Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

QUOTE(karsoniux @ 2007 03 19, 15:28)
Laba, gal galit, mamytes papasakoti dar apie si darzeli  bigsmile.gif  kokio amziaus vaikucius priima, ar yra eile, ar reikia uzsirasyti metus pries  lankant darzeli g.gif o kaip pas direktore eiti? reikia ka nors nunesti? esu zalia  blush2.gif , tai papasakokit, jei galit bigsmile.gif aciukas  mirksiukas.gif

jau gali eit mirksiukas.gif mes užsirašėm 4 men ax.gif tada direktorė aiškino kad gal ankstoka, bet užrašė, o kai jau norėjom eit, tai pasakė kad jei nebūtumėt taip anksti užsirašę tai vietos nebūtų rolleyes.gif nenešėm nieko tongue.gif
Atsakyti
ACIUKAS UZ INFO DAR KARTELI, bet norejau paklausti, gal jus ka zinote apie "Mazyli"? Juk sitie darzeliai visai vienas salia kito, tai kodel nevedet i mazyli, man lyg geresnis atrodo ar as klystu? g.gif ir niekas nieko neraso apie ji doh.gif
Atsakyti

"Mazylis " 12gr..O "Kregzdute "7,mazesnis,maziau chaoso smile.gif Taciau nieko blogo apie Mazyli negirdejau.Kregzduteje amzinai pilnos grupes,gal ten laisviau...
Atsakyti
Atšilo orai, prasidėjo problemos dėl vaiko aprengimo į darželį. Vieną dieną per šiltai aprengta lakstė lauke, kitą dieną aprengiau vėsiai, tai be striukių davėsi lauke. g.gif Norėtųsi, kad auklėtojos labiau sužiūrėtų vaikų aprangą einant į lauką arba neleistų ištisai lakstyt. Galima pertraukėles padaryt, liept ramiai pavaikštinėt. Ką manot?
Atsakyti
Nežinau, aš Pauliui pačiam liepiu nusirengti jeigu šilta, apsirengti, jeigu šalta. vakar dar su auklėtoja kalbėjau - tai sakė, kaip darysi, visaip negerai - jeigu vaikas būna aprengtas - tėvai pasiėmę iškart nurengia, o jeigu nurengtas - tai aprengia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2007 04 18, 09:08)
Atšilo orai, prasidėjo problemos dėl vaiko aprengimo į darželį. Vieną dieną per šiltai aprengta lakstė lauke, kitą dieną aprengiau vėsiai, tai be striukių davėsi lauke. g.gif Norėtųsi, kad auklėtojos labiau sužiūrėtų vaikų aprangą einant į lauką arba neleistų ištisai lakstyt. Galima pertraukėles padaryt, liept ramiai pavaikštinėt. Ką manot?

O jus manote ,aukletojos nesako,kad jie pailsetu....
Po to vaikas skusis ,kad aukletoja zaisti neleidzia smile.gif Priziuri aukletojos,tik kai nori musti lazda visad rasi...dabar ,jauciu,bus taip,mergaite nores nusirengti,o jai sakys,negalima ,nes tavo mamyte neleidzia..... nes kaip pasielgti,jei niekaip neitinki.Patikekit,aukletojos ten labai rupestingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2007 04 18, 09:08)
g.gif Norėtųsi, kad auklėtojos labiau sužiūrėtų vaikų aprangą einant į lauką arba neleistų ištisai lakstyt. Galima pertraukėles padaryt, liept ramiai pavaikštinėt. Ką manot?

Sudėtinga ką ir pasakyti, na bet aš tokioj situacijoj auklėtojų nekaltinčiau g.gif . Pati mačiau ir girdėjau, kaip auklėtojos tramdo įsidūkusius, liepia pailsėti, na bet vaikai yra vaikai, nurimsta kol suskaičiuoji iki trijų doh.gif . Aš pati vesdama į lauką kaskart galvą laužau, kaip aprengti, tai kaip auklėtojai žinot, kaip kiekvienas turi būti aprengtas g.gif. Labai skirtingai mamos rengia vaikučius, vieni mėgsta šilčiau, kiti vėsiau. Jei aprengi kurią dieną vėsiau, tai perspėk auklėtoją, kad lauke nenurengtų. Kai tądien atėjai pasiimti dukrytės ir ji buvo be striukės, ar buvo rankos, nosis šaltos? Jei ne, vadinasi buvo teisingai aprengta. Čia galėčiau ilgiau papostringauti, tik dabar visai neturiu kada doh.gif . Be to, norisi diskusijos.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš nekaltinu auklėtojų. Būtent, žinodama, kad jos paprastai pataria vaikams, ar daugiau apsirengt, ar vėsiau (pagal orą). Tiesiog norėjau jūsų nuomonės.
Man dabar sudėtinga - namuose leliukas, į darželį veda vyras. Tai iš vakaro klausau orų prognozės doh.gif , kad tinkamai paruoščiau rūbelius rytui.
Dažnai tik ryte užvelku kokį papildomą rūbelį, o vėliau liepiu nusivilkt. Bet paskutiniu metu išsiblaškius mano panelė - dažniausiai pamiršta.
Auklėtojų rūpestingumu tikrai neabejoju 4u.gif
Sutinku, kad visiems vienodai neįmanoma įtikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 19 balandžio 2007 - 08:43
Jurgyte, sveikinu wub.gif 4u.gif .
Dėl savo atžalėlių einam iš proto doh.gif . Manau, kad tai normalu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2007 04 19, 11:58)
Dėl savo atžalėlių einam iš proto doh.gif .

Patikėk doh.gif Aš nuolat pergyvenu iš anksto.
Kaip man sunku dėl to unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 19 balandžio 2007 - 18:48

Patikek,mes visos mamos 4u.gif ,po truputi auga vaikai,brestam ir mes . smile.gif
Atsakyti
O šiais metais buvo kokia mamyčių šventė?
Mes išvažiavę buvom tom dienom, tai ar pražiopsojom ar ne? biggrin.gif
Atsakyti