QUOTE(Cole @ 2006 05 12, 23:10)
Smaliže, atsiprašau už kabinėjimąsi

, jau dabar matau, kad supratai, apie ką aš čia

. Smagu, kad neteko sutikti tokios auklėtojos

, gal jos ir nėra

. Tik labai keista, kad kaimynė šį faktą nurodė kaip pagrindinį, dėl ko ji veda savo dukrą į gretimą darželį

.

nėr ko atsiprašinėt.. labai tave suprantu, kad jaudinies.. Aš saviškę jau ūgtelėjusią nuvedžiau ir tai kelias paras be ašarų negalėjau jos paleist.. (verkdavau aš

mašinoj)
O auklėtoja, kaip ir gydytojas, negali gi patinkti visiems vienodai..

Geriausi kritikai yra vaikai.. Jeigu tik kas, tuoj pat raportuoja.. Bet maniškė dar niekad nesiskundė..
Oi, pamiršau, kad klausei, mes einam į Viščiukų grupę..
QUOTE(aida1 @ 2006 05 15, 08:32)
Aš buvau patenkinta ir lopšelio auklėtojomis, ir dabartinės grupės. Vienintelis dalykas, kuris nelabai patinka, kad kartais ryte auklėtoja geria kavą gretimoje grupėje, ir keletas vaikų buvo vieni. Ir dar vienas dalykas, kurį Paulius papasakojo savaitgalį - kad ateina dičkiai per tvorą prižiūrėti ir pažaisti, kad auklėtojai būtų lengviau. Tai nusprendžiau, kad gal vaikai iš Pastogės. Jurgyte, ar tau Smiltė nieko panašaus nepasakojo?

net keista, kad vienus paliko... jau čia tikriausiai labai retai būna tokie dalykai..
O ateina tikrai buvę auklėtiniai..

Maniškė praeitą vasarą irgi man vos šoko neįvarė.. Sakė atėjo vyresni berniukai pas auklėtoją, mums ledų atnešė.. Man vos ne infarktas

sakau, kokie berniukai, kokie ledai..

paskui paaiškino, kad jie anksčiau lankė darželį, ir dabar ateina

Mes irgi kai jau mokyklinukai buvom, mėgdavom padėti darželio auklėtomos..