Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Ne, apie dičkius man nieko Smiltė nepasakojo. Reikės paklausti. Nu labai tikiuosi, kad jie ne iš "Pastogės". Gal buvę auklėtiniai?

Jei bus dangčiai smėlio dėžėm lai labai liuks thumbup.gif

Mano Smiltei labai patiko pavaduojanti auklėtoja (lyg Irūna). Dabar ją įskaičiuoja į savo auklėtojų būrį biggrin.gif Ir man patiko tai, kad tik atėjus pasiimti Smiltės, ji viską pasakydavo: jei ji nevalgė, ar skundėsi, kad pilvą skaudą, ar kad verkė.
Labai vertinu tokį atvirumą, negu kad auklėtoja visą laiką sakytų, kad viskas tik gerai, arba, kol nepaklausi, nieko nesužinosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyte: 15 gegužės 2006 - 13:38

Iš "Pastoges" vaikai niekad neateina,nieks iš ten jų neišleidžia.O aplankyti buve vaikai ateina,bet ne tam ,kad auklėtojom lengviau butų biggrin.gif ,tai tik parodo,kad jiems gera darželyje buvo 4u.gif .
Atsakyti
Gal ir buvę auklėtiniai, galvojau, kad iš vis tai tik vaikų fantazija. O "rėkiančių" auklėtojų niekad negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Vika- @ 2006 03 18, 20:22)
Kad normaliai tokius priziureti darzo grupeje turetu buti ne daugiau  15,lopsyje-10,aisku buna daugiau,bet apie uzsiemimus galima pamirsti,nes reikia tada ziureti,kad sveikos galvos butu,juk pacios pagalvokit viena namuose sunku nuziureti,o mazi juk dar visai kvailiukai bigsmile.gif ,jie ir su kaladelemis daznai vienas kitam bando uzvozti,ypac patinka kandziuotis....,o kur dar pamaitinti ir t.t.

Tai va mamytės išsiaiškinau kiek vaikučių turi būti grupėse.
Lopšelio grupėje 15 vaikučių.
Darželio grupėje 20 vaikučių.

taigi nuo Vikos norų vaikučių skaičius net 5 skiriasi. Bet tokie įstatymai ir nieko čia nepadarysi.
laikykitės ir sėkmės visoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 05 12, 23:10)
Smaliže, atsiprašau už kabinėjimąsi ax.gif  4u.gif , jau dabar matau, kad supratai, apie ką aš čia  doh.gif  blush2.gif . Smagu, kad neteko sutikti tokios auklėtojos smile.gif , gal jos ir nėra g.gif  thumbup.gif. Tik labai keista, kad kaimynė šį faktą nurodė kaip pagrindinį, dėl ko ji veda savo dukrą į gretimą darželį unsure.gif.

biggrin.gif nėr ko atsiprašinėt.. labai tave suprantu, kad jaudinies.. Aš saviškę jau ūgtelėjusią nuvedžiau ir tai kelias paras be ašarų negalėjau jos paleist.. (verkdavau aš doh.gif mašinoj) biggrin.gif
O auklėtoja, kaip ir gydytojas, negali gi patinkti visiems vienodai.. rolleyes.gif Geriausi kritikai yra vaikai.. Jeigu tik kas, tuoj pat raportuoja.. Bet maniškė dar niekad nesiskundė..
Oi, pamiršau, kad klausei, mes einam į Viščiukų grupę.. ax.gif

QUOTE(aida1 @ 2006 05 15, 08:32)
Aš buvau patenkinta ir lopšelio auklėtojomis, ir dabartinės grupės. Vienintelis dalykas, kuris nelabai patinka, kad kartais ryte auklėtoja geria kavą gretimoje grupėje, ir keletas vaikų buvo vieni. Ir dar vienas dalykas, kurį Paulius papasakojo savaitgalį - kad ateina dičkiai  per tvorą prižiūrėti ir pažaisti, kad auklėtojai būtų lengviau. Tai nusprendžiau, kad gal vaikai iš Pastogės. Jurgyte, ar tau Smiltė nieko panašaus nepasakojo?

g.gif net keista, kad vienus paliko... jau čia tikriausiai labai retai būna tokie dalykai..
O ateina tikrai buvę auklėtiniai.. 4u.gif Maniškė praeitą vasarą irgi man vos šoko neįvarė.. Sakė atėjo vyresni berniukai pas auklėtoją, mums ledų atnešė.. Man vos ne infarktas blink.gif sakau, kokie berniukai, kokie ledai.. doh.gif paskui paaiškino, kad jie anksčiau lankė darželį, ir dabar ateina biggrin.gif Mes irgi kai jau mokyklinukai buvom, mėgdavom padėti darželio auklėtomos.. ax.gif
Atsakyti
Aš lankiau šitą darželį, bet tik kelis mėnesius. Negalėdavau užmigt per pietų miegą, ir mane bardavo. sad.gif

O sakykit, dar išliko tas vaikų žymėjimas gyvūnėliais? Aš buvau kregždutė smile.gif Bet šalia manęs per pietų miegą gulėdavo mergytė ežiukas, ir ji man spjaudydavo ant pagalvės. verysad.gif
Atsakyti

Labai jau cia idomu....kokioje grupeje taip zymejo,dar nesu girdejusi
Atsakyti
QUOTE(Vika- @ 2006 05 22, 22:15)
Labai jau cia idomu....kokioje grupeje taip zymejo,dar nesu girdejusi

Kai aš lankiau (labai labai seniai), kiekvienam vaikui buvo duodama spintelė su savo gyvūnėliu. Mano buvo grupė su regos sutrikimais, tai mes į tuos stalčiukus su gyvūnėliais akinukus pasidėdavom. smile.gif
Atsakyti
Sveikos noriu paklausti ar vasarai liepos menesi uzdaro si darzeli?
Atsakyti

Taip,darželį uždaro liepos mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(fado @ 2006 05 22, 11:45)
Aš lankiau šitą darželį, bet tik kelis mėnesius. Negalėdavau užmigt per pietų miegą, ir mane bardavo. sad.gif

O sakykit, dar išliko tas vaikų žymėjimas gyvūnėliais? Aš buvau kregždutė smile.gif Bet šalia manęs per pietų miegą gulėdavo mergytė ežiukas, ir ji man spjaudydavo ant pagalvės. verysad.gif

Na, kai aš lankiau darželį, ne Kaune, bet irgi Kregždutę smile.gif (gūdžiais tarybiniais laikas), mus bausdavo už betką.. Nemiegi - guli atsimerkus, numaudavo triūsus ir paguldydavo į berniukų pusę (vienoj grupės pusėj miegodavo mergaitės, kitoj - berniukai).. Jeigu vaikas netyčia į kelnes pasisiojo.. pliku užpakaliu ant stalo pastatydvo, o mums visiems liepdavo juoktis .. Apie barimą, statymą į kampą, tąsymą už kasų, aš nebekalbu...

Kiek pamenu tik grupės gyvūnėliais šiame darželyje vadinamos. Ant spintelių yra paveiksliukai žvėrelių, bet ir vaiko vardo pirma raidė užklijuota, kad žinotų, kur kieno... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2006 05 26, 10:06)
Na, kai aš lankiau darželį, ne Kaune, bet irgi Kregždutę smile.gif (gūdžiais tarybiniais laikas), mus bausdavo už betką.. Nemiegi - guli atsimerkus, numaudavo triūsus ir paguldydavo į berniukų pusę (vienoj grupės pusėj miegodavo mergaitės, kitoj - berniukai).. Jeigu vaikas netyčia į kelnes pasisiojo.. pliku užpakaliu ant stalo pastatydvo, o mums visiems liepdavo juoktis .. Apie barimą, statymą į kampą, tąsymą už kasų, aš nebekalbu...

Kiek pamenu tik grupės gyvūnėliais šiame darželyje vadinamos. Ant spintelių yra paveiksliukai žvėrelių, bet ir vaiko vardo pirma raidė užklijuota, kad žinotų, kur kieno...  4u.gif

Kaip žiauru.. sad.gif Na, pas mus tokių baisybių nebuvo... O dėl gyvūnėlių, tai vakar mamos klausiau, ji geriau atsimena nei aš lotuliukas.gif Tai, sakė, mes tikrai po atskirą gyvūnėlį turėjom...
Atsakyti