Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Smilte, parašiau a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 01 spalio 2006 - 09:12
mano mazyte susirgo stomatitu ir laukiam ka parodys kakos paselis. visa savaitgali viduriavo, karsciavo. ir dabar laikosi temperatura. buvom pas gyd. kokia geda pasidare darzelis sis. nuo ryto paskambinau, kad pranesciau, jog neaiteisim, nes viduriuoja, temperatura ir t.t. tai apgalvojo mano dukrytes liga ir nustate jos, kad man nereikia eiti pas gyd. (pati aukletoja paskambino man i mob.), o nueiciau i vaistine ir nupirkciau ko nuo viduriavimo, nes joms gali komisija atsiusti ir joms bus basta blink.gif nesupratau patarimu. viska viska isgirdau taip, kad patyriau toki psichologini soka, o dar kai nuejom pas gyd. savo po pokalbio su aukletoja, pamate burnyteje zidinius - stomatita. jei iki vakaro negers skysciu, teks gultis dar si vakara i ligonine (jei buciau paklausiusi tos is darzelio aukletojos patarimo, tai mano dukryte ir numirtu...) nuviduriavus, karsciuoja, mazai valgo ir geria.. va, ka reiskia, kai nera karantino verysad.gif sake per susirinkima dar: kas butu, jei mamos nevestu su slogomis i darzeli? gi "jos darbo neturetu". o vertetu susimastyti jau mums mamos cool.gif
Atsakyti
MyWay, verysad.gif parašiau kaip mes gydėm burnytę į a.ž.
Sveikit greičiau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Froseta @ 2006 09 30, 19:52)
aš tai atsipalaidavus ko nepasakysi apie kitas.Ir pati lankiau tą daržą ir mano vaikas į jį eina ir man viskas ten gerai.Bet kai pasiskaitinėjau šį forumą tai vaizdelis toks kad mamytėm be galo smagu užsiimti internetiniais pletkais.vienai mačiau net pastipus katė prie darželio tvoros užkliuvo,kitai kad vaikas kažkur įsibrėžė.namuose irgi taip nutinka ir manau ne visada pastebim kur spėjo sau ką pasidaryt.Tai kam pult auklėtojas kad nevisada  sužiūri 20 vaikų būrį ,jei kitąkart savo 1 ar 2  nenusaugom

Aha, kaip čia man ta pastipus katė užkliuvo. Toks nekaltas, mielas vaizdelis ir kvapelis. wink.gif

Niekas ir nesako, kad darželis blogas, viskas jame gerai. Tik dalinamės įvairiais pastebėjimais, informacija, sakom savo nuomonę, tariamės... Manau, tai normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 04 spalio 2006 - 10:55
QUOTE(Jurgytė @ 2006 10 04, 10:55)
Niekas ir nesako, kad darželis blogas, viskas jame gerai. Tik dalinamės įvairiais pastebėjimais, informacija, sakom savo nuomonę, tariamės... Manau, tai normalu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Jurgytė @ 2006 10 04, 10:55)
Aha, kaip čia man ta pastipus katė užkliuvo. Toks nekaltas, mielas vaizdelis ir kvapelis. wink.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 10 04, 13:06)

Ir aš drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 10 02, 17:36)
mano mazyte susirgo stomatitu ir laukiam ka parodys kakos paselis.  visa savaitgali viduriavo, karsciavo. ir dabar laikosi temperatura. buvom pas gyd. kokia geda pasidare darzelis sis. nuo ryto paskambinau, kad pranesciau, jog neaiteisim, nes viduriuoja, temperatura ir t.t. tai apgalvojo mano dukrytes liga ir nustate jos, kad man nereikia eiti pas gyd. (pati aukletoja paskambino man i mob.), o nueiciau i vaistine ir nupirkciau ko nuo viduriavimo, nes joms gali komisija atsiusti ir joms bus basta blink.gif nesupratau patarimu. viska viska isgirdau taip, kad patyriau toki psichologini soka, o dar kai nuejom pas gyd. savo po pokalbio su aukletoja, pamate burnyteje zidinius - stomatita. jei iki vakaro negers skysciu, teks gultis dar si vakara i ligonine (jei buciau paklausiusi tos is darzelio aukletojos patarimo, tai mano dukryte ir numirtu...) nuviduriavus, karsciuoja, mazai valgo ir geria.. va, ka reiskia, kai nera karantino verysad.gif sake per susirinkima dar: kas butu, jei mamos nevestu su slogomis i darzeli? gi "jos darbo neturetu". o vertetu susimastyti jau mums mamos cool.gif

tai gal turi pasiūlymų kur dėt tik sloguojantį vaiką,jei temperatūros neturi?koks darbadavys nores tokio darbuotojo kuris savaitę dirbtų , o savaitę namie sėdėtų ir vaikui nosytę valytų?Matyt pati esi nedirbanti mama , kad taip mastai.O auklėtojų sloguojančių vaikų nevesdamos į darželį tikrai neišgasdinsim, manau joms tik geriau būtų-kuo mažiau vaikų , tuo mažiau darbo.
Atsakyti
Baikit pyktis. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 10 02, 18:36)

kaip laikotės????

mes jau pasveikom.... bet dar neisim į daržą iki pirmadienio rolleyes.gif tegu išsibūna pilnai rolleyes.gif

o dėl to vedimo nevedimo kai vaikas TRUPUTĮ snargliuojasi ar pakosti tai nesutinku kad nereikia vesti.. unsure.gif cool.gif kaip daktarė išsireiškė- vaikas turi išvirti tame katile ir taps atsparesnis rolleyes.gif

Atsakyti
o dėl to vedimo nevedimo kai vaikas TRUPUTĮ snargliuojasi ar pakosti tai nesutinku kad nereikia vesti.. unsure.gif cool.gif kaip daktarė išsireiškė- vaikas turi išvirti tame katile ir taps atsparesnis rolleyes.gif
[/quote]

Visisškai pritariu. thumbup.gif
Atsakyti