ar ta siūlų šeivutė šaudyklėje turi laisvai suktis ? nes aš tik su pirštais galiu ją pasukti, o traukiant siulą ji labai labai sunkiai juda... ar čia taip turi būti?

ir dar kiek žiūrėjau darbo su šeivute aprašymus, nepastebėjau, kad šaudyklė būtų su vašeliu vienam gale

adatos pirkti neisdrįsau, nes turėjo tik 7 dydžio, kaip suprantu pačią ploniausią, o vašelių Vilniaus g. sakė, kad bus tik rugpjūčio pabaigoje...
perskaičiau beveik visą jūsų temutę, labai mielų darbelių esate sukūrę.... šaunuolės

gal jeigu kada rinksitės vėl pasimokyti priimsite ir mane

Jurgina1975, as pati neriu ir labai vertinu seivutes su viename gale vaseliu, nes kai reikia perkisti seivute, viska turi po ranka.Nereikia atskirai imti ar net ieskoti vaselio. Kai viena mano seivute nusidevejo, tai butent kitos ieskojau su vaseliu.
O siulas kol kas pradzioje sunkiai sukiojasi.Po to ta rite issivaikscioja ir lengviau gali pasukti siula. Bet jei rite per daug laisvai sukiosis, tada negalesi nerti, nes siulo nepatrauksi uztvirtinimui.vat man viena seivute taip ir atitarnavo savo amzeli, nes ji pati buvo plastikine ir nuo didelio darbo kruvio
rite pradejo per laisvai suktis, nebeuzsifiksuodavo.Tad teko keisti seivute.
Ir dar turiu viena sievute,kuri ne taip patempus siula( kazkuriuo kampu), nupjauna siula.Tai matyt yra gamybos brokas, tad....
Papildyta:
Man neleidzia atsisiusti...
Gal kas jau turi atsisiuntes ir galetu permesti man i e-pasta?
O siulas kol kas pradzioje sunkiai sukiojasi.Po to ta rite issivaikscioja ir lengviau gali pasukti siula. Bet jei rite per daug laisvai sukiosis, tada negalesi nerti, nes siulo nepatrauksi uztvirtinimui.vat man viena seivute taip ir atitarnavo savo amzeli, nes ji pati buvo plastikine ir nuo didelio darbo kruvio

Ir dar turiu viena sievute,kuri ne taip patempus siula( kazkuriuo kampu), nupjauna siula.Tai matyt yra gamybos brokas, tad....
Papildyta:
QUOTE(smilga246 @ 2008 08 06, 13:34)
Gal kam reikia?

Yra va čia
Labai gražiūs ir pakankamai sudėtingi darbeliai. Yra išsamūs aprašymai, nėra pieštų schemų.

Yra va čia
Labai gražiūs ir pakankamai sudėtingi darbeliai. Yra išsamūs aprašymai, nėra pieštų schemų.

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 08 12, 05:37)
Gal kas jau turi atsisiuntes ir galetu permesti man i e-pasta?

Parašyk į AŽ savo emailą

as parsisiunciau ta knygute bet man neatidaro
,kokios programos reikia kad eitu atidaryt?

QUOTE(norwa @ 2008 08 13, 11:32)
as parsisiunciau ta knygute bet man neatidaro
,kokios programos reikia kad eitu atidaryt?

Atsisiųsk iš čia DjVu plejerį

Sushi, o o kuria ten programyte reikia siustis?

QUOTE(jurgina1975 @ 2008 08 13, 14:14)
Ten, kur dešinėje kiek žemiau yra - Get DjView arba Get DJvu - nebepamenu, kurią pati siunčiausi, pabandyk vieną, jei ji neveiks, tada kitą atsisiųsk. Ji veikia kaip priedėlis prie interneto naršyklės, ją suinstaliavus automatiškai atidaryti turėtų tuos djvu failus...
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 08 13, 14:45)
ačiū, Sushi

Į sveikatą

QUOTE(jurgina1975 @ 2008 08 13, 14:45)

Sveikinu su pirmaisiais bandymais

Dabar, kai jau esmę žinai, viskas eisis daug greičiau

Smagus užsiėmimas, tiesa?