Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

Prasau Jusu pagalbos, merginos....
Kaip nunerti tokias kilputes kaip pridetoje nuotraukoje parodyta?
http://www.tatting.d...l/necklace.html

Kaip siulas,jungiantis ziedus eina is apacios, as moku ir suprantu,bet cia...Ziedeliai sujungti,bet siulo nesimato? g.gif Kiek supratau,tai cia nerta su dviem seivutemis...
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 12 14, 20:06)
Prasau Jusu pagalbos, merginos....
Kaip nunerti tokias kilputes kaip pridetoje nuotraukoje parodyta?
http://www.tatting.d...l/necklace.html

Kaip siulas,jungiantis ziedus eina is apacios, as moku ir suprantu,bet cia...Ziedeliai sujungti,bet siulo nesimato?  g.gif Kiek supratau,tai cia nerta su dviem seivutemis...

Sakyciau, kadcia nerta 3 (arba net 4) saudyklemis. blink.gif Tarp ziedu tarpuose ne vienas pagrindinis siulas, o du arba 3, o paskui su kiekvienu padaromas atskiras lankas (gal visgi 4 saudykles reikalingos arba 2 saudykles ir vietoj kit7 saudykliu - 2 siulai is kamuoliuku)). Cia jau sudetigesnis darbelis, nors ir neatrodo. g.gif Reiketu pabandyti, tada tiksliau galeciau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2007 12 15, 10:23)
Sakyciau, kadcia nerta 3 (arba net 4) saudyklemis.  blink.gif Tarp ziedu tarpuose ne vienas pagrindinis siulas, o du arba 3, o paskui su kiekvienu padaromas atskiras lankas (gal visgi 4 saudykles reikalingos arba 2 saudykles ir vietoj kit7 saudykliu - 2 siulai is kamuoliuku)). Cia jau sudetigesnis darbelis, nors ir neatrodo.  g.gif Reiketu pabandyti, tada tiksliau galeciau pasakyti biggrin.gif

Maniau,kad daugiausiai tegali buti 2 saudykles.O cia... doh.gif g.gif Kai kada ateityje rasi laisvesnio laiko, prasau pamegink...Ir as tada meginsiu sukti savo makaule,kaip galima nerti su tiek daug seivuciu...Man pirstu pritruks,reiks kvietis vyra i pagalba ir tada jau bus tikras seimos hobis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 12 15, 20:03)
Maniau,kad daugiausiai tegali buti 2 saudykles.O cia...  doh.gif  g.gif Kai kada ateityje rasi laisvesnio laiko, prasau pamegink...Ir as tada meginsiu sukti savo makaule,kaip galima nerti su tiek daug seivuciu...Man pirstu pritruks,reiks kvietis vyra i pagalba ir tada jau bus tikras seimos hobis.  biggrin.gif

Tai tuose pamokelese, kur siunciau, turetu buti ir nerimas 3 suadyklemis. O cia matosi, kad tarp ziedu tie tarpai yra zymiai storeni, o ir mazgai - is vienos lanko puses ir is kitos. Tai darau prielaida, kad butent taip ir nerta. Pabandyk nerti bent dvien saudyklem - labiau suprasi, apie ka sneku. O gal ir klystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2007 12 15, 20:31)
Tai tuose pamokelese, kur siunciau, turetu buti ir nerimas 3 suadyklemis. O cia matosi, kad tarp ziedu tie tarpai yra zymiai storeni, o ir mazgai - is vienos lanko puses ir is kitos. Tai darau prielaida, kad butent taip ir nerta. Pabandyk nerti bent dvien saudyklem - labiau suprasi, apie ka sneku. O gal ir klystu biggrin.gif

Tai,kad as teturiu tik pora pamokeliu - vienoje nerimas viena seivute, kitoje - dviem. Dar planavai man atsiusti pamokele kaip nerti su spec. adata.Gal ten ir yra apie triju seivuciu nerima... g.gif Bet as to dar neturiu... mirksiukas.gif Gal galetum atsiusti kada prie progos? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 12 16, 19:05)
Tai,kad as teturiu tik pora pamokeliu - vienoje nerimas viena seivute, kitoje - dviem. Dar planavai man atsiusti pamokele kaip nerti su spec. adata.Gal ten ir yra apie triju seivuciu nerima...  g.gif Bet as to dar neturiu... mirksiukas.gif Gal galetum atsiusti kada prie progos?  4u.gif

Gerai, paieskosiu, ko dar neturi. Bet jau uzteks ir to, kai pabandysi 2 saudykles smile.gif Ir suprasi:)
Atsakyti
Rodau viena is paskutiniuju darbeliu:

user posted image

ax.gif
Su papuosalais jau baigiu.Kalediniu dovanu dezute jau pilna. biggrin.gif Dabar pradejau nerti zymekli knygai.Buvau nusiziurejusi laaaabai grazu,bet...pasirodo,jis nertas su daugiau nei 2 sievutem. g.gif Tai pradejau paprastesni - tik su 2 saudyklem. blush2.gif
Atsakyti
Gal reikia šitos user posted imageknygos?
Yra va čia
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2007 12 20, 10:31)
Gal reikia šitos user posted imageknygos?
Yra va čia

Oi,kaip aciu. aciuks.gif Renku viska kas susije su frivolite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 12 20, 16:56)
Oi,kaip aciu.  aciuks.gif Renku viska kas susije su frivolite.  mirksiukas.gif

Gera knyga, as ja turiu- man visai patiko. Ypac jeigu jau kazkiek pazengusi sioje srytyje 4u.gif
Atsakyti
Noriu visas pasveikinti su artejanciomis sventemis ir linkiu ramios Jums Kuciu vakarienes, dziaugsmingu sv.Kaledu ir smagiu Naujuju metu! newyear.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais! biggrin.gif
Rodau pora savo darbeliu.Si karta knygu zymekliai:
user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti