Matai, Jurgyte, situacija maždaug tokia. Kai pirkom čia butą, buvusi buto šeimininkė labai gyrė šį darželį, todėl kuo greičiau neabejodama užrašiau čia ir savo sūnų, jokių kitų darželių nė neieškojau. Kai mes čia atsikraustėm, į Kregždutės kaiminystę, kaimynė paklausė, į kokį darželį vesim savo pipirą, o kai pasakiau, kad į "Kregždutę", tai man patarė ten nevesti, nes jai po langais šitas darželis ir ji pastoviai girdinti, kaip ten auklėtojos rėkia ant vaikučių

, kartais ir nelabai gražiai

, todėl ji savo dukrą veda į tolimesnį darželį. Na, manau sau, moteris palygint jauna, ne kokia senė, tai gal neišsigalvoja, bet viena nuomonė - ne nuomonė. Po to, vaikščiojant po apylinkes, išsinekėjom kartą su viena, kitąkart su kita mamyte, viena irgi planavo vesti savo mergytę į " Kregždutę", nes girdėjusi daug gerų atsiliepimų, o antroji atvirkščiai, jog "Kregždutėj" auklėtojos nekokios

, ant vaikų labai rėkia (jau antras pastebėjimas dėl rėkimo). O dabar dar Edita* drėbtelėjo.
Tai vat, pagrindinė nuogąstavimo priežastis - rėkimas

.
Dabartinėmis auklėtojomis esu patenkinta, ypač viena, negirdėjau jokių negražių rėkimų ir pan

, žodžiu viskas gerai

, bet... rudenį keliausim į kitą grupę, ir vis pagalvoju, o jeigu pakliūsim pas tą rėkiančią auklėtoją, kuri, manau, vis tik yra

. Labai norėčiau išsiaiškinti, kurios grupės.
Jaučiu pagalvosit apie mane

, bet man šitas reikalas rūūūūūūūūūpi

. Todėl ir noriu kuo daugiau nuomonių.