Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

4u.gif labutis tariu visoms mamoms.pagaliau ir aš prisijungiau prie šito nuostabaus tinklapio. smagu skaityti jūsų pasisakymus "liečiančius" mūsų vaikučius. nors mes ir nelabai dar ilgai einame į "kregždutė" darželį, tačiau spėjome jame patirtį nuostabių ir nelabai nuostabių akimirkų. sunku kai turi pirmą vaiką ir nežinai kaip darželyje elgtis vienoje ar kitoje situacijoje verysad.gif tačiau tikiuosi kad jūs priimsite mane į savo gretas ir pasidalinsite savo patirtimi bei duosite kokių patarimų rolleyes.gif
mes einame į pelėdžiukų grupę ir esame labai patenkintos nuostabiomis auklėtojomis ir nuostabiais vaikučiais. labai smagiai jautiesi kai tave kaip naujokę priima "šiltai" į grupę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cilli: 10 spalio 2006 - 11:23
sirgo salmonelioze mano mazoji ir stomatitu ir t.t. negi dar galima sakyti, kad patiko mums eiti ir viskas buvo puiku doh.gif kai paskambinau pranesti, kad manoji viduriuoja, tai akletoja perskambino man ir siule niekur vaiko nevezti, o gydyti namie, nes jiem geriau. bet ar geriau? jei nebutume dare tyrimu, tai dabar karstelyje guletu su gelytemis. tad nuomone reali. o jei snargliuoja, tai cia apsileidimas. nes vaikas negali visa para ir visas dienas buti toks. o nosytes aukletojos turi valyti. toliau viskas ok. bet jei stomatitu serga kas ar salmonele, reikia karantina daryti. o ne dulkeles tik sluostyti. bet argi mes viska matom ir zinom. patylesiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 10 10, 21:43)
sirgo salmonelioze

unsure.gif užuojauta verysad.gif žinau ką reiškia šitas baubas.. turėjom ir mes kai mažiui buvo vis 8 mėn doh.gif verysad.gif bet šito tai nemanau kad iš daržo parsinešė schmoll.gif nes būtų ir daugiau vaikų sisirgę mirksiukas.gif
Atsakyti
dar gydomes, nes uz triju savaiteliu darysim tyrimus. laikomes dietos, geriam jogurto kapsules, kad visiskai iseitu ta zaraza, vitaminai unsure.gif daug nervu patyriau, ka reiskia kovoti uz savo vaika
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 10 11, 11:16)
dar gydomes,

tikiuosi jums baigsis geriau nei mum verysad.gif mes dar dabar jaučiam to pasekmes.... nors praėjo jau beveik 9mėn doh.gif verysad.gif

sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 10 10, 20:43)
sirgo salmonelioze mano mazoji ir stomatitu ir t.t. negi dar galima sakyti, kad patiko mums eiti ir viskas buvo puiku doh.gif kai paskambinau pranesti, kad manoji viduriuoja, tai akletoja perskambino man ir siule niekur vaiko nevezti, o gydyti namie, nes jiem geriau. bet ar geriau? jei nebutume dare tyrimu, tai dabar karstelyje guletu su gelytemis. tad nuomone reali. o jei snargliuoja, tai cia apsileidimas. nes vaikas negali visa para ir visas dienas buti toks. o nosytes aukletojos turi valyti. toliau viskas ok. bet jei stomatitu serga kas ar salmonele, reikia karantina daryti. o ne dulkeles tik sluostyti. bet argi mes viska matom ir zinom. patylesiu cool.gif

žinai aš tai pritariu akvilytei ,kad ne darže tavo mažoji salmoneliozę pasigavo ,gal namuose ką nors tokio ne visai gero suvalgė.Šiandien perėjau per daržą ,bet nei vienoj grupėj karantino nemačiau , o jei būtų daugiau susirgimų šia liga tikrai būtų paskelbtas karantinas.o tavo mažajai linkiu kuo greičiau pasveikti.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 10 11, 11:43)
tikiuosi jums baigsis geriau nei mum verysad.gif  mes dar dabar jaučiam to pasekmes.... nors praėjo jau beveik 9mėn doh.gif  verysad.gif

oasakyk kokios pasekmes ir gal ir pas mus taip yra.. as bijau jau rasyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 10 11, 18:47)
oasakyk kokios pasekmes ir gal ir pas mus taip yra.. as bijau jau rasyt unsure.gif

na.... iki 8 mėn mano vaikas vieną kartą slogavo o daugiau jokių ligų nebuvo.. po ligoninės ir tos siaubo ligos imuniteto nerasta sad.gif
žarnynas gan ilgai nedirbo.. gerėm fermentus visokius... o dar ir dabar nieko krakmolingo nevirškina sad.gif sergam ištisai verysad.gif

o kas jum??? unsure.gif
Atsakyti
burnyteje kandidoze dar liko (reiks gal daktarino geli panaudoti, nors naudoju kamistada ir ligonineje tepe raudonai). po antibiotiku visai... o pilveli skauda vel ir viduriuoja. pradejo vel nevalgyti. nera ramybes unsure.gif sunkiai ta salmonele lenda. sake, gali net trys menesiai praeiti, kol galutinai pasveiks blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš penktadienį nusivyliau daržu. Vaikas užsinorėjo sysių lauke, tai liepė jam daryti į krūmelį. Aš tokio dalyko nepropaguoju, tai finale - pilnos kelnės. Atėjus pasiimti, jie buvo lauke, kol susirinkom maišelius, paklausiau, kas atsitiko. Tai šalia stovėjusi kitos grupės auklėtoja - su akiniais, trumpais plaukais kad užbliovė - vaikas lauke apsimyžo, aš žinau g.gif Na jau ir leksikonas pas auklėtoją, moviau nuo jos greičiau, pasakiusi, kad ji savo grupės vaikus žiūrėtų.
Atsakyti
Nieko sau nutikimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cilli @ 2006 10 10, 11:20)
4u.gif labutis tariu visoms mamoms.pagaliau ir aš prisijungiau prie šito nuostabaus tinklapio. smagu skaityti jūsų pasisakymus "liečiančius" mūsų vaikučius. nors mes ir nelabai dar ilgai einame į "kregždutė" darželį, tačiau spėjome jame patirtį nuostabių ir nelabai nuostabių akimirkų. sunku kai turi pirmą vaiką ir nežinai kaip darželyje elgtis vienoje ar kitoje situacijoje  verysad.gif tačiau tikiuosi kad jūs priimsite mane į savo gretas ir pasidalinsite savo patirtimi bei duosite kokių patarimų rolleyes.gif
mes einame į pelėdžiukų grupę ir esame labai patenkintos nuostabiomis auklėtojomis ir nuostabiais vaikučiais. labai smagiai jautiesi kai tave kaip naujokę priima "šiltai" į grupę  rolleyes.gif

Sveikute,mes taip pat lankom peledziuku grupe 4u.gif Patenkintos esame,Mazoji noriai eina,puiki aukletoja Virginija ir Lidija thumbup.gif
Atsakyti