Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Nu aš kaip supratau, tai ji turėjo omeny tas pasakas, kurias vaikai namie klauso, ar žiūri, o ne įvykius šeimoje mirksiukas.gif . Nors tiesą pasakius, pagal tokią sakinio formuluotę, tai galima pagalvoti, kad ji visai ką kitą omeny turėjo g.gif . Bent jau aš taip pagalvojau g.gif.
Užtai ir sakau, kad būčiau išgriuvus, jei pokalbio pradžios nebūčiau girdėjus... Man tai ji tikra lapė-snapė. Na bet dar tik pirmos pažinties dienos, pirmas įspūdis gali būti klaidingas smile.gif .

Aš čia apie Pelėdžiukų naująją auklėtoją... O pagrindinė auklėtoja tai thumbup.gif . Ir padėjėja wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 28 rugsėjo 2006 - 12:08
QUOTE(Cole @ 2006 09 28, 13:06)
Nu aš kaip supratau, tai ji turėjo omeny tas pasakas, kurias vaikai namie klauso, ar žiūri, o ne įvykius šeimoje mirksiukas.gif . Nors tiesą pasakius, pagal tokią sakinio formuluotę, tai galima pagalvoti, kad ji visai ką kitą omeny turėjo g.gif . Bent jau aš taip pagalvojau g.gif.
Užtai ir sakau, kad būčiau išgriuvus, jei pokalbio pradžios nebūčiau girdėjus... Man tai ji tikra lapė-snapė. Na bet dar tik pirmos pažinties dienos, pirmas įspūdis gali būti klaidingas smile.gif .

nu tai tu taip supratai mirksiukas.gif o vaikai.. jie ir lieka vaikais mirksiukas.gif kažkas čia pasakojo kai vai kas atėjo ir pasakojo auklėtojai kaip mama plikais papais laksto o tėčiui labai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti

akvilyte,
o dabar irgi sergat? unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 28 rugsėjo 2006 - 13:46
QUOTE(MyWay @ 2006 09 28, 14:35)

akvilyte,
o dabar irgi sergat? unsure.gif

taip..turim baisią zarazą ir daktarė sako kad tik iš daržo galėjom parsinešt cool.gif bet jei iš daržo tai visa grupė turėjo susirgt g.gif nes užkrečiama tarp vaikų labai lengvai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 09 28, 11:23)
Šįryt, kai atėjom į darželį ir rengėmės, girdėjau, kaip naujoji auklėtoja klausė vaikų, kas turi namie pasakų diskuose, tai kažkurie sakė, kad turi ir pan., tai tada auklėtoja pasakė: "Dabar, vaikučiai, viską, ką namie matysit ir girdėsit, viską papasakosit man." Nu žinot, jei nebūčiau girdėjusi pokalbio pradžios, tai tikriausiai būčiau atsisėdus blink.gif. Nu bet vis tiek man šitas sakinukas nepatinka schmoll.gif doh.gif .
Ir išvis man ji tooookia familiari wacko.gif. Na bet, ne mano ji auuklėtoja irnesakyk.gif biggrin.gif .

Jooo Cole,pritariu,man ji taip nenuosirdziai sypsosi..maniske nenorejo likti ir sako noriu geros aukletojos,tai jai kaip nepatiko,pradejo man aiskinti kad aukletojos tiek sirdies atiduoda,kad vistiek niekas nemyles kaip mamos,kad jos stengiasi kaip tik gali,nu zodziu nezinau kam tai ji sako,bet vaikas juk jaucia nuosirduma...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 09 28, 15:11)
taip..turim baisią zarazą ir daktarė sako kad tik iš daržo galėjom parsinešt cool.gif bet jei iš daržo tai visa grupė turėjo susirgt g.gif  nes užkrečiama tarp vaikų labai lengvai g.gif

o kokia liga pasigavot?

Atsakyti
Cole butu malonu sulaukti ziniu is taves wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 09 28, 10:23)
Šįryt, kai atėjom į darželį ir rengėmės, girdėjau, kaip naujoji auklėtoja klausė vaikų, kas turi namie pasakų diskuose, tai kažkurie sakė, kad turi ir pan., tai tada auklėtoja pasakė: "Dabar, vaikučiai, viską, ką namie matysit ir girdėsit, viską papasakosit man." Nu žinot, jei nebūčiau girdėjusi pokalbio pradžios, tai tikriausiai būčiau atsisėdus blink.gif. Nu bet vis tiek man šitas sakinukas nepatinka schmoll.gif doh.gif .
Ir išvis man ji tooookia familiari wacko.gif. Na bet, ne mano ji auuklėtoja irnesakyk.gif biggrin.gif .

jei girdejai sakinuko pradžia, tai ko rašai nesamones? Negi manai, kad auklėtoja jau rengia plešikų būrį ir prisiklausiusi vaikų pasakojimų puls plėšti butus? lotuliukas.gif Truputį gaila tokių įtarių žmonių.. Gal reikėtų nusisamdyti privačią auklę? Ar tiesiog mesti darbą ir pačiai prižiūrėti savo vaiką/vaikus. Galėsi tada ramiai miegoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Froseta @ 2006 09 30, 14:22)
jei girdejai sakinuko pradžia, tai ko rašai nesamones? Negi manai, kad auklėtoja jau rengia plešikų  būrį ir prisiklausiusi vaikų pasakojimų puls plėšti butus?  lotuliukas.gif Truputį gaila tokių įtarių žmonių.. Gal reikėtų nusisamdyti privačią auklę? Ar tiesiog mesti darbą ir pačiai prižiūrėti savo vaiką/vaikus. Galėsi tada ramiai miegoti  drinks_cheers.gif

blink.gif fool.gif

Net nežinau ką atsakyt blink.gif ... Prie ko čia tie plėšimai blink.gif doh.gif ? Atsipalaiduok 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 09 30, 19:20)
blink.gif  fool.gif

Net nežinau ką atsakyt blink.gif ... Prie ko čia tie plėšimai  blink.gif  doh.gif  ? Atsipalaiduok 4u.gif .

aš tai atsipalaidavus ko nepasakysi apie kitas.Ir pati lankiau tą daržą ir mano vaikas į jį eina ir man viskas ten gerai.Bet kai pasiskaitinėjau šį forumą tai vaizdelis toks kad mamytėm be galo smagu užsiimti internetiniais pletkais.vienai mačiau net pastipus katė prie darželio tvoros užkliuvo,kitai kad vaikas kažkur įsibrėžė.namuose irgi taip nutinka ir manau ne visada pastebim kur spėjo sau ką pasidaryt.Tai kam pult auklėtojas kad nevisada sužiūri 20 vaikų būrį ,jei kitąkart savo 1 ar 2 nenusaugom
Atsakyti
Jooo..turgus jau cia turgus..

COLE as jau renku pinigelius,ar issiaiskinai del gusaro,a?
Atsakyti