Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

ACIU TAU SUSHI uz paaiskinimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 08 07, 15:43)
~saulyte~, o su paprastu krakmolu nekrakmolini? Juk iki kaulo kietumo su juo gali sustandinti...

Beje, nežinau, ar pas mane tas purškiamas krakmolas toks geras, ar kaip čia, bet man labai gerai jis standina  g.gif

Kol kas dar nemeginau su paprastu krakmolu tokiu budu nertu darbeliu krakmolinti.(vis nespeju blush2.gif ) O jei krakmolinu kazka kita, tai tik su paprastu krakmolu ir tikrai gerai gaunasi. ax.gif

As papuosaliuku dazniausiai nekrakmolinu, nebent jei krui reikia, tai nedaug su purskiamu krakmolu.Nes tikrai,kaip sushi sako, bus paciai nemalonu toki kieta kakla pjaunanti papuosala nesioti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~saulyte~: 09 rugpjūčio 2008 - 11:21
sveikos merginos 4u.gif
na aš irgi pasigavau šita žavų 'virusiuką'....
šiandien nusipirkau šaudyklėlę ir norėjau jūsų paklausti ar ta siūlų šeivutė šaudyklėje turi laisvai suktis ? nes aš tik su pirštais galiu ją pasukti, o traukiant siulą ji labai labai sunkiai juda... ar čia taip turi būti? g.gif
ir dar kiek žiūrėjau darbo su šeivute aprašymus, nepastebėjau, kad šaudyklė būtų su vašeliu vienam gale blush2.gif ....

adatos pirkti neisdrįsau, nes turėjo tik 7 dydžio, kaip suprantu pačią ploniausią, o vašelių Vilniaus g. sakė, kad bus tik rugpjūčio pabaigoje...

perskaičiau beveik visą jūsų temutę, labai mielų darbelių esate sukūrę.... šaunuolės thumbup.gif

gal jeigu kada rinksitės vėl pasimokyti priimsite ir mane ax.gif
Atsakyti
Jurgina1975, as pati neriu ir labai vertinu seivutes su viename gale vaseliu, nes kai reikia perkisti seivute, viska turi po ranka.Nereikia atskirai imti ar net ieskoti vaselio. Kai viena mano seivute nusidevejo, tai butent kitos ieskojau su vaseliu.
O siulas kol kas pradzioje sunkiai sukiojasi.Po to ta rite issivaikscioja ir lengviau gali pasukti siula. Bet jei rite per daug laisvai sukiosis, tada negalesi nerti, nes siulo nepatrauksi uztvirtinimui.vat man viena seivute taip ir atitarnavo savo amzeli, nes ji pati buvo plastikine ir nuo didelio darbo kruvio mirksiukas.gif rite pradejo per laisvai suktis, nebeuzsifiksuodavo.Tad teko keisti seivute. smile.gif
Ir dar turiu viena sievute,kuri ne taip patempus siula( kazkuriuo kampu), nupjauna siula.Tai matyt yra gamybos brokas, tad....
Papildyta:
QUOTE(smilga246 @ 2008 08 06, 13:34)
Gal kam reikia?
user posted image
Yra va čia

Labai gražiūs ir pakankamai sudėtingi darbeliai. Yra išsamūs aprašymai, nėra pieštų schemų.

Man neleidzia atsisiusti... g.gif Gal kas jau turi atsisiuntes ir galetu permesti man i e-pasta?
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 08 12, 05:37)
Man neleidzia atsisiusti...  g.gif Gal kas jau turi atsisiuntes ir galetu permesti man i e-pasta?

Parašyk į AŽ savo emailą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 08 12, 16:20)
Parašyk į AŽ savo emailą wink.gif

Parasiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
as parsisiunciau ta knygute bet man neatidaro schmoll.gif ,kokios programos reikia kad eitu atidaryt?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2008 08 13, 11:32)
as parsisiunciau ta knygute bet man neatidaro  schmoll.gif  ,kokios programos reikia kad eitu atidaryt?

Atsisiųsk iš čia DjVu plejerį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 13 rugpjūčio 2008 - 18:34
Sushi, o o kuria ten programyte reikia siustis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 08 13, 14:14)
Sushi, o o kuria ten programyte reikia siustis?  g.gif

Ten, kur dešinėje kiek žemiau yra - Get DjView arba Get DJvu - nebepamenu, kurią pati siunčiausi, pabandyk vieną, jei ji neveiks, tada kitą atsisiųsk. Ji veikia kaip priedėlis prie interneto naršyklės, ją suinstaliavus automatiškai atidaryti turėtų tuos djvu failus...

Atsakyti
ačiū, Sushi smile.gif

clap.gif na va, po kelių valandų intensyvių paveiksliukų ir video studijų bei bandymų, mano pirmieji lapukai smile.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 08 13, 14:45)
ačiū, Sushi smile.gif

Į sveikatą smile.gif

QUOTE(jurgina1975 @ 2008 08 13, 14:45)
clap.gif  na va, po kelių valandų intensyvių paveiksliukų ir video studijų bei bandymų, mano pirmieji lapukai smile.gif  ax.gif

clap.gif clap_1.gif clap.gif clap_1.gif clap.gif
Sveikinu su pirmaisiais bandymais smile.gif šaunuolė, smagu kad prisijungei prie mūsų wub.gif wub.gif
Dabar, kai jau esmę žinai, viskas eisis daug greičiau smile.gif
Smagus užsiėmimas, tiesa? cool.gif
Atsakyti