Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Tai kad Edita nieko apie Kregždutę nepasakė. Tiesiog jos nuomone yra kitų, ko gero kažkuo geresnių, darželių.
Nei išgirtas šis darželis, nei ką, tik kad nieko blogo nėra apie jį pasakyta tongue.gif Kažkam gal keista.
Cole, ma labai įdomu, kokios tos tavo mintys su "i" be taškų. Gal pasidalink? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Matai, Jurgyte, situacija maždaug tokia. Kai pirkom čia butą, buvusi buto šeimininkė labai gyrė šį darželį, todėl kuo greičiau neabejodama užrašiau čia ir savo sūnų, jokių kitų darželių nė neieškojau. Kai mes čia atsikraustėm, į Kregždutės kaiminystę, kaimynė paklausė, į kokį darželį vesim savo pipirą, o kai pasakiau, kad į "Kregždutę", tai man patarė ten nevesti, nes jai po langais šitas darželis ir ji pastoviai girdinti, kaip ten auklėtojos rėkia ant vaikučių blink.gif , kartais ir nelabai gražiai blink.gif , todėl ji savo dukrą veda į tolimesnį darželį. Na, manau sau, moteris palygint jauna, ne kokia senė, tai gal neišsigalvoja, bet viena nuomonė - ne nuomonė. Po to, vaikščiojant po apylinkes, išsinekėjom kartą su viena, kitąkart su kita mamyte, viena irgi planavo vesti savo mergytę į " Kregždutę", nes girdėjusi daug gerų atsiliepimų, o antroji atvirkščiai, jog "Kregždutėj" auklėtojos nekokios blink.gif, ant vaikų labai rėkia (jau antras pastebėjimas dėl rėkimo). O dabar dar Edita* drėbtelėjo.

Tai vat, pagrindinė nuogąstavimo priežastis - rėkimas unsure.gif .
Dabartinėmis auklėtojomis esu patenkinta, ypač viena, negirdėjau jokių negražių rėkimų ir pan ax.gif , žodžiu viskas gerai tongue.gif , bet... rudenį keliausim į kitą grupę, ir vis pagalvoju, o jeigu pakliūsim pas tą rėkiančią auklėtoją, kuri, manau, vis tik yra g.gif verysad.gif g.gif . Labai norėčiau išsiaiškinti, kurios grupės.

Jaučiu pagalvosit apie mane doh.gif , bet man šitas reikalas rūūūūūūūūūpi unsure.gif . Todėl ir noriu kuo daugiau nuomonių.
Atsakyti
Cole, neįsivaizduoji, kaip man viskas rūpi unsure.gif Dukros išsiklausinėju iki smulkmenų, nes auklėtojoms kaip ir nesinori įkyrėti. Kažkodėl vyrauja nuomonė, kad jei kažko klausi, tai jau esi nepatenkinta. O aš tiesiog noriu viską žinoti cool.gif

Tiesa sakant ir aš dar prieš vedant į darželį esu iš vienos mamos girdėjus, kad jos pažįstama matė, kaip vaikai perlipę per tvorą šmirinėjo prie gatvės. Tai, žinoma, baisu, jei teisybė. Bet čia jau panašu į "Viena bobutė sakė..." Žinoma, tokie pasakojimai nenudžiugina. O štai man kaip tik pasitaikė pokalbiai su visiškai atsitiktiniais žmonėmis, kurie apie "Kregždutę" tik gerai atsiliepė.

O dėl rėkimo g.gif Įdomu, kokia to priežastis. Ar tiesiog toks auklėtojos būdas ar vaikai labai nesutramdomi?

Man svarbiausia, kad tik mano vaikas būtų SAUGUS daržely. Na, žinoma ir prižiūrėtas visom prasmėm, bet saugumas man Nr. 1
Ir norėtūsi, kad net ir kelioms minutėlėms, vaikai nebūtų paliekami vieni.

O džiaugiuosi šiuo darželiu (o gal reikėtų sakyti mūsų grupe tongue.gif ), kad dukra myli auklėtojas, jai įdomu, daržely ji nestresuoja, yra prižiūrėta ir kaip pati pasigiria, ne vieną kartą priglausta, apkabinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyte: 09 gegužės 2006 - 21:35
QUOTE(Jurgyte @ 2006 05 09, 21:29)
Tiesa sakant ir aš dar prieš vedant į darželį esu iš vienos mamos girdėjus, kad jos pažįstama matė, kaip vaikai perlipę per tvorą šmirinėjo prie gatvės.

hm, ir aš kažką tokio lyg mačiau, bet nesu visiškai tikra, kad ten buvo darželį lankantis vaikas (vyresniokas) unsure.gif. Dabar gailiuosi, kad nepriėjau ir nepašnekinau unsure.gif .
O dėl rėkimo g.gif Įdomu, kokia to priežastis. Ar tiesiog toks auklėtojos būdas ar vaikai labai nesutramdomi?

Kad ir kokie būtų nesutramdomi, negražiais žodžiais rėkti ant darželinuko blink.gif.
Man svarbiausia, kad tik mano vaikas būtų SAUGUS daržely. Na, žinoma ir prižiūrėtas visom prasmėm, bet saugumas man Nr. 1

Taip, būtent drinks_cheers.gif. Tik man į saugumo apibrėžimą dar įeina ir vaiko psichinė sveikata. Jis pas mane jautrus vaikis, ir visokie nuolatiniai klykimai (kad ir ne jo adresu) sukeltų didelį stresą.
O džiaugiuosi šiuo darželiu (o gal reikėtų sakyti mūsų grupe tongue.gif ), kad dukra myli auklėtojas, jai įdomu, daržely ji nestresuoja, yra prižiūrėta ir kaip pati pasigiria, ne vieną kartą priglausta, apkabinta wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Ir vėl "buriu iš kavos tirščių" doh.gif . "Kas būtų, jeigu būtų?", "O gal?".
Kaip sužinoti tiesą g.gif ?
Matyt esu nepataisoma panikierė doh.gif.

Ei, gal kas galite mane išgydyti doh.gif biggrin.gif unsure.gif ?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 10 gegužės 2006 - 10:55
Tai nepagydoma schmoll.gif biggrin.gif Daug kas sako, kad panikavimas sumažėja gimus antram vaikui. Bet aš savimi abejoju: bijosiu dėl vaiko (vaikų) visą gyvenimą. Ir ne tik dėl darželio, o dėl visų gyvenimo situacijų.
Tokia jau aš irgi esu mirksiukas.gif Kaip ir tu prisigalvoju visokiausių dalykų. Labai tave suprantu, nes mano galvoj ir širdy tokie pat dalykai dedasi unsure.gif

Gaila, kad kitos mamytės neatsiliepia. Būtų įdomu kuo daugiau nuomonių išgirsti, pakalbėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyte: 12 gegužės 2006 - 10:39
Cole, mano dukra keliauja šį darželį rolleyes.gif
Nieko blogo negaliu pasakyti apie jį.. 4u.gif Tikriausia girdėjo "rėkiant" mūsų grupės auklėtoją.. biggrin.gif Ji kalba garsiai, todėl kitiems gali pasirodyti, kad rėkia.. smile.gif
O žinant, kokia mano angel.gif dukrytė, tai neretai man nervai neišlaiko.. balsą švelniai tariant, pakeliu.. O ką kalbėt, kai tokių 20.. ir lauke jie kariasi, laksto, neklauso? Kaip sudrėausmint įsidūkusius, kai jie tikrai neišgirs tyliai pasakyto "Nustokit"..
Žinant, kaip gali kitos mamos sureaguot į tokį mano pasakymą.. Bet nesu mama - angelas ir auksine kantrybe.. ax.gif

Tik dabar pastebėjau, kad baiminiesi to, kad ten klykaus kažkas.. Nu negaliu garantuot 100 proc., bet nepastebėjau nei vienos klykiančios auklėtojos.. 4u.gif

Tokia mintis šovė, o tu nueik ir pasikalbėk su vaikučiais, ar jų mamom, kurie lanko šį darželį.. na tavo sūnelio bendraamžiais.. kas jau kas, o vaikučiai, pasakys, kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaližė: 12 gegužės 2006 - 14:56
Smaliže, o į kokią grupę tavo dukrytė eina?
Neteisingai mane supratai doh.gif , savo grupės auklėtojomis aš patenkinta. Mes dar lopšelinukai mirksiukas.gif ir jau ruošiamės eit į darželį, todėl ir rūpinuosi, kad pakliūtume į geras, suprantančias, paguodžiančias, priglaudžiančias, auklėjančias ir pamokančias rankas ax.gif, o ne pas riaumojančią prižiūrėtoją unsure.gif ( gal ne per stipriai čia aš doh.gif ).
O kodėl "rėkiant" rašai kabutėse? Aš turėjau galvoje rėkimą tikrąja ta žodžio prasme. O kur dar plius negražūs žodeliai blink.gif... Kai pakeliamas balso tonas nutrūktgalviams sutramdyti, tai nėra rėkimas schmoll.gif .
Atsakyti
Turiu galvoje - tai te TOKS schmoll.gif rėkimas, apie kurį aš rašau mirksiukas.gif.

Smaliže, atsiprašau už kabinėjimąsi ax.gif 4u.gif , jau dabar matau, kad supratai, apie ką aš čia doh.gif blush2.gif . Smagu, kad neteko sutikti tokios auklėtojos smile.gif , gal jos ir nėra g.gif thumbup.gif. Tik labai keista, kad kaimynė šį faktą nurodė kaip pagrindinį, dėl ko ji veda savo dukrą į gretimą darželį unsure.gif.

Et, buvus-nebuvus ta auklėtoja, pagyvensim-pamatysim. Bet vis tiek labai apsidžiaugčiau išgirdusi ir daugiau nuomonių bigsmile.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 12 gegužės 2006 - 23:29
Aš buvau patenkinta ir lopšelio auklėtojomis, ir dabartinės grupės. Vienintelis dalykas, kuris nelabai patinka, kad kartais ryte auklėtoja geria kavą gretimoje grupėje, ir keletas vaikų buvo vieni. Ir dar vienas dalykas, kurį Paulius papasakojo savaitgalį - kad ateina dičkiai per tvorą prižiūrėti ir pažaisti, kad auklėtojai būtų lengviau. Tai nusprendžiau, kad gal vaikai iš Pastogės. Jurgyte, ar tau Smiltė nieko panašaus nepasakojo?
Atsakyti
Į darželį naujo smėliuko atvežė clap.gif . Ir dar mačiau dangčius smėlio dėžėm kalė thumbup.gif , bus švarus smėliukas clap.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 05 15, 12:04)
Į darželį naujo smėliuko atvežė  clap.gif . Ir dar mačiau dangčius smėlio dėžėm kalė thumbup.gif , bus švarus smėliukas clap.gif .

karsta.gif ačiū tam kas susiprotėjo - ir dėl smėlio, ir ypač dėl dangčių. Nes aną kartą mano vaikas į š... rankas buvo sukišęs mega_shok.gif .
Atsakyti