Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Fado, kažkaip keistai rašai g.gif . Nelabai suprantamai g.gif. Kaip supratau, tu piktiniesi natūraliais dalykais.
Kad daržely spintelės ar stalčiukai žymimi gyvūnų ar augalų paveiksliukais - tai ne naujiena. O kaip gi kitaip? Kol vaikučiai skaityti skaičiuoti nemoka, tai labai puikus būdas padėti vaikui susigaudyti.
Kažkaip keistai ir nemaloniai man nuskambėjo, kai rašei "šalia manęs per pietų miegą gulėdavo mergytė ežiukas". Juk ji savo vardą turėjo mirksiukas.gif. Tokia mintis atėjo, kad tu pati(pats) per daug sureikšminai tuos paveiksliukus. Gyvūnėliais žymimos spintelės, o ne vaikai. Žinai, iš tavo pasisakymų gali pasirodyti, kad jūs vieni kitus ne vardais, o žvėrelių pavadinimais šaukdavot doh.gif : "ei, Ežiuk, atmesk kamuolį!". Brrrr.. Pasipiktinau mad.gif .
Ne, tikrai nesuprantu tavo pasisakymų schmoll.gif . Ypač paskutiniojo unsure.gif . Ar tu kažkuo piktiniesi, ar tu tik daliniesi prisiminimais...
Atsiprašau, jei mano nuomonė tave užgavo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 05 29, 11:41)
Fado, kažkaip keistai rašai g.gif . Nelabai suprantamai  g.gif. Kaip supratau, tu piktiniesi natūraliais dalykais.
Kad daržely spintelės ar stalčiukai žymimi gyvūnų ar augalų paveiksliukais - tai ne naujiena. O kaip gi kitaip? Kol vaikučiai skaityti skaičiuoti nemoka, tai labai puikus būdas padėti vaikui susigaudyti.
Kažkaip keistai ir nemaloniai  man nuskambėjo, kai rašei "šalia manęs per pietų miegą gulėdavo mergytė ežiukas". Juk ji savo vardą turėjo mirksiukas.gif. Tokia mintis atėjo, kad tu pati(pats) per daug sureikšminai tuos paveiksliukus. Gyvūnėliais žymimos spintelės, o ne vaikai. Žinai, iš tavo pasisakymų gali pasirodyti, kad jūs vieni kitus ne vardais, o žvėrelių pavadinimais šaukdavot doh.gif : "ei, Ežiuk, atmesk kamuolį!". Brrrr.. Pasipiktinau mad.gif .
Ne, tikrai nesuprantu tavo pasisakymų  schmoll.gif . Ypač paskutiniojo  unsure.gif . Ar tu kažkuo piktiniesi, ar tu tik daliniesi prisiminimais...
Atsiprašau, jei mano nuomonė tave užgavo unsure.gif .

Atsiprašau, kad užkliuvau... Visų pirma, aš nesipiktinu jokiais dalykais. Kad žymėdavo gyvūnėliais, man labai patiko - juk nerašiau mananti, kad tai blogai? Antra, mes tikrai vienas kitą vadindavom Kregždutėmis, Ežiukais, Nameliais. Labai atsiprašau, bet tikrų vardų vienas kito, jei ir žinojom, tai nevartojom, todėl negalėčiau pasakyti nė vieno.. Ir aš niekuo nesipiktinu. Man tas darželis patiko, nors neilgai aš jį lankiau. O dėl to, ką rašiau, tai tiesiog papostinau, kas atėjo į galvą, jį prisiminus. Maniau, kad galima ir taip.. niu nepyk gi taip, nenorėjau nė įžeisti, nei papiktinti nieko. verysad.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif Na va, dabar visiems viskas aišku thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aš gyvenu prie šio darželio (prie pat) ir ne tik kad mačiau, bet ir girdėjau auklėtojų rėkimą. ir net kelis kartus, nes dažnai einu į parduotuvę pro šį darželį. dažnai ateina bernų, kurie sėdi porelėmis ir rūko kažkokią žolę ar ką. net esu skambinusi policijai, kad pažiūrėtų, ar kas vyksta. dažnai praeinu, tad ir mačiau, kai buvo vaikučių balius su tėveliais, tai berniukai pro tvorą bėgo pas kažką į namus, o tada tėveliai ieškojo doh.gif man nepatinka vaikų uždarumas, auklėtojos tik sėdi ant suoliukų ir nieko daugiau nedaro, joms lengviau užrėkti (užkriokti). kaip bebūtų gaila, nevesiu į šį schmoll.gif mačiau, kai net buvo erzinama mergaitė, nes ji buvo silpnesnio lygio (psichologiškai). o pliusai būtų tik kad darželis sutvarkytas, kažkiek saugus, bet tos paauglių bandos ir poravimasis neatrodo ten patrauklus rolleyes.gif ir apskritai vaikai turi reikštis, nebūti užguiti. kai pasitinka mamos (ateje vaikuciu pasiimti), net akyse prašvinta vaivorykštės ir tekini bėga neatsisukę ir neatsisvekinę, nepranešę auklėtojoms. tikriausiai, jei dingtų vaikas, ar kas nutiktų rimto - laikinai susimąstytų unsure.gif
Atsakyti

Visiška dezinformacija,nesuprantu,kam tai naudinga,vienu žodžiu, thumbup.gif
Kaip galima įžiūrėti vaiko vaivorykštes akyse,stovint už tvoros.Vaikus reikia kalbinti dažnai,kad jau eitų namo lotuliukas.gif .
Kažin koks ten balius galejo būti g.gif,neseniai buvo išleistuvės,bet nei vienas vaikas nepabėgo,tėveliai ir auklėtojos net šampano taurės nepakėlė,buvo tik vaikų paruoštas koncertas ir tortas vaikams.18 val.viskas baigėsi gražiai.
Tiesa tik del paauglių,kai nera vaikų lauke,jie renkasi,bet ką rūko neįžiūrėjau g.gif ,bet kaip tik vaikai išeina į kiemą,jie išprašomi iš darželio teritorijos.Jie renkasi ne tik čia,bet policija nepristovės.
Kaip kas supranta auklėtojų rėkimą,vaikų apie 100 ,teritorija nedidelė,tyliai nepasakysi,jeigu matai,kad kažkas negerai,svarbu,kad atkreiptų dėmesį o paskui jau gali ir ramiai paaiškinti ,kame reikalas.
Darželio visos grupės pilnos vaikų,manau,nėra taip blogai 4u.gif ,nes pasirinkimas yra didelis,šalia du darželiai. 4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad darželis liepos mėn. nedirba. Jau seniai darbdaviai neduoda vasarą atostogų po mėnesį, tad reikia samdyti auklę. Šiandien delfyje skaičiau, kad "Išimtis – Vilnius ir Kaunas, kur norintis vasarai užsidaryti darželis privalo sušaukti visuotinį tėvų susirinkimą ir gauti jų raštišką sutikimą". Tačiau visuotinio tėvų susirinkimo nebuvo. schmoll.gif
Atsakyti
MyWay, sakai gyveni prie darželio.. mastau.gif ir kelis (NET doh.gif biggrin.gif ) kartus girdėjai rėkimą... blink.gif jėz jėz net baisu.. nepyk, bet nesiriša man čia kažkas... Pvz mano mergina tai pyksta, jeigu ateina močiutė anksčiau pasiimt.. O tėvelių, kad vaikai pasiilgsta, tai jau čia nemanau, kad koks nors stebuklas... Sakyčiau būt blogai, jei būtų kitaip.. 4u.gif
Jeigu būna šventė darželyje, tai dažniausiai vaikai usu tėveliais kartu grupėj būna.. ir niekas niekur nelaksto..
Pvz. maniškė sielojasi labai, kad liepos mėn. tex eiti į Šermukšnėlį.. su ašarom prašė ten nevesti, nes pernai jai ten baisiai nepatiko.. Taigi tex imti atostogas ir būt su vaiku namuose.

Dėl paauglių.. o tu ką - paaugl nebuvai? Ir mes trindavomės darželiuose, kai norėdavom "pakeist aplinką" doh.gif Šiandien atvažiau savo merginą į daržą, o ten panelės pavėsinėj susėdę - viena iš jų rūkė.. kiek įžiūrėjau cigaretę.. paprastą.. Užteko man durnai apsimest ir į jas pažiūrėt atsistojus kelias minutes... susirinko šmutkes ir dingo..
Miestas yra miestas.. nieko nepadarysi.. Su paaugliais į karą neisi ir manau tokio etato nėr, kad varinėt juos iš ten po darbo valandų.. O teritorija visuomet prižiūrėta, šiukšles pastoviai renka.. Šaunuolis tas sargas-diedukas.. 4u.gif
Atsakyti
as ka maciau, ta ir rasau, o jei nepatinka, neskaityk ir apsimesk, kad nieko nebuna.
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 06 06, 19:41)
as ka maciau, ta ir rasau, o jei nepatinka, neskaityk ir apsimesk, kad nieko nebuna.

Ok, susitarėm... cool.gif

Sėkmės tau 4u.gif

tik prieš rašydama komentą, perskaityk, ir patikrink, ar tikrai nori jį postinti.. ar nėra jame pagiežos... Nenoriu įžeisti, bet tikriausiai esi jauna nekantri mamytė, bet labai pasitikinti savimi. Dar kartą sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaližė: 07 birželio 2006 - 09:04
Aciu, mamytes, uz atsiliepimus - bendravot, bendravot ir mane tuo paciu apsvietete drinks_cheers.gif Eisiu uzrasyti savo mergytes i ta darzeli. As pati uzaugau pries ta darzeli stovinciame name - daug geru prisiminimu :wub:ir suptasi ten, ir sedeta ant suoleliu... wub.gif Aisku daug kas pasikeite ir i gera puse...
Dar tik apsvieskite mane rolleyes.gif ar buna ir kokios rinkliavos darzelyje? (lopselio grupeje) ar sudetinga patekti? (mano mergytei dar tik 6 men. ir zadame eiti ne si, o kita rudeni..) ar ą yra lopselio grupe? jei kelios, kuri geresne? (gal aukletojos geresnes)
LABAI ACIU IS ANKSTO UZ PATARIMUS drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nordex, apie visas rinkliavas kalbama pirmame susirinkime. Kiek prisimenu, atrodo kas mėnesį duodavau po 5 litus. Paulius ėjo į Meškiukų grupę. Ji savaitinė, todėl galėdavau ramiai pasiimti vaiką ir 18 val. (nes kitos grupės darbo laikas iki 17,30). Auklėtojos tikrai labai geros. dar meškiukų grupės privalumas tas, kaip jau buvo rašyta, kad miega kitoje patalpoje, ne ant išlankstomų lovelių. O užrašyti gali ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2006 06 07, 22:04)
Aciu, mamytes, uz atsiliepimus - bendravot, bendravot ir mane tuo paciu apsvietete  drinks_cheers.gif. Eisiu uzrasyti savo mergytes i ta darzeli.

drinks_cheers.gif 4u.gif
Mes irgi meškiukai smile.gif ir labai patenkinti smile.gif . O su kita grupe negalėčiau palyginti, nes nei grupės mačiau, nei suklėtojas pažįstu, tik kartą su viena trumpai kalbėjau, tai labai maloni pasirodė. Sėkmės 4u.gif .
Papildyta:
Laukiam laukiam komentarų ir apie Pelėdžiukų grupę bei jos auklėtojas bigsmile.gif.
Atsakyti