Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

Sveikos! Su naujais!
Saulyte, labai kruopštūs darbeliai (įtariu, jau kažkam padovanojai rolleyes.gif )
Gal norit šitos user posted imageknygos? Yra čia...
Atsakyti
Aciu uz ivertinima. aciuks.gif Siais zymekliais jau dziaugiasi uosviai. smile.gif
Aciu uz knyga, bet man jos neatidaro... verysad.gif Turbut reikia kitos programos kompe... g.gif
Atsakyti
Knyga yra djvu formate, norint ją peržiūrėti reikia DjVu Browser Plug-in. Jį galima parsisiųsti iš čia: http://www.lizardtec...hp?page=plugins mirksiukas.gif
Atsakyti
Vau, super, lekiu ir aš šeivelių pirkti))) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 01 03, 13:53)
Su Naujaisiais Metais!  biggrin.gif
Rodau pora savo darbeliu.Si karta knygu zymekliai:
user posted image

user posted image

4u.gif

Grazus darbeliai ir gera ideja - padaryti skirtukus. Tobuleji drinks_cheers.gif
Reikia kazkaip ir man ka nors padaryti - seniai jau saudykles rankose laikiau blush2.gif Bet praeitu metu gale prisizadejau, kad daugiau skirsiu laiko ne darbui - o malonumui.... Be to, reikia didint musu, rankdarbiaujanciu gretas ir gundyt kitas savo darbeliais. Ar ne, saulyte? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 01 12, 10:14)
Grazus darbeliai ir gera ideja  - padaryti skirtukus. Tobuleji  drinks_cheers.gif
Reikia kazkaip ir man ka nors padaryti - seniai jau saudykles rankose laikiau blush2.gif Bet praeitu metu gale prisizadejau, kad daugiau skirsiu laiko ne darbui - o malonumui.... Be to, reikia didint musu, rankdarbiaujanciu gretas ir gundyt kitas savo darbeliais. Ar ne, saulyte? thumbup.gif

Tai zinoma.Kazkaip jau nebedristu rodyti cia savo darbeliu.Rodos,kad tik as ir auksaranke apsilankom cia... g.gif Nesinori visos temos apkrauti vien tik savo zinutemis. mirksiukas.gif
Merginos ciupkit i rankas seivutes ir pirmyn! Labai saunus uzsiemimas... mirksiukas.gif O kuo musu daugiau, tuo smagiau ir ideju daugiau. gathering.gif
Atsakyti
Sveikos, Auksaranke ir Saulyte!
Aš tik šiandien prisijungiau prie šito forumo, bet jau spėjau nusipirkti šeiveles ir išbandyti.Ir tai tik dėka jūsų.Taip,kad labai ačiū, nes šitos technikos jau seniai norėjau išmokti, o iš rusiškos knygos kurią turiu, niekaip negalėjau išsiaiškinti.Tad labai padėjo sudėtos merginų pamokėlės, knygosir kt.Tad iki, idėkite savo darbelius, tikrai verta akis paganyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 01 12, 16:51)
Sveikos, Auksaranke ir Saulyte!
Aš tik šiandien prisijungiau prie šito forumo, bet jau spėjau nusipirkti šeiveles ir išbandyti.Ir tai tik dėka jūsų.Taip,kad labai ačiū, nes šitos technikos jau seniai norėjau išmokti, o iš rusiškos knygos kurią turiu, niekaip negalėjau išsiaiškinti.Tad labai padėjo sudėtos merginų pamokėlės, knygosir kt.Tad iki, idėkite savo darbelius, tikrai verta akis paganyti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai saunu,kad musu gretos dideja. clap_1.gif Butinai desiu ir toliau savo darbelius, nes stimulas jau yra. biggrin.gif
O gal ir mums parodyk ta rusiska knygute? mirksiukas.gif
Va cia sitame puslapyje radau knygu, bet jos ispaniskai ir pardavimui verysad.gif

http://www.realce.es/realce/index.html

Perziurejusi daugybe frivolite puslapiu, supratau,kad si buda labai megsta ispanes.Bet man ispanu kalba neikandama... doh.gif O taip norisi seile pavarvinti vartant knygeles... cool.gif
Atsakyti
Laba diena,
Knyga, kurioje jau seniai mačiau frivolite tecniką, vadinasi "Dlia tech kto viažet", bet jos nėra net ką lyginti su tuo, ką radau šiame puslapyje, sudėta jūsų. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Akims paganyti....(sitos nuorodos forume nemaciau)

http://frivolite.org/patrones.aspx thumbup.gif
Papildyta:
Net video galima pažiūrėti kaip neriama, SUPER

http://frivolite.org/demo.aspx

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geros nuorodos.Man patiko ir ju dar nebuvau maciusi. thumbup.gif
O jau ka nors,Dalruka, nunerei?Parodyk mums. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kiek cia visokiu graziu ir idomiu dalyku bigsmile.gif
Kazkaip labai gundo pabandyt sita technika.
Sakykit, o kiek valandu uztrunka padaryt pavyzdziui knygos skyrikli?
Atsakyti