Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

aciu merginos 4u.gif

va radau pamokeliu su adata, gal kam pravers ax.gif
as dali aprasymu ir nuotraukeliu susidejau i word'a, kad viskas vienoje vietoje butu - jei kam reikes, sakykit smile.gif
http://groups.msn.co...techniques.msnw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina1975: 07 rugsėjo 2008 - 20:02
Pakelsiu aukstyn pritylusia temele. susiduriau su problemele - neiseina nunerti gelytes adata, kai siulas eina nuo siulu kamuoliuko. Jei atsikerpu siulo gala, tada graziai susideda gelyte, o jei noriu nunerti ja is siulo kamuoliuko, tai... schmoll.gif
Atsakyti
Labai įdomu... g.gif
O apie kokią gėlytę kalbi? Gal gali kokią foto įmest, kokį pvz?
Atsakyti
Užkrėtėt ir mane "šaudyklių" liga... smile.gif Lyg ir kažkas gaunasi, tik ką daryt, kad siūlas nesusisuktų? Su visokiais labai nedideliais ratukais / juostelėm problemų nėra, o su didesniais prasideda problemos -- tiek vienas, tiek kitas siūlas sukasi, ir nėrinys kažkoks "kreivas šleivas persisukęs" gaunasi. Kad kažką ne taip darau, tai aišku, tik va ką? g.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi prie musu burelio smile.gif
gal labiau patyre merginos tau geriau paaiskins - kai padarai viena lankeli/ziedeli - ji uzfiksuoji, tada apsuki nerinuka ir padarai sekanti ziedeli, vel uzfiksuoji ir apsuki.

kazkur temoje yra labai gera nuoroda i knyga "Needle tatting" - jei gali parsisiusk, ten viskas labai aiskiai parodyta.

Atsakyti
Hm... Čia maždaug "vienas žiedelis iš gerosios pusės, kitas -- iš blogosios"? smile.gif
Na, reiks pabandyt, bet kad jei "geroji" pusė ilgesnė, ji pati persisuka. Bandžiau čia "virvutę" iš kokių 5*16 akučių. Tai maždaug nuo vidurio ji kažkaip persikreipė.
Aišku, galima bandyt periodiškai liept siūlui "išsisukt", bet kad tada dažniau išsukinėt reiks, negu nert
Atsakyti
aha, vienas is 'geros', kitas - is 'blogos' puses smile.gif
tik as cia su adata neriu, tai lengviau ir niekas nepersisuka (dar karta aciu auksarankei smile.gif
Atsakyti
Amanita, nežinau, kas ten tau daugiausiai persisukinėja, ar siūlas, ar pats nėrinys...
Aš tai, prieš nerdama su adata, siūlą visada pratempiu keletą kartų tarp stipriai suspaustų pirštų, kad jis kiek atsisuktų bei neriant man nebesisuktų, kai traukiu per mazgus...
O dėl tų nėrinio pervertimų, tai aš asmeniškai žiedelį nunėrus ir mazgelį užrišus perverčiu, tada darau lankelį, po lankelio vėl atverčiu į gerąją pusę. Gaunasi taip, kad žiedeliai nuneriami gerojoje pusėje, o lankeliai - išvirkštinėje. Bent jau man taip neriant visas nėrinys gan tiesus gaunasi, nelabai kas ten kur sukiojasi. O jei betraukiant siūlą per mazgus tau tie mazgai linkę apilink siūlą suktis, tai prilaikyk juos tarp pirštų, kad visi lygiai sugultų. Gal tokie patarimai kiek padės....
Sėkmės mirksiukas.gif

Aš kaip tik šiuo metu neriu pusseserės vestuvėms papuošalus, tai greitu laiku pasirodyt žadu smile.gif

~saulyte~, kaip ten tau su tom gėlytėm sekasi?

Amanita, o tai tu su šaudyklėle neri? Ar su adata? (Visai susipainiojau.... doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 13 rugsėjo 2008 - 20:05
QUOTE(sushi @ 2008 09 13, 20:57)
Amanita, o tai tu su šaudyklėle neri? Ar su adata? (Visai susipainiojau.... doh.gif )

Su šaudykle smile.gif Tokia sena gera tarybine smile.gif
Dėkui už idėjas, eisiu patyrinėt, kur ten "geroji" pusė ir kas ten suktis nori. Va dar internete radau idėją, kad ne siūlą ant šaudyklės vyniot, o šaudyklę ant siūlo, tada mažiau sukasi (bent tiek malonu, kad ne man vienai kažkas sukiojasi, vis tas lietuviškas "valio, kaimynui irgi blogai" blush2.gif ))

Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2008 09 13, 13:12)
Su šaudykle smile.gif Tokia sena gera tarybine smile.gif
Dėkui už idėjas, eisiu patyrinėt, kur ten "geroji" pusė ir kas ten suktis nori. Va dar internete radau idėją, kad ne siūlą ant šaudyklės vyniot, o šaudyklę ant siūlo, tada mažiau sukasi (bent tiek malonu, kad ne man vienai kažkas sukiojasi, vis tas lietuviškas "valio, kaimynui irgi blogai"  blush2.gif ))

O jo, būk rami, visoms visokių nesusipratimų būną wink.gif
O pirmas jų, tai manau, visoms buvo tas susipainiojimas, kuris siūlas ant kurio vyniojasi smile.gif
Dabar, kai atsirinkai, manau, viskas eisis daug sklandžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 09 13, 15:58)
Pakelsiu aukstyn pritylusia temele. susiduriau su problemele - neiseina nunerti gelytes adata, kai siulas eina nuo siulu kamuoliuko. Jei atsikerpu siulo gala, tada graziai susideda gelyte, o jei noriu nunerti ja is siulo kamuoliuko, tai...  schmoll.gif

Tai uzsuk pas mane i darba - issiaiskinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 09 14, 09:36)
Tai uzsuk pas mane i darba - issiaiskinsim smile.gif

Na ziuresiu kaip man cia gausis susidraugauti su ta gelyte.Ir gal tada uzleksiu... doh.gif
O gelyte neriu paprasta is 5 ziedlapiu. Kai neriate su adata gelyte, tai tarp ziedlapiu paliekate tarpeli ar kita sekanti lapeli pradedate prie pat ka tik isnerto ir suformuoto lapelio? Gal aiskiai paklausiau... g.gif
Siandien nufotografavau viena savo papuosaliuka, tai ryt parodysiu jums. Ten bus gelyte, kuria teko nerti su nukirptu siulu.
Ir beje...kiek man nervu ir kantrybes kainuoja gerai ir kokybiskai nufotografuoti papuosaliuka... doh.gif Jei fotografuoju is toliau,kad butu ryskiau, tai nesimato rastelio bei karoliuku, o jei fotografuoju is arti, tai viskas susilieja... verysad.gif Siandien fotografavau pries saule ir ka...nieko nesigavo... doh.gif
Atsakyti